17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благо може да е всякакъв, ама шляпа само лачено и младо. Мен тая ако ми го фане ше я напръскани с хайвера в миг, а Благой всеки ден му е на разположение. Евала Жизъс, ти си номер 1

Многу ясно. Писнъ ми да му плащам сметките на тоа и в сексъ не държи.

Благо Колизеума оножда наред … Блаже ,кефиш как цепиш вертолетите у БГ..и по света…само оная с шест е брака те води с малко…

Дреме ми к*ра

Спрете да ни занимавате с този олигофрен толкова ли няма кво друго да пишете

И двамата имат вид на доста отрудени хора,за пример са,давайте ги по често,много ни интересуват !

Бременнно лЕ е глуповатото Барби?

Леле това е новина за първа страница на някой вестник или първа новина по телевизията.Много се развълнувах довечера няма да мога да заспя от вълнение.Браво Благо!!!!Наред е следващата такава!!!!

Нашарения като африкански шаман циганин няма пари, а на миндилчето му се живее

"С Джизъса срещу демографската криза" Сезон 5

Тази мома прилича на всички останали фолкаджийки на днешно време. На този напомпания чичка му е все тая с коя е ,важното е купон да става и гумена кукла да беше той едва ли ще разбере разликата.

И пак драма ,драма ,драма. Не съм Фройд и не го разбирам в дълбочина ,но такива същества ,които по някакъв странен начин се появяват в публичното пространство,според мен страдат от някакво перверзно чувство ,на желание да са винаги в обектива на медиите били те електронни или печатни.изглежда ,че такова внимание поддържа в тях някакво илюзорно чувство ,че са звезди и занимават обикновените простосмъртни със своите смешни и нелепи водевилни драми. Почти всеки мъж ,колкото да е скромен и стеснителен винаги е имал някаква странична извън семейна връзка с подходяща жена на неговото културно ,образователно ,интелектуално и социално ниво.Има мъже ,които са от типът на така наречени "бройкаджии" , има стеснителни и срамежливи ,които па някакъв странен начин привличат вниманието на някои жени ,има и такива ,които попадат в ситуация,при която едва ли не трябва да започната някаква странична връзка ,но по принцип в такива случаи те не размахват контактите си като самарското знаме-гледат всичко да е благоприлично ,тихо , максимално потайно ,за да обидят близки до сърцето им хора.Даже преди много години ,по време на социализма имаше тогавашни момчета ,които понякога се запознаваха с чешко,немска ,полско ,унгарско момиче на българското черноморие.Най-интересното в тези случаи ,беше ,че когато казваха на чуждестранните момичета ,че са с родителите са на курорт ,въпреки ,че са вече са студенти и отбили военната си служба , те като ,че ли им по някакъв странен начин им бяха по интересни,може би ги смятаха за по -коректни

Малко дълго за четене, ама много истина има в коментара.

Не ги познавам тия и хич не ми дреме за техните драми. Тук съм, за да кажа, че словоредът на заглавието направо кърти. Браво за хубавия български на джурналята, сътворил този бисер!

Като широкоскроен философ да кажа, че не е важно да живееш под един покрив, а поз един чаршаф! По наше време нямаше още толкова спално бельо, пък и беше скъпо и не по джоба на всеки, затова си правехме излети сред природата и там много детайлно обсъждахме проблемите на работническата класа и особено правата на жените нагледно. И нищо чудно, че имахме толкова много последователи. Моят приятел Зигмунд също има нелоши разработки по темата. Даже още Жан-Жак Русо е казал "Назад към природата" и затова буквално го последвахме, като всеки си носи постелка.

От мои колежки съм чувал ,че старият вол ,оре по-дълбоко и по-дълго

Стига ни занимавате с тези простаци - грозните устни на Полинчето и татуировките на Дон Жуан. От снимките им лъха фалш и липса на какъвто и да било интелект и ценностна система - освен секс и пари. Покажете и напишете нещо смислено и красиво, а не тези смешници

Не сме разделени, само не сме заедно.

Колко са елементарни- със стари похвати- да задържим вниманието върху нас- разводи, раздели-бля, бля, бла

Кукла Барби, не е зле. Ама...

Тоя е нашарен с татуировки, също като някакъв циганин.. Футболистите са пътуващи ЦИРК-аджиии.. Обикалят насам натам през 3 дни.. Тая ако ИМА акъл, може да си намери и по- свестен мъж.. Ако му направи дете на тоя, после САМА ще гледа детето още 30 години. Ако жена каже че приятелката и е омъжена за футболист, само ще се изложи... Само идиоти ще я търсят...

