Теди Бургазлиева отново сама

Мистър България 2009 Мартин Мартинов и Мис България 2002 Теди Бургазлиева се влюбиха в Америка и там се разделиха.

Обратно в новината

Коментари - Теди Бургазлиева отново сама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 23 години опити да ни направят тъпи като в други части на света има надежда! Чета коментарите и се радвам,че хората ,които пишат тук са толкова умни .

Да обажда ако и е скучно....

Аз нищога не вярвам на тези конкурси за красота , защото те никога не отразяват правилно коя е най красивата , а и това е толкова относително! Има толкова много неизвестни момичета който са 100 пъти по красиви от тая плеймейтка!

Може и да е била красива някога, но сега е с чалгарска визия -тунинг и "баклавички" по косата.Ужасна конска визия...ала Ирен Онтева.

Тая ако те захапе с това чене, малиииии...

маями е столицата на хиспанските мангали - аналог на нашите мангали. купоните са от сорта на тези в столипиново и факултето. ще и праснат сфинктерите на теди.

Симпатични са и двамата, ама не ги намирам за нещо изключително, особено Теди с тази твърде развита долна челюст, но то си е въпрос на вкус. Жалко че са се разделили, подхождат си визуално.

да ми се обади в нев йорк, ще и начешам сарбежите, ако представи медицинско, че е клинично здрава.

Готов съм да помогна...ако има свободна ...д...а О:-)

kokobrais

Интересно ми е какво прави този юнак при известните? Жиголо ли е? Как се издържа?

Ами, жиголо ... него го плющят!

Господи каква трагедия. Тва с умиращите от глад деца в Африка нищо не е. Историята засенчва дори трагедията в Ядрената централа Фукушима.

има достатъчно сайтове, когато някоя я засърби да се обади там

Беше много хубава, когато я избраха за Мис България. Сега с това тунинговано носле, устни и прочие, е заприличала на обикновена проста тутка от Саут Бийч... Жалко.

Той я губи

много яка мацка ... а тои пълен загубеняк

Не е лошо мичето, но си спомням 5 часа преди да спечели конкурса ми казаха, че тя ще е победител. Не че ме вълнуваше, самия факт че се знаеше победителя....е_аси конкурса.

... КАКТО ПРИ ПОВЕЧЕТО КОНКУРСИ В БГ , ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ПЕЧЕЛИВШИЯ!

"много ме кефи като видя такива сълзливи обяви от кифли - търся си осеменител, че вече ми е време..." Точно в десетката. Няма какво повече да се добави към новината, а плачливите защитници на тази "какво работиш? Златка" да легнат на пода, да се свият на кълбо и да пробват да не заплачат. А след това да си поплачат.

момичето е симпатично ,а момчето с много простовато и глуповато излъчване така че е извадила късмет както се казва

Я се покажи, за да оценим колко не простовато изглеждаш ти.

ЩЕ я вземаз у дома. И без това не са бърсани стъклата скоро.

мърсите думата "влюбване"!!! Наверно утре и порно-звездите ще ги обявите за "нежно временно влюбени".. На такива материали като този трябва да се сложи червена точка за забрана от 01 до 122 г!

Ако тези грозници са били мистър и мис България, жална ни майка!

Силве - Сливе тури една снимка тука да те оплюеме)))

Много е погрозняла. Заприличала е на Елица. Момчето е много готино.

Сестра й почина трагично наскоро,така че се съобразявайте моля !

И на мен брат ми почина трагично, ама не съм си лепнал конската мутра по сайтовете...

Теди, я се върни тук. Оня от майонезения бизнес е свободен. Елен го пусна по пистата. Може би е твой ред да се по намажеш. Побързай, щото тия от вафления бизнес вече са заети !

Не си в час с новините. По последни данни, Венета Райкова му бие майонезата на майонезения бос.

Е и!Голям праз!

Така е. Момата одъртява и вече иска да си седне на задника, ама на младежа му се куфее. Ето затова трябва да създаваш стабилни връзки само с набори. А иначе и тази Теди смени бая чичко Паричковци в младостта си и тя доста по купони ходи и ако тогава някой дърт чичко е искал дете от нея съм сигурен, че му е отказала.

много ме кефи като видя такива сълзливи обяви от кифли - търся си осеменител , че вече ми е време....

Чакай да сметнем 85 набор - значи е на 27 години - бих казал, че живота е пред нея и за одъртяване не може да става дума

Хм, сигурно до довечера ......

Най-красивата ни миска ! След нея избират или върколаци или невзрачни кифли. Даже не знам името на сегашната. Късмет , Теди ;)

Бъркаш, Мише! Най-красивата ни "миска", както им казваш, беше Евгения Калканджиева. Всичко преди и след нея е доста слабичко. Разбира се, аз имам предвид САМО физическите и данни, нищо друго!!!

Теди, хич да не ти пука. Хвани си някой негър там, или по-добре си купи един вибратор.

Тези машинки ще убият мъжкия пол... :(

по-добре два, че и там са китайски боклуци