Елеонора и Владо Манчеви се разведоха

Бившата “Мисис България” и “Мисис Вселена” Елеонора Манчева и помощник-треньорът на ЦСКА и екснационал Владимир Манчев вече не са семейство.

Обратно в новината

Коментари - Елеонора и Владо Манчеви се разведоха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябвало и мъж на когото да разчита. Ами тя ако не е задоволена финансово от Манчев, от кого друг - може би от някой учител, или инж. в предприятие?

Понякога, разбирам защо в турция си трепят жените и ги пребиват, и този случай е точно такъв, в който биха я пребили, ако беше туркиня. Но тя е българка, за съжаление! Жената е призвана от природата, та дори от Бог да продължава човешкия род, и в частност на нациите.Точно такива жени като тази, обричат нацията ни на директна сигурна смърт.Доказано е, че не дори парите и благосъстоянието са причина за това. Погледнете ги всички от родния "елит" и вижте, че са с по едно дете.А те са фрашкани с пари. Имам вече чувството, че българските жени го правят това/ с едното дете/, за да отбият просто номера и то масово след 30-34-тата година. Да, на българката не и се ражда и това е. Тя- българката вече е с друг чип-живее и се до 30,до 40 годишна възраст.Иска и се да прави "кариера", да се развива, каквото и да значи това! А това с не-раждането е направо престъпно! България върви към изчезване, в буквалния смисъл.Не знам колко още ще изкараме така, но ако искаме да ни има, трябва да има кардинална промяна. Българският мъж трябва да настоява за второ дете, ако е останало нещо от националното ни самосъзнание, от инстинкта ни на самосъхранение като нация, ако щете това е част от патриотизма като дефиниция. Как е възможно нашите баби,прабаби, дядовци и прадядовци да са имали семейства средно с 4-5 деца, големите семейства са били с по 12 деца при условия на войни/балканските например/, а сега в мирно време жените да отказват да изпълнят дълга си пред нацията/обществото. Това е истинска трагедия, наистина трагедия!

А тя защо не пожела да му роди дете? Нали хората се женят, за да създават поколение? Тя е виновна за развода при всички случаи.

честито Владо,да си жив и здрав,а оная курва да ближе --- банани,пък дори и да е печелившо нека изкара и тя пет лева да види как се вадят пари

брей, най-красивата е свободна .. но още живее при мъжа си, за да я пази ..

é

Много са издържали, при условие, че не ги свързва дете. Валери и Николета се разделиха след 3 год. и то с дете. Те също много се "обичаха". Обикновено хората стоят заедно заради децата, дори когато вече едва се траят. Явно все пак е имало чувства, поне от едната страна. Иначе са представителна извадка на техните среди. Футболистите не са особено интелигентни и обикновено харесват лъскави силиконови жени. Но такива жени умеят само да използват и имат нужда от скъпа поддръжка. Не ги мислете, ще се оправят. Тя е красива, млада е, 35 не са много години. Вярно в тези среди се котират повече 20 годишните, но има още хляб в нея. Ще завърти главата на някой заможен бизнесмен. Той също ще си намери жена. Но доста време са си загубили, през което е можело да срещнат някой друг. Когато нещата не вървят е по-добре да сложиш навреме край, вместо да стоиш и да се надяваш, че ще потръгне. Но те си знаят, никой от нас не е наясно каква са били отношенията им.

"Обикновено хората стоят заедно заради децата, дори когато вече ЕДВА СЕ ТЪРПЯТ.." Не, благодаря. такъв живот не е за мен. Ако за вас е норманлно ОК живейте си го. както и мнението , че сме на тоя свят да имаме деца, ама циганите показват , че сме на тоя свят за нещо друго

Владо е вече бивш национал и обедня.Няма как да финансира феноменалната лапачка на пари.

Само на пари ли?Всъщност косвено пак е за пари.

Сега вече на Владо ще му се улесни живота. Елеонора глупаво го пропиля. Много жалко за нея.

той с тоя умствен капацитет като нищо ще хване друга лапачка...но на 20 да речем, и след някоя година ще е в изходно положение... и така.

по света...Това ку.....ъкът не прощавал никому!

кой се интересува от тази семейна двойка, като си имат проблем да си го решават, това си е тяхна работа...

абе красива е момата, не си кривете душата....ама при нея "диалектическо единство" не се е получило май. между външност и вътрешност ;-) жалко.

Хубава е, но само една гола хубост не стига. За да оцелее един брак, на първо място трябва да си добър човек и да не си егоист. Хубостта е до време, докато си млад. Живота не е само хахо и хихи, поднася много изпитания, трудности, болести. В такъв момент е важно да имаш човек, на когото можеш да разчиташ, силно рамо, на което да се опреш. Ако красотата е съчетана с добро сърце е безценна. Но само хубава обвивка без съдържание не струва. За съжаление повечето красиви жени смятат, че могат да се държат лошо с мъжете и да ги използват, само защото са красиви. А те не дават нищо насреща, само красота. Има изключения, нека не обощавам за всички. Но е факт, че повечето хубавици са използвачки и консуматорки.

