17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грани - тюрлю гювеч. Няма различни рецепти за ястия - всичко се слага на едно място.

Кво й туй "Граби"

С този етнически карашик и " мултинационално толерирани филми и музика" кой нормален зрител или слушател ще прояви интерес? И аз няма да присъствам.....

Пак ли Тейлър, вече е заприличала на лелка и да спира с тези тинейджърски песни

писнАло ни е от либерални и ЛГБТ угодни постановки

Като започнаха тези Грами-та да ги раздават на килограм, по политкоректни съображения - без това да е допринесло ни най-малко за развитието на музиката - каква публика очаквате? Публиката иска песни, които да я вълнуват. А не някакви недоделки, налагани нон-стоп от мейнстрийм медиите. Е, нема ви се получи!

Политкоректно "шоу"/зрелище, за пъъъъълни дебили.

Беше слабо като сценарий, имаше много сериозни пропуски в отдаването на почит към починали музиканти. 17-те секунди за Еди Ван Хален бяха тотална гавра. Всъщност, тези наглади от години са загубили стойност.

Еми то е ясно - победителите са или черни, или гей или сексуално малтретирани. Ако покриваш и трите направо си бетон за награда!

Обаче, идеалният кандидат е и мюсюлманин в инвалидна количка. Борещ се с глобалното затопляне.

Значи, някой Афро като Стивън Хокинс.... Мдааа. А ако е педераст и педифил - това ще е неколкократен победител.

То и с другите награди е така...... защото ни писна......

Няма качествен продукт. Няма търсене. Няма интерес.

Мъ не бе - то от "ковида".

Много ясно. Бионсе спечели с расистка песен Блек Парейд, а за песен на годината някаква H.E.R. с песен, която за пръсв път чувам I Can't Breath, цитат от задушения при арест Джордж Флойд. Ако така продължават с черен супермасизъм, фенимизъм и всякаква политкоректна бълвоч е ясно, че ще стигнат дъното всички наградни конкурси. Очакваме да видим Оскарите каква глупост ще сътворят.

Бакалова ще грабне "оскара", за радост и гордост на българските дебили по света и у нас.