Певицата Риана и половинката й ASAP Rocky са станали родители за втори път, съобщава сайтът "MediaTakeOut". От информацията, която все още не е потвърдена официално, изпълнителката е родила момиченце.

"Тя е перфектно мини копие на Риана, дори има нейния цвят на очите", споделил запознат.

Припомняме, че през февруари тази година барбадоската изпълнителка обяви втората си бременност по време на мини концерта си, който изнесе в паузата между двете полувремена на футболното събитие "Супербоул". Тогава тя беше облечена в червен тоалет, който ясно очертаваше наедрялото й коремче.

Риана никога не е крила, че иска да бъде майка, като след появата на сина й RZA, който се роди на 13 май 2022 г., тя обясни, че буквално е обсебена от него и е много щастлива.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

"Аз съм чернокожа жена. Идвам от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена и ще родя чернокожа жена. Това съм аз. Това е сърцевината на това, което съм по дух и ДНК", сподели Риана в интервю през 2019 г.

Снимки на Риана>>>

"Майка ми е невероятен пример за това как да се бориш с препятствията в живота. Сигурна съм, че нейната майка я е научила на това и така ще бъда и аз", добавя още изпълнителката.