Робърт де Ниро обвини бившата си асистентка, че източила $300 хил. от сметката му

Холивудската легенда и Грейхам Робинсън се съдят от 2019-а година, той я обиждал, тя плащала лични разходи с картата на компанията

Обратно в новината

Коментари - Робърт де Ниро обвини бившата си асистентка, че източила $300 хил. от сметката му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изпадна в дребнавост. А как обича да ближе черно. Затова е на нож с "асистентката".

Оф, бактън. Ами случвало се и на мен мъжа ми да ми каже "селянино прост" за някоя глупост, после си пазаря онлайн (включително самолетно билетче) с неговага карта и така. Ко ши са занимаваме със съдилища.

Типичен Лъв с пари.

Той не е от най-богатите. Не е и много цвете за мирисане. Но и не е невярно това за което я обвинява асистентката си. Такива неща не са рядкост в тези среди. Тя си е помислила, че е хванала Господ за шлифера като я е взел да си изкарва хляба. А за всички тези прищевки, да имало ги е , сигурно, но отначало всияки асистентки се съгласяват с цел повече мангизи и се забравят. Стария вече Де Ниро се е посъбудил... и се почва. Трябва да работят тези съдилищя!

Ще се насладим на Ейнъл Продкшънс в дълбочина докато Де Ниро и асистентката му свършат

Тоя нещо си е страшно повервал...

Предлагам да не вземаме страна. Предполагам, че и двамата са прави. Той е бил груб и невъзпитан А тя леко е щипвала от парите му, а сега ни занимават с личните си взаимоотношения

Ма това не са пари бе... откраднала му мили... леле, божке... дишала му от въздуха...

италианската мафия заложи много двелвационни мънги в дениро, който им оправи имиджа!

" 3 милиона от милите (равняващи се на 300 хил. долара), с който той разполага като редовен пътник на авиокомпаниите, осигуряващи му отстъпки при полетите. Освен това той е убеден, че тя е прехвърлила още 4,5 милиона мили в собствената си сметка." осъзнавате ли какво е 3 милиона от милите равняващи се на 300 000 долра? да. осъзнавате ли какво е 3 милиона от милите равняващи се на 300 000 долра? и сега ако ми кажете, че в бърлогата на еврейските мики маусчета и педофилията им не се въртят и далавери с европейските сертификати за "ваксини". просто не сте хора! не говорим за зелените и джендърите. те и без това са педофили, просто им трябва извинение за мозъчните им проблеми. говорим за ФАКТИТЕ!!! дениро, трол, сринат си до основи и Аз съм За!

По-добре да внимава, защото оная само трябва да каже, че той я е опипал и ще му вземат и останалите мили... Милият..

Падна ми много в очите този човек. Беше се зарекъл, че ако Тръмп стане президент той ще напусне Америка и ще върне в родовата си къща в Италия... От там нататък го понесе деменцията... жалко, велик актьор, а остарява като цървул...

Тоя е аски неприятен тип.

Тя си е взела полагаемото

Като прочетох началото на заглавието помислих, че я е обвинил в изнасилване…

Като знаем какви са звездите, май асистентката казва истината. Пък и има вече доказателства в нейна подкрепа. В обратната посока още няма.

"Де Ниро също така си позволявал нежелан физически контакт с нея." Това е модерно. Всяка актриса трябва да се похвали с нещо такова днес. Иначе, кой ще чуе за нея?

Епа каква актираса си като не си се е.ала поне с 2-3 колеги и 5-6 режисьора?

браво и машалла на авиокомпаниите, които се грижат за този беден човек, който може да пътува със самолетно намаление и съвместно допринасят за опазването на климата. инак браво и на жената! тя пък е по-лека и така е намалила цо2 отпечатъка на дениро върху планетата, а той иска да я съди. позор! такъв, дето не може да си опази състоянието, а се меси в живота на другите си заслужава Съдбата!

някои бро или кафа не са чували за ирония. особенно за Ирония на Съдбата, май-май, а? блъскайте минуси, факт е, че всички, които врещят за опазването на климата са долни лицемери, като дениро. и Фактите го доказвата!

А дали пък дъртият не я онождал чат-пат? Така де, за какво са иначе личните асистентки ако не да врътнат набързо една флейта?

онождал. надсвиркосвал. много е хубава за това. тия от "висшата лига" на човечеството са перверзни мозъци. виждал ли си жената на деениро? а пък бат арни имаше такава жена - бонбонче, а се хвърли в обятията на.. айде да не я описвам, моля. и точно тия са ми съдници за това, как искам да живея. няма по-долна порнография. от холивуд.

Бълха го ухапала! Явно не й е плащал достатъчно и тя си е плащала сама от неговите парички.

Мдаа, всеки вади кирливите ризи на другия... От това никой няма да излезе чист!

За мен ти си пълен боклук.

Ако изобщо те знае кой си, и ти за него също

Както се казва в един сериал: "Истината е някъде там!". Според мен и двамата казват истината.