Режисьорът на култовия "Левиатан" е в кома след прекаран COVID-19

57-годишният Андрей Звягинцев е с над 90% поражения на белите дробове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мож уплаши бай ти ганя антиваксъра с такива новини.

Гледсуте този филм за да видите дрйствитеостта в путкинский рай

"Режисьорът обяснява източника на идеята за филма, започнала с действителна история от Колорадо, където собственикът на имот - Марвин Джон Химейър водил битка с циментов завод, отказвайки да продаде земята и работилницата си. В започналата война Марвин първо се барикадирал, а след обиколка за правата си на всички инстанции тръгнал с многотонен булдозер срещу завода и разрушил всичко по пътя си. Полицията била безпомощна да го спре въпреки стрелбата - жертви няма освен самият собственик."

Като чета и гледам колко омраза има срещу хората антиваксъри се убеждавам,че народа е много прост и промит!

Ако си безпристрастен, не е лошо да прочетеш няколко антиваксърски теми, и тогава реши кой кого мрази.

Сигурно е и ваксиниран,но никой няма да ви го каже!!!

Пропуснахте да съобщите че е бил двойно ваксиниран и е очаквал трета игла

ТОВА ГО ЗНАЕШ САМО ТИ И КРЪЖОКА ТРОЛОЕВЕ-АНТИВАКСЪРИ. ВАС ТРЯБВА ДА ВИ НАМИРАТ И ДА ВИ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ

Трола зомбиран Ганю си ти очевидно с тия големи удебелени букви сигурно ви плащат тройно от сатанинската организация на Сорос и компания . На времето зомбираните комуняги и фашаги с идиотски патос като тебе сега преследваха и затваряха в концлагери хората със свободно слово осмелили се да имат различно мнение от официалната доктрина на партията .Всички свободни хора трябва да се опълчат на насилственото ваксиниране и простаци като тебе

Може и да е бил фалшиво ваксиниран! Ти откъде знаеш? Иначе руската ваксина уж пази...

Коментар за човека - дано Господ му даде шанс и да оздравее...

Дано се оправи човека

Поредната Жертва на КОВИД Ваксините!

САМО ДЕТО В РУСИЯ НЕ СЕ ПОСТАВЯТ ЗАПАДНИ ВАКСИНИ, САМО РУСКОТО МЕНТЕ СПУТНИК 5. СЕЩАШ ЛИ СЕ ТРОЛЧЕ СКАПАНО.

Велик режисьор. Може би най-великият днес. И ние имахме подобен—Керан Коларов, но някъде го затрихме из ежедневните си глупости, в които сме затънали.

Керан го познавам лично и мога да ти кажа, че е златен човек.

кЕран е на баба ти гъзъ . Познавал лично Киран от Бургас ама не му знаеш името …и с тия големи букви простотиите ти пак са си простотии ша знаеш тъпан

Арабите и Китайците са го ЗАРАЗИЛИ, както в Великобритания, някакви руснаци бяха заразили с -НОВИЧОК, други руснаци и дори ги ТЪРСЕХА из зяла Европа... В БЪлгария, ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пуска арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

Абе какви са тия двама тъпаци дето ми излизат след всяка статия?

Има Господ

Такива новини може да ги спестявате на 80-те процента. За тях морето е до колене и няма нищо страшно.

Да тези хора (80%) си мислят как да си направят фиктивен положителен PCR тест за да ги обявят официално за изкарали Covid, за да могат да минат без ваксиниране. Нада ли ще обърнат внимание на тази новина.

Дано се възстанови. Велик режисьор.

Кой вирус? Този дето викат руските роби, че е просто настинка ли?

Що ни умря яку бя турчин.

вирус е нещо много лошо. Как така изведнъж порази целия свят? Защо за едни хора е смъртоносен, а за други не? Ужас. И защо на едни места го лекуват, а на други-не?

Ами те всички болести да така! Чумата е затрила половин Европа ама половин. В момента от няколко години има епидемия от чума в магададкар и источна та част на Африка. Детски паралич шарка няма болест дето да затрива на 100%.

Аллах си знае работата!

Ти от гората ли идваш? Нито е първият вирус, нито ще е последният. Просто на някои хора, или паметта им е къса, или нямат такава.

Кой искаше да го лупуваме?