И двамата прости на г ъз!

Защо решихте, че ме вълнува съдбата на овчакупелския коч Благой и неговите курви, хванати на Централна гара?

Ебати противния нарисуван кон. Не знам как му се връзват жените като от самолет си личи че нищо не става от него

Тази негова пишка къде ли не е била вече…да те е гнус…

Да така е ,гнусно е, но също то се отнася и за дамският аналог. Има мъже ,които не обичат да пият от всяка "чаша", особено ,ако имат информация ,че много често е била използувана.Много мъже изпитват дълбока погнуса , ако си представят ,че ядат с прибори за хранена , ако между зъбците на вилицата има засъхнала стара храна ,останала от предишен консуматор.

Добре че е Благо, та да се посмееме в тези тежки времена. Аз не мога да разбера логиката на живота му, особено отношенията му с жените. Но ми е жал за децата му. Засега бившите му жени ги гледат. Представям си какво мислят за бившия си съпруг.

Благо,има и други жени за внимание......

О, Джизъс !!! Напрао шса гръмна! За какаво ни занимавате с тия аборигени бе ??????????????

пиша "кур" и преминавам по-нанатък...

Горките, търсят внимание повече от малки дечица.

Ти не осъзнаваш ли, че имаш проблем? Сатириазъм се нарича в психиатрията. Чичо Венци Стефанов, който много уважавам и е рядко умен човек, ти го каза. Че се държиш глупаво. А това е човек, с който ходехте заедно на море. Много ти даде. Защо не го послушаш?

Единственото по-хубаво нещо от 15 брака са 16 брака.

Според мен Благо е крайно притеснен от демографската криза в България и затова е решил да прави деца на всяка втора. И понеже няма много време, директно се развежда с тях и отива при другата.

Джизъса си е поставил за цел да направи по едно лапе на всеки миндил хахаха Бори демогравската криза хахаха

А ти кво? Ревнуваш ли?

Е това най-много вълнува българския народ на прага на зимата! Благодаря! Не знам как щях да заспя довечера, ако не бях информиран дали този изрисуван гущер и джуклестия му вампир са се разделили или не.

проста катерица

И тези ще имат деца ! Пази боже човешкия род ! Ужас !

Олекна ми, а как само се напргнах като прочетох заглавието...

Пак някви генерирани от социалните мрежи човекоподобни промотираш. Пълна отврат.

А бе пич не ти ли свършиха кинтите? Една не бедна жена с дете в Русия издържаш, друга не слиза от яхтите. Черно тото ли играеш?

закачи се на кифличка от заможно семейство, и така докато на родните й не им прикипи и не го подонят, както направиха татарите в Русия:)) Ще видим колко ще изтрае и тука да е в позицията "зет като мед"

Добре де Джизъса защо само не ги еХе, а се жени за тия кифльоци? За чий му е да вдига сватба с тия миндили?

щото така се прави по индийските сериали

Да си прибира зестрата от богатите татковци?

Изчакайте семената на любовта да дадат плод. Обикновено връзките на Джизъса продължават поне толкова.

"Все още","Дайте ни още време".Това красноречиво говори какво ще се случи.

Девет седмици и половина, толкова продължава сляпото увлечение. Има и филм по темата, но мацката е твърде младичка, за да го е гледала.

С Ким Бейсингър и Мики Рурк преди да се обезобрази. 1986 г. беше хитов. Като "чичкото-дубльор" озвучаваше и всички герои. Женски, мъжки... На VHS касетка, щото Бетамакс вече бяха отхвърлени.

Да вметна за младите, че имаше и какичка-дубльор ,която превеждаше и мъжките и женските роли. А преводът беше един монотонен и отегчен без никака интонация, все е дно на третокласник са му дали да чете на глас Война и мир:))

тоя чичко правеше и превод на порно филми, превеждана всичко без пускането. Беше уникално, шляпат гаджето, тя стене и в един миг каже нещо с мъжки глас и ти умре кефа

Благо може да е всякакъв, ама шляпа само лачено и младо. Мен тая ако ми го фане ше я напръскани с хайвера в миг, а Благой всеки ден му е на разположение. Евала Жизъс, ти си номер 1

Господи, благодаря ти! Много се молех да не е истина, олекна ми!