Робърт де Ниро обвини бившата си асистентка, че източила $300 хил. от сметката му

Холивудската легенда и Грейхам Робинсън се съдят от 2019-а година, той я обиждал, тя плащала лични разходи с картата на компанията

Обратно в новината

Коментари - Робърт де Ниро обвини бившата си асистентка, че източила $300 хил. от сметката му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се казва в един сериал: "Истината е някъде там!". Според мен и двамата казват истината.

За мен ти си пълен боклук.

Мдаа, всеки вади кирливите ризи на другия... От това никой няма да излезе чист!

Бълха го ухапала! Явно не й е плащал достатъчно и тя си е плащала сама от неговите парички.

А дали пък дъртият не я онождал чат-пат? Така де, за какво са иначе личните асистентки ако не да врътнат набързо една флейта?

браво и машалла на авиокомпаниите, които се грижат за този беден човек, който може да пътува със самолетно намаление и съвместно допринасят за опазването на климата. инак браво и на жената! тя пък е по-лека и така е намалила цо2 отпечатъка на дениро върху планетата, а той иска да я съди. позор! такъв, дето не може да си опази състоянието, а се меси в живота на другите си заслужава Съдбата!

онождал. надсвиркосвал. много е хубава за това. тия от "висшата лига" на човечеството са перверзни мозъци. виждал ли си жената на деениро? а пък бат арни имаше такава жена - бонбонче, а се хвърли в обятията на.. айде да не я описвам, моля. и точно тия са ми съдници за това, как искам да живея. няма по-долна порнография. от холивуд.

"Де Ниро също така си позволявал нежелан физически контакт с нея." Това е модерно. Всяка актриса трябва да се похвали с нещо такова днес. Иначе, кой ще чуе за нея?

Като знаем какви са звездите, май асистентката казва истината. Пък и има вече доказателства в нейна подкрепа. В обратната посока още няма.

Като прочетох началото на заглавието помислих, че я е обвинил в изнасилване…

някои бро или кафа не са чували за ирония. особенно за Ирония на Съдбата, май-май, а? блъскайте минуси, факт е, че всички, които врещят за опазването на климата са долни лицемери, като дениро. и Фактите го доказвата!

Тя си е взела полагаемото

Тоя е аски неприятен тип.

Падна ми много в очите този човек. Беше се зарекъл, че ако Тръмп стане президент той ще напусне Америка и ще върне в родовата си къща в Италия... От там нататък го понесе деменцията... жалко, велик актьор, а остарява като цървул...

Епа каква актираса си като не си се е.ала поне с 2-3 колеги и 5-6 режисьора?

По-добре да внимава, защото оная само трябва да каже, че той я е опипал и ще му вземат и останалите мили... Милият..

" 3 милиона от милите (равняващи се на 300 хил. долара), с който той разполага като редовен пътник на авиокомпаниите, осигуряващи му отстъпки при полетите. Освен това той е убеден, че тя е прехвърлила още 4,5 милиона мили в собствената си сметка." осъзнавате ли какво е 3 милиона от милите равняващи се на 300 000 долра? да. осъзнавате ли какво е 3 милиона от милите равняващи се на 300 000 долра? и сега ако ми кажете, че в бърлогата на еврейските мики маусчета и педофилията им не се въртят и далавери с европейските сертификати за "ваксини". просто не сте хора! не говорим за зелените и джендърите. те и без това са педофили, просто им трябва извинение за мозъчните им проблеми. говорим за ФАКТИТЕ!!! дениро, трол, сринат си до основи и Аз съм За!

италианската мафия заложи много двелвационни мънги в дениро, който им оправи имиджа!

Ма това не са пари бе... откраднала му мили... леле, божке... дишала му от въздуха...

Предлагам да не вземаме страна. Предполагам, че и двамата са прави. Той е бил груб и невъзпитан А тя леко е щипвала от парите му, а сега ни занимават с личните си взаимоотношения

Тоя нещо си е страшно повервал...

Ще се насладим на Ейнъл Продкшънс в дълбочина докато Де Ниро и асистентката му свършат

Типичен Лъв с пари.

Ако изобщо те знае кой си, и ти за него също

Оф, бактън. Ами случвало се и на мен мъжа ми да ми каже "селянино прост" за някоя глупост, после си пазаря онлайн (включително самолетно билетче) с неговага карта и така. Ко ши са занимаваме със съдилища.

изпадна в дребнавост. А как обича да ближе черно. Затова е на нож с "асистентката".

Той не е от най-богатите. Не е и много цвете за мирисане. Но и не е невярно това за което я обвинява асистентката си. Такива неща не са рядкост в тези среди. Тя си е помислила, че е хванала Господ за шлифера като я е взел да си изкарва хляба. А за всички тези прищевки, да имало ги е , сигурно, но отначало всияки асистентки се съгласяват с цел повече мангизи и се забравят. Стария вече Де Ниро се е посъбудил... и се почва. Трябва да работят тези съдилищя!