Преди ден редица родни медии накараха своите читатели да си припомнят поговорката, че всяко хубаво нещо има своя край, представяйки на вниманието им гръмката новина, че в отношенията между Благой Георгиев и половинката му Полина е настъпил сериозен разрез, довел до тяхната раздяла. Само че, както впоследствие се оказа, въпросното твърдение няма нищо общо с истина, тъй като двойката, сключила брак преди три месеца, все още е заедно.

Вчера обаче на много места се появи информация, опитваща се да помрачи семейното им щастие, според която от десет дни насам влюбените не живеели под един покрив. В повечето статии се посочва, че близки на съпрузите, предпочели да запазят анонимност пред пресата, потвърждават, че с брака им е приключено. По думите им решението било на Полина, която напуснала дома им и се преместила да живее при своя приятелка в София, защото нещата с Джизъса не вървели според очакванията ѝ.

Вижте снимки на Брагой и Полина >>

Навярно увлечени в сюжета на сензационния, макар и нереален разказ, някои от сайтовете стигнаха дори по-далеч в него, бързайки да предадат, че вината за кратката продължителност на съюза им била на бившия футболист, които пристъпил наскоро дадената си пред олтара клетва за вярност, неспособен да устои на изкушението. Така според тях той изневерил на своята любима, но не успял да запази измяната си в тайна задълго. Въпреки това той не можел да повярва, че жена му е способна на подобна крачка и бил готов на всичко, за да си я върне обратно.

Само че очевидно нищо от това не се е случило. След като спекулациите, че романсът им е претърпял крах обиколиха множество издания, Полина лично ги опроверга. Брюнетката публикува своя снимка като 24-часова история в Инстаграм акаунта си, придружена от закачливо послание.

"Не сме разделени! Дайте ни още малко време", пише тя.

Снимка: Официален профил в Instagram

В кадър е влязла и ръката на бившия национал, която сама по себе си доказва, че двамата са продължават да бъдат неразделни.

В свое скорошно интервю Георгиев разказа повече за любовната им история със сегашната му съпруга, която, както той разкри, води началото си от фитнес залата, където всъщност са се запознали. По думите му те заживели под един покрив още на първата седмица от връзката си, но когато родните медии разбрали за чувствата им, се наложило да заминат за Индонезия, отдалечавайки се от последвалия отзвук. През двумесечния им престой там половинката му е тази, която поела контрола на нещата в свои ръце, отправяйки му предложение за брак, въпреки опасенията на нейните родители, които се страхували, че дъщеря им ще се окаже поредната изгора с разбито сърце на спортиста.

Два месеца по-късно обаче те все пак минават под венчилото пред очите на най-близките си хора. Благой заяви, че макар да счита Полина за любовта на живота си, нито той, нито тя бързат със създаването на потомство, тъй като имат желанието първо да се опознаят още по-добре, а за всичко - времето ще покаже, както сам се изрази.

Снимка: Официален профил в Instagram

Бившият участник от "VIP Brother" обясни още, че не съжалява за нито една своя предишна връзка, допълвайки, че за всяка от тях пази само хубави спомени и топли чувства. Въпреки това той обясни, че не така стоят нещата за майка му и баща му, които не са гледали с добро око на годежа му със Златка Райкова, превърнал се в причина за обтегнатите им отношения с техния син. В разговора той да не пожела да издаде какво точно е причинило разрухата на съвместния им път, а единствено пожела на плеймейтката щастие. Призна обаче, че раздялата с най-малкия му наследник, носещ неговото име, му тежи, разкривайки, че заради силната им връзка момчето го изпращало със сълзи на очи при всяка тяхна среща, което Георгиев отчете като най-болезненото изпитание, през което е преминавал скоро.