Рецепта за коледен сладкиш Панетоне

Този сладкиш произлиза от Милано, а името му идва от "panetto" (малка торта)

Обратно в новината

Коментари - Рецепта за коледен сладкиш Панетоне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето не втасва 2 часа на топло, а едина нощ в хладилника... Резултатите са идентични...

Няма по-гадно нещо от това!!! И на кой му трябва тази рецепта???? Сега ни трябват рецепти за баклава, за содени питки.... все пак сме в България! Не съм забелязала италианците да се избиват за нашата баница или баклава!!! Дори се отнасят с пренебрежение!

Даа, баклава и България. Някъде в бъдещето може да имат нещо общо , но още не сме турска територия.

То, като си тъп, си тъп! Ти за балканска кухня чувал/а ли си? Отворени задници! Особено за чуждопоклонничество!!!

Прави се на домашна пекарна с превъзходен резултат и без усилия. Малко по-скъпо от магазинските , но по-качествено .