Реклама на ”Ив Сен Лоран” забранена заради слаба манекенка

Публикувана в британското издание на сп. "Ел" реклама на модна къща "Ив Сен Лоран" бе забранена от регулаторния орган в рекламата във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Реклама на ”Ив Сен Лоран” забранена заради слаба манекенка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези хубави слаби крака ми изглеждат малко гротескно с тези груби сандали на огромни платформи , може би ако беше обута в балеринки или някакви по-изящни обувки или сандали щеше да изглеждат краката и по-добре, а тук има някакъв дисонанс, ама пък коя съм аз да давам акъл на стилисти от световна класа за стил и начин да обличане и обуване.

Ха-ха,вземете ме мен,изглеждам сочно: 158 см,тегло 60 кг ,110 см бюст :) Чакам коментари,хайде,почвайте :)

Ужасно грозно, това не е нормално толкова да си слаб, даже не е и здравословно, както и прекаленото затлъстяване, от което страда голяма част от хората по света и у нас.

Ужасна е! Такива кльощави крака и броящи се ребра твърде много напомнят за ужаса на нацистките концлагери и наистина трябва да бъдат тотално забранени за реклама. А която иска да изглежда така в частния си живот- да си е на нейна отговорност.

Наистина е много слаба, като някой филм за анорексията. Лошото е, че в днешно време младите копират всичко

За жалост не само младите, аз бях на 34 г. когато в се бях направила 39 кг в глупавият ми стремеж да задържа вниманието на мъжа ми след раждането на детето, не че това помогна, но поне си доказах, че и 35 кг да станеш нямаш ли човек насреща нищо не става, добре че имах близки и най-вече детето та се осъзнах и се взех в ръце, но има много жени в моето положение на които им се натрапва перфектната визия на плеймейтки , модели и др. подобни и най-вече мъжете ги гледат в ступор и това им влияее, но не всички или тези които го осъзнаят го правят по болезнен начин, че визията и перфектния вид нямат общо със щастието, визирам и пластичните корекции.

Лош избор на мъж. При такива мъже поддръжката не помага. Рано или късно тръгват по чуждо. Радвайте се на живота, защото сте се спасила и на детето си. Мъжете не си заслужават тези жертви :).

Много грозни крака - като на скелет...... Браво, че е са я забранили! Не може това да се налага като красиво!

Кога ще започнем със същата злоба да сочим всички прекалено масивни обекти, които са в изобилие? колко хора в света умират от анорексия и колко умират от болести причинени от наднормено тегло, неправилно хранене с вредни храни и обездвижване? от кога да липсата на дебел мазен слой над ребрата на една жена е болест? съжалявам всички хора, котио биват убеждавани по този начин, че да си затлъстял има смисъл. Извинявайте но 1,75 и 55 килограма е на границата на затлъстяването.

Когато станат обект на подръжание и манекенки. Всъщност то постоянно се говори за вредата от затлъстяването, а хората с наднормено тегло никой не ги рекламира и никой не им подръжава, а и в реалния живот обикновенно те са обект на непрекъснати подигравки и злобни подмятания, особенно при децата и тийновете . Какво да им забранят да ходят по улиците ли? А това момиче чак ме боли като го гледам колко е слабо. Определено не е заради структурата или гена. Толкова слаб няма как прекалено е.

и как точно са подложени на тези подигравки, когато в днешно време всяко второ дете е затлъстяло? Все ми е едно дали някой дебел ходи по улицата, гладката може само да ме накара да се чувствам добре в моето тяло. Но след като дебелите са пуснати на свобода защо те се опитват да забранят на слабите да се показват? защото ги карат да се чувстват зле и така ги принуждават да хапват повече заради депресията или?

Ти наред ли си изобщо - "на границата на затлъстяването"?! Може би изобщо нямаш представа за какво се изказваш или в резултат от анорексията мозъкът ти не функционира нормално!

аз бих казал 175 - около 50 кг...

Нищо й няма на мацката, изглежда си съвсем здрава. Краката й не са тънки, а дълги. И е съвсем нормално в тая поза да ти се броят ребрата, но сме го позабравили вече, защото напоследък всички са дебели.

не и за стандартите на ЮК - там стандарта за мацка в къса пола е КИТ.

Момичето има много хубави крака. Но е много слаба. Най вероятно е анорекстичка, ако успее да пребори заболяването и качи няколко килгорама ще изглежда зашеметяващо с този дълъг крак и тънък глезен. Но така е като скелет. А анорексията е много коварно и труднолечимо заболяване, знаем как свършват момичетата ако не се предприеме лечение. Не може да не се храни човек. Както затлъстяването е вредно и води до куп заболявания, така и крайното гладуване уврежда всички органи.

Хубаво са направили,че са я забранили - веднага се вижда ,че момичето има проблем с храненето и вероятно иде реч именно за анорексия . Тъжна гледка е и не разбирам как на агенциите им се харесват именно такива, ужасяващо слаби фигури ?!

Наистина е ПРЕКАЛЕНО кльощава.

Аз също съм против прекалено слабите модели, обаче... съм доста по-против всякакви дебелани да бъдат сочени като нещо нормално, дори хубаво. Всяко тяло с наднормено тегло също е нездраво. И така както са определили минимален индекс, така трябва да определят и максимален... А то какво мис макси и всякакви дебелогъзи заливат пространството само и само средностатистическата дебелана да се почувства по-добре... Същото важи и за мъжете, разбира се, но аз снимки на мъже не гледам много задълбочено...