Съвременни балерини в колекцията на ”Луи Вюитон”

Дизайнерът Никола Гескиер показа колекцията си с футуристични акценти за модна къща "Луи Вюитон" за сезона пролет/лято 2016 г. в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Съвременни балерини в колекцията на ”Луи Вюитон” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук,в тази колекция поне,моделите са с една идея по-добре-някои имат здравословен тен,други дори имат подобие на усмивка,т.е имаме усещане ,че са живи хора,а не зомбитата,представящи колекцията на Ив Сен Лоран.Всичките чанти са хубави,все пак Луи Вюитон са единица мярка за красиви,оригинални,качествени чанти.

Чакай и се надявай под Вола теле

Какво си мисли една с помашко потекло от Самоковския край ? Само с фусти ходи досега, най много черни панталони и дънки Нещо по секси плаж море няма няма и да има Монокини

Че аз съм член на РЗС от 2010 година до момента. Преди това не съм членувал в никакви партии през живота си. Като искат да проверяват Откъде да ги знам какви са тези разни шарени,цветни.

златния триъгълник за чанти - Hermes, LV, Chanel.

Луи Вуитон ма Пейчева, какво е това "ю"

от готиния филм "Високосна година". Тя казва: "Внимавай с куфара - това е Луи Вюитон." Пичът отговаря: "Глупачка. Кръстила си е куфара."

Какви балерини са тези безполови кльощавели. Балерините са женствени с добре оформено тяло - слаби но не мършави. Балетът е изкуство, за което се иска много сила, мускулчета, не висяща от кокалите кожа. Отврат. Трябва да престанат да поднасят образите на такива анорексички като еталон за красота. Освен това няма нищо женствено и красиво в тях. Приличат на кукли без определен пол.

ПЪЛНА ОТВРАТ .....и манекенки грозотии със сплъстени коси !!!! :)

Чантите както винаги страхотни, но дрехите и обувките с едно две изключения - пълен отврат, очаквах повече стил и класа.