Devil

Не че нещо, ама ми е през КYРа ки ги вършат тия и подобни на тех келемета. Вие, Дир, да не се превръщате в нещо като Блясък?!

Красива млада жена , дори бих казал Много красива , момчето също и подхожда - с две думи хубава двойка. За тяхно най - голямо съжаление обаче ,не са имали шанса да се родят и развиват в нормална държава с нормално общество , където да създадат нормално семейство и всичко да е както трябва !!! Те не са виновни ! Много ми е мъчно когато чета и виждам подобни случаи , а те не са малко , Но с горчивина трябва да призная и пред самият себе си ,( макар и да се надявах много години че нещо ще се оправи) , че България е била и преди и си остава една ИЗВРАТЕНА държава с ИЗВРАТЕН народ !

единственото "българско" в теб комай е негативизма ти към родината ти...много модно напоследък сред изгубените души тук. А иначе за разводите причините не са "български". Разводи има много , че дори и повече в "развитите" страни точно. Не в "изостаналия", "трети" свят. Там семейството е здраво. Нищо, че са "извратени". А защо е така - сети се сам.

ЗА СЕГА НЕГАТИВИЗЪМ Е СИНОНИМ НА РЕАЛИЗЪМ В бг

въпреки парите простащината им,присъща за българите си личи от сто метра

Тая жена нещо се е объркала.Колко години вече се опитва да направи кариера, ама май нещо не и се получава. И каква точно кариера иска да прави, като за модел вече е стара, а няма нито образование, нито професия.Има само огромно желание да харчи купища пари и да се мисли за аристократка.Честито на Владо.Крайно време беше да се оттърве от тая кукла, която го мислеше за ходещ банкомат.

Евала бате!!!

Те това е приказка на място!!

Хем е няква невзрачна, хем ли личи, че иска да се продава.

Влизам тук,за да си направя експеримена да видя много коментари-уврих се-много са и второ да видя ,че 80 процента от тях са плюене по развеждащата се госпожа.Иначе аз съм неутрална,просто си сверявам часовника с обществото днес.

Любовта свършва с парите!!!

Аааа баш!!

Много коментари изчетох само не разбрах защо този Владко е останал без пари? Нали е бил мангизлия, тя ли го е изстискала, пропил ли ги е, хазартът ли го влече?

Изключително неприятно наплющяна кифла.

Да се пръскат толкова ненужни за целта финансови средства между да се помогне на хора в беда е едно безумие суетата. Такава сватба само демонстрира неспособността на младоженците да осъзнаят смисъла на брака и е състезание на егото. Консуматорите не могат да имат щастлив брак. Развода при тях е закономерност. Такива хора никога не се опознават истински и не стават близки. Те реално имат търговски договор, но нямат брак пред Бога.

Тоѝ Владко маѝ ще извади късмет.

ТАЗИ КИФЛА ЗАЩО СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО Е ХУБАВА ВСИЧКО И Е ПОЗВОЛЕНА ! НЯМА ДА НАПРАВИ КАРИЕРА ВСЕКИ ЩЕ Я ТАКОВА И ЩЕ ОСТАНЕ СБРЪЧКАНА БАБИЧКА И ЩЕ СИ ОТИДЕ КАТО ОВЦА БЕЗ ИСТОРИЯ !

Прекрасно е, че в България все още човек може да срещне жени, които умеят да се грижат за своите семейства, за кариерата и външния си вид. Тези жени не носят рокли за хиляди левове. Те не дават интервюта в национален ефир, където се оплакват, че са страхотно ангажирани, че не желаят да бъдат в центъра на вниманието, че говорят перфектно 8 езика, но всички ги подценяват. Съвременните жени с адекватно поведение са лекари, архитекти, биотехнолози, преводачи...А тези хора на снимките имат празен поглед.

Hа колко години е вече? Hа.. 35?! Oооо,.. тя е на доста километри,...Hещъ..;))

Е,тва да не е терлик да се изтърка бе :))

Kато свършат парите,....излиза истината!! ;)

Толкова безчаровна жена! Която просто умее да се преструва на красива, та даже и околните убеждава в това ...

Наивен богат мъж и лакома за екстри лизач-а- каква божествена хармония!Като свършат парите, свършват и креватните изпълнения, тоест любовта.Честито на младоженците!

Каква футболна драма, уважаеми зрители!

Ели-общата...така и казват. А защо ли!!??...всеки в София знае

Класика в жанра, е то не може хем да си в безупречен външен вид, хем пък мъжа до теб да не е богат , ами то фасона струва пари, а жените които правят пари и семейство, не им е приоритет външния вид, има изключения , но по-скоро това са онези редки жени съчетали в себе си интелект, работливост, чувство за майчин дълг и красота и тях няма да ги видиш надути като балони със силикон, но такива жени не се хващат с футболисти под дефоут, там се иска висш пилотаж, а малко са ритнитопковците с интелект - броят се на пръсти. Та в този ред на мисли е напълно естествено да му бие шута като е без пари, тази визия иска поддръжка, а подобен тип жени децата ги ползват за аксесоар към снимките си във фейса, да умиляват хилядите си фенки с два грама акъл, иначе те не ги нито виждат, нито възпитават ,нито гледат тези деца, иначе градят едни големи "кариери " ела да видиш , едни успели - ама като останат без спонсор , току им замлъкне великата "кариера".

Точно в десятката! Така е!!!

Епа много важно,поредния миндил оял се с мангизи и зарязал мъжа си,защото вече няма милиончета...

RedHat

Това се казва пилеене на време! Тая му разказа играта на Владо. баси м*йката! Владо трябваше да я разбере какво представлява отдавна. Това е един малкото футболисти на ЦСКА, който уважавам, като хора.Скромно, добро, възпитано момче- в стар стил, но наивен по негов си начин. От другата жена имаме класически вълкодав в овча кожа. Отделно погледнато, това е статистическо потвърждение, че двойка, която няма деца до 5 година от връзката си е обречена на разпад.Те двамата доста са се потрудили да докажат обратното, но уви енергийното и емоционално равновесие вече е факт

Познавам двойки, които имат деца едва след 6-та и 8-та година от брака. По-скоро тук става дума за егоизъм, ако не се прикрива здравословен проблем. Във всеки случай на мен Владо по ми мяза на човек от тази глезорана.

RedHat

Възможно е да е така наистина, за здравословния проблем, защото се оказа, че има силно окосмено лице + мустаци, което говори за проблеми с яйчниците и като цяло ендокринната система.

От фризьор на плиска (ул. Коста Лулчев) тя преди 11 години стана футболна съпруга. Взе каквото можа, сега ЦСКА е в криза не е перспективен. Типично за БГ съвременна надъхана за пари жена. Сега иска тя да "пичели" ама ха да видим като няма финансов гръб какво ще направи.

Ся Норчето да бъде така добра да остави и фамилията Манчева, с която беше известна и да почне от нулата, с някоя по-проститутска такава.

тия жени-стожери, за които говориш, не си от тях мила, ти си била просто един трофей като гледам снимките, сега ходи гради кариера, каквото и да разбираш под това...не че нещо, хората се събират, разделят, случва се, ама можеше стожерските си клишета да ни ги спести, ама сега за кариерата ще й трябва реклама ;)

Бежанките са по-качествени ,от наШте.

най-сетне... Винаги съм харесвала жени лъв - земни и качествено теглят майни на скапаняците. Друг е въпросът, че тя много закъсня, но типично българско е години да търпиш некачествени отношения вкъщи, защото бракът е 'свещен' и 'ах, какво ще кажат хората'...

В общия случай, всички ги харесват... Само да не е твоя жена. Само тогава можеш да разбереш какъв нарцис всъщност е. Непоносима жажда да командери, на всяка манджа мерудия...

Лъв роден в годината на маймуната като Ицо -100 манекенки . Ще падне иебане с подфъргание....

за маймуните си прав/а - затова и ги ненавиждам...

Хванете си рускиня, за да оцените българката. От опит подходящи изтрезвители за БГ 'Мачовци' като долупишещите са също: германки, туркини, украинки, гъркини. На Елеонора пожелавам да си намери подходящ мъж и Бог да ги дари с дете!

Не Бог, а Кур дарява с дете. Ама тая не била готова. Искала кариера. Само че от миска каква кариера може да се очаква ?!

ех, елеонора, само да знаех в коя страна жените не са по-оправни и не са стожерът в семеиството, веднага отлитам! но просто няма такава страна мила!!ако искаш да си силна и независима, прави всичко сама, ако не, търси си шугър деди или намери тои бои!

фащай мексиканка... и нея, и цялата й рода :Д

И какво по логично от развод.... 11 загубени години.... За Владо - грешно похарчени пари и доста травми, спортни и душевни. За куклата - съмнителна репутация и без кариера. Всеки ще намери това което търси. Успех и на двамата.

Има милиони причини за разпад на една връзка, така чеее... по-леко със злобата и злорадстването. Никой не е застрахован да мине през това не само веднъж дори!

Кои са пък тия? И Мара и Иван от нашия блок се развеждат, защо не пишете за тях?

Отървала се е !

Май че е обратното.