Коментари - Риана стана майка за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Аз съм чернокожа жена. Идвам от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена и ще родя чернокожа жена. Това съм аз. Това е сърцевината на това, което съм по дух и ДНК", сподели Риана в интервю през 2019. Всички пляскат на този коментар. Ако аз кажа 'аз съм бяла жена, идваща от бяла жена и ще рода бяла жена''ще ме обвинят в реч на омразата. Изкривеността на двойните стандарти изумява.

Тука едни пишат , че е хубава други - че била хубава, преди да почернее (!?) . Не знам. И Уитни Хюстън е била хубава ксто млафа, но в последните си години беше погрознялс и в лицето беше като кон. Та и Риана може да погрознява с времето. Само не разбирам какво значи ,, почерня,"?.

Once you go black you never go back :D

Толкова се радвам за нея, тя е специално момиче и ни даде жестоки хитове!

Черния цвят е по скъп…

Знаем, че си черна жена, родена от черна жена, която е родила черна жена. Голям праз! Негра много.

Освен на колегата инженерче коментара всички останали са просто отвратителни... Как нито един/а не написа нещо свясно. Да са й живи и здрави, от децата и милионите в банката не са по-хубави и забавни!

Кво искаш, бе, ревльо?! Не я ли виждаш тая свинкя как всичко обръща на раси? При това не виждам какво се надуват тия негра - все едно някой да се гордее, че е циганин. Баба й била църна, ама била от тоя барбадоски остров, щото прабаба й са я гепили африканските братчеди от съседното племе и са я шитнали на пазара на роби. Пак късмет, че преобладаващо еврейските търговци на роби са я засилили на бели собственици към Америка, щото към ислямския свят е заминала основаната маса от "най-експортируемата" африканска стока. Пък в ислямския свят нещо много негра няма. Да не би да не са успели да пуснат корени там, за разлика от Америка, въпреки че на изток са изнесени между 20 и 50 пъти повече бройки?

Нямам думи.... С всеки изминал ден се убеждавам колко много , много прост и злобен народ има по света.

Сигур са я фърфорили...

Добре че е родила вече, и да се скрие сега, и да спре да си показва тлъстините и огромния гол корем като си мисли че това нещо кой знае колко интересно и авангардно. Долна хитра циганка, която успя да излъже простите си фенки, и да им продава боклуците си. Жива и здрава да си харчи , и празнува с останалите маймуни. :):)

Черните са по -големи расисти от нас. Не мога да си представя какъв вой ще бъде ,и всички като Риана как ще реагират,ако Бяла жена каже, че е Бяла и ще роди бяло дете, защото всички преди нея са бели.Защо трябва да ни го казва, ние виждаме ,че е черно,нека да са здрави това е по важно. Да не ни навира в очите каква е ,и това се вижда.

то и Гица от Краводер, на Пешо тракториста жена му роди, ама за нея не пишете .....

А бяла немска пишка няма ли да хареса?

Бих й направил трето....

Абе хубава е. Черна или бяла бих и пръснал сливата.

а кой е заплодителя...а RZA кво е марка кецове ли?

Кич и цигания. Иначе като махнем парцалите е хубава.

беше.

Да е жива и здрава и да се радва на децата!

Беше хубава когато започваше, първите два албума, преди да почернее и да почне да се прави ма нещо на което не е.

Кой е бащата ?