Робин Уилямс - кралят на превъплъщенията, който избра смъртта пред изчезването

"Дадена ти е малка искрица лудост. Никога не я губи!", казваше гениалният актьор, който днес трябваше да навърши 70 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон пред този актьор. Филмите му са сред любимите ми, а stand-up комедията му е брилянтна. В едно от най-известните си превъплъщения връща жена си от дебрите на депресията. За съжаление истинският живот не успя да върне него.

Бог да го прости, гениален....

"Dead poet society" - един неназован в статията филм.

Много тъжно. Нека душата му намери мир и покой в небесните селения. Кошмарни са болестите ,които отнемат разсъдъка на човек - виждам пред себе си майка ми в последна фаза на деменция.

Много, много любим актьор... да почива в мир!

+ "Кралят на рибарите". Великолепен!

Captain, my Captain... така ми се е запечатало в мозъка...

"Обществото на мъртвите поети'? Велик филм! Благодаря, че го припомнихте!

Човекът предпочете да го запомним като великолепния актьор с леко тъжната усмивка, който усмихваше искрено всички останали... уникалното е, че за първи път има тук публикация, в която няма "минус"-и... Светла памет!

Почивай в мир, Робин Уилямс... Той е величина от калибъра на великите комици и човек с главно Ч! И още нещо за досадните и гадни повтарящи се грешки в този сайт навсякъде.. Поредният репортер на дир.бг, НЕ ЗНАЕ КОЙ Е ЛАНС АРСМТРОНГ. ПИШЕ СЕ ЛАНС, НЕ ЛАРС. ТОВА ДА ВМЕТНА!

Странно, писах самостоятелно, не за отговор на някой, който е писал.. По някаква грешка коментара ми се е поместил под друг коментар, както виждам. Пиша го, за да няма неразбиране защо е тук.

Избрал бързата развръзка, пред бавното разпадане на личността и тялото!

Уникален актьор ! Няма слаба роля ! Всеки от филмите му съм гледал по няколко пъти и никога не ми омръзнаха.

Нека почива в мир. На повечето хора е известен чрез филмите, но standup изпълненията му са където наистина се вижда таланта.

А виж ти каква била причината! Значи вместо да го хулят и заклеймяват като слабак, било тъкмо обратното - иска се крайна смелост да приключиш овреме с нещо, когато още виждаш накъде отиват работите и да не мъчиш после околните! Извинявай, Маестро, и прости неразбирането. Разкайвам се, че досега мислех и аз разни глупости относно кончината ти! А ти пак си ни дал един последен голям урок всъщност!

Златотърсачките го съсипаха и него.

Поклон пред светлата му памет!... Рядко се раждат хора, като него... Отиде