Риана се притеснява преди изявата си на Супербоул: Това е най-значимото представяне в кариерата ми

Носителката на "Грами" призна, че все още е нервна преди предавания на живо по телевизията

Обратно в новината

Коментари - Риана се притеснява преди изявата си на Супербоул: Това е най-значимото представяне в кариерата ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Столипиново много ще я харесат, а като гледам вкуса й, и тя тях

някои си пускат отпуски за да могат да почнат да се наливат отрано пред телевизора

една от най-красивите жени на света, също така и в топ3 на певиците след 2000г изобщо. изпълнението в някакъв супербол е нищо за професионалист като нея между другото на нея не й се налага да пее за пари, вече е МИЛИАРДЕРКА от модната си линия Пее защото иска и може, а не защото й трябва - има голяма разлика

Ако това е най-красивата жена .......,то аз нещо не съм в ред !

Нагла Черна простакеса, дебела и грозна, самозабравила се, фалшива пръдла Не знам колко може да пее, но нови албуми няма от 10 години. Налапа се пари, покрай музиката, и стадото й се кефи.... Те бедни, тя забогатява от тях, веселба. Не може да пее, а и поне 20 кила трябва да свали, сигурно затова се притеснява.

Рияна ли не може да пее бе? Малеееееее колко си тъъъъъъъъъъп. Ама то е казано - какво ти разбира СВИНЯ от Кладенчова вода?

не бе, не че не си в ред, просто се заглеждаш по мъже и дебелани МУХАХАХАХАХАХ

Няма как да успееш, ако нямаш качества. Че бедните й се кефят и от това забогатява си прав/а.

Помислих че се притеснява да не счупи пианото :)

Глупако, на снимката е бременна, а не дебела. Това да наричаш бременна жена дебела е върха на простотията. Другото няма да коментирам защото не съм фенка на музиката й, но определено може да пее.

Дааа даааа поредната реклама. Ай сиктир

Няма какво да се притеснява Рианчето, тази година аудиторията на Суперкупата ще е рекордно ниска в сравнение с преди. Симпатично момиче, но много кичозно, нещо като чалгарка от маалата в Барбадос, дедо ѝ робовладелеца е пробвал прясната стока от Африка и тъй се е породила тази издънка на расовата несправедливост.