Славена Вътова и Ваня Пенева на пролетно ревю

Едни от най-красивите жени на България дефилираха в дрехи от колекциите пролет-лято 2013 на италианските марки Phard и Zuеlements.

Обратно в новината

Коментари - Славена Вътова и Ваня Пенева на пролетно ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славена Вътова е най-хубава според мен, има аристократично излъчване. Майонезата е отвратителен. Незнам Е.Колева как се е прежалила да бъде с него.

Всички участвали на "събитието" са баджанаци и баджанак ки !

Айде бе момичета, направете едно ревю по монокини. Кво се навличате с тия парцали.

Славка, Ванчето, Рая, Злати и Гери снощи ги снабдявах. Пушат като комини. А Златка ми е клиентка от години, що мислите не запомни географията в университета. Казвах ти Злате - ганджата е чук, а ти искаш държави да помниш.

Сашето Диков, който се изживява като защитник на бедните и онеправдани, не пропуска да посещава и събития на така наречения ни хайлайф. Може ли да има няколко млади красавици и той да не е залепен за тях. Сашо, виж се в огледалото. Заприличал си на 70 годишен старец, а още се облизваш подир младите момичета.

РЕВЩ В МОЛА !!!? Присъствуващи/май-единствени/-сем.ОНТЕВИ,МАЙОНЕЗАТА и Сашо Диков,който случайно минавал оттам.

Стига вече с тия!!! Повръщами се с извинение!

Оооо, няма нужда да се извиняваш! :)

ЧУДЕСНА НОВИНА ЗА "ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ ХАЙЛАИФ" ПИТАМ СЕ ДОКОГА НОВИНИ ЗА ТАКИВА ПСЕВДО ВИП ПЕРСОНИ ЩЕ БЪДАТ ВОДЕЩИ . А ЗА ПРИСЪСТВАЩИТЕ ЛИЦА НА СЪБИТИЕТО ОСТАВАМ БЕЗ КОМЕНТАР - ВИЖТЕ ИМ ЛИЦАТА И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ ,ДАЛИ НАИСТИНА ТОВА СА МНОГО ВАЖНИ ЛИЧНОСТИ