Жената, облечена от "Луи Вюитон", е наполовина бионичен човек, наполовина пънк балерина, тъй като дизайнерът е комбинирал елементи на защитното облекло с бродерии.

Вижте снимки >>

Първата манекенка, която дефилира беше като персонаж от манга комикси - с розова коса, розово сако и черни сандали с дебели подметки. На ръцете си носеше кожени ръкавици без пръсти.

В колекцията има много колани и ципове, които са използвани за създаването на гащеризони и дълги рокли, съшити от малки парчета сребрист метал. Върху ушите на манекенките бе положен сребрист грим, за да се подсили впечатлението, че става въпрос за бионичен човек. Манекенките освен това носеха дълги изкуствени мигли.

Колекцията включва също жилетки без ръкави, панталони и бермуди в ярки цветове с ципове. Белите поли са комбинирани с мрежести черни блузи с ресни, с бели ризи, кожени якета и островърхи ботинки. Сред присъствалите на дефилето знаменитости бе Катрин Деньов. "Никола Гескиер е невероятно талантлив в търсенето на нужните му материи и форми", отбеляза актрисата.