Разказ за среща, на която били принц Филип и Тодор Живков

Принцът не пропуснал да отбележи, че дворецът в Евксиноград е негова фамилна собственост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЯ КВО Е ДРУСАЛ БЕ.........

Дворецът в първоначалния си вид е построен от княз Александър І Батенберг. А майката на принц Филип - Виктория Алис Елизабет Юлия Мари Батенберг (накратко Алис Батенберг) - е най-голямата дъщеря на принц Лудвиг Александър фон Батенберг (брат на княз Александър I Батенберг). Т.е. майката на Филип е племенница на нашия княз. С други думи дворецът наистина е бил тяхна фамилна собственост. "Бил", защото след абдикирането на княза държавата откупува имението. Впоследствие Фердинанд го взема под ваем от държавата и го доразширява и развива. Земята, на която е построен дворецът, заедно с намиращия се на нея манастир "Св. Димитър'', е била подарена на княз Батенберг от Гръцката митрополия.

Всички ще УМРЕМ, а сега НАЗДРАВЕ!

Продавам на промоция ковчези с джобове. Особенно за ДИРници.

Koмунистите в България си бяха пустиняци в онези години. Днес са си същите.

На простаците, все още комунистите им пречат... ;-)

До кога ще го споменавате този правешки престъпник Тато?

Добре че знам англичаните какви тъпанари и дървета са, но българките като видят чужденци и си обръщат някои неща с хастара навън!

Мнооого ми е мъчно. Ама много. Ще се разплача

Hari prili4a na diado si

Коняря ли.? Ха-ха-ха...

Жалко за човека,бил е добър и майтапчия.

Дай всекиму такава смърт....на 99 г. без да е пил морен и потен студена водичка. Когато полските пилоти са умирали в небето над Лондон да го защитават от нацистките самолети, принца е играел голф.

принцЪТ е служил във Кралския военноморски флот в Тихия океан! Горките полски пилоти са защитавали някой друг знатен голфър! Спрете да се излагате, бе!!!

Пука ми за рептила

Това извиква две неща. Първото е за един софиянец, който, минавайки през някакво село, видял един самотен старец на мегдана и го попитал, дали в селото има някаква атракция. Отговорът на стареца бил "Имаше доскоро, чадо, ама се омъжи!" И второто сега. Слушайки и четейки този "исторически" личен досег с такова високо благородие, може да се направи само препратка към изказването на една наконтена новоизлюпена вип-ка, която изтърсила "Ако искате пък да знаете, и аз имам благородническо потекло - прабаба ми е спала с коняра на ординареца на адютанта на Принца, на пък на!" Такива ми ти работи по нашенско..../както би казал Чудомир/.

Чак пък Чудомир...Хаха

Шегата на страна, но и Камила се е хвалела пред колежките си като млада, че е потомствена любовница на английски крале.

Аха. Негова семейна собственост ама строена с парите на хората. Това да не му е Англия?! И като е била негова семейна собственост, какво наследствено си отнесе на онзи свят?! Като му четох арогантно отношение приживе ми стана ясно какъв нарцис е бил. И бай Тодор какво да му се радво? Че са сринали София и са хвърляли играчки бомби за децата ли?! Но там, където отиде, ще го съдят по-високи сили. Там лафовете му не вървят.

Вуйчото на жена ми загива от взрива на такава “играчка” във вид на запалка пусната от самолет във Видин на десетина годинки . Откъсва му половината ръка и му разкъсва корема . Демократните английски гадове, най-вече шибаният урод Чърчил, дето е заповядъл дс сринат със земята Дрезден, където НЕ е имало и един немски войник !!!

Починалия Филип казал, че когато почине имал желание да се прероди като вирус, който да намали свръхнаселението на земята. Колко знаменателно е мислил.

Е него един друг вирус го оправи явно.

Сега като се прероди чакайте другия смъртоносен вирус.Да беше внимавал малко повече какво си е пожелавал,ама не.