Риана се притеснява преди изявата си на Супербоул: Това е най-значимото представяне в кариерата ми

Носителката на "Грами" призна, че все още е нервна преди предавания на живо по телевизията

Обратно в новината

Коментари - Риана се притеснява преди изявата си на Супербоул: Това е най-значимото представяне в кариерата ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма какво да се притеснява Рианчето, тази година аудиторията на Суперкупата ще е рекордно ниска в сравнение с преди. Симпатично момиче, но много кичозно, нещо като чалгарка от маалата в Барбадос, дедо ѝ робовладелеца е пробвал прясната стока от Африка и тъй се е породила тази издънка на расовата несправедливост.

Дааа даааа поредната реклама. Ай сиктир

Помислих че се притеснява да не счупи пианото :)

Нагла Черна простакеса, дебела и грозна, самозабравила се, фалшива пръдла Не знам колко може да пее, но нови албуми няма от 10 години. Налапа се пари, покрай музиката, и стадото й се кефи.... Те бедни, тя забогатява от тях, веселба. Не може да пее, а и поне 20 кила трябва да свали, сигурно затова се притеснява.

Рияна ли не може да пее бе? Малеееееее колко си тъъъъъъъъъъп. Ама то е казано - какво ти разбира СВИНЯ от Кладенчова вода?

Няма как да успееш, ако нямаш качества. Че бедните й се кефят и от това забогатява си прав/а.

Глупако, на снимката е бременна, а не дебела. Това да наричаш бременна жена дебела е върха на простотията. Другото няма да коментирам защото не съм фенка на музиката й, но определено може да пее.

една от най-красивите жени на света, също така и в топ3 на певиците след 2000г изобщо. изпълнението в някакъв супербол е нищо за професионалист като нея между другото на нея не й се налага да пее за пари, вече е МИЛИАРДЕРКА от модната си линия Пее защото иска и може, а не защото й трябва - има голяма разлика

Ако това е най-красивата жена .......,то аз нещо не съм в ред !

не бе, не че не си в ред, просто се заглеждаш по мъже и дебелани МУХАХАХАХАХАХ

някои си пускат отпуски за да могат да почнат да се наливат отрано пред телевизора

В Столипиново много ще я харесат, а като гледам вкуса й, и тя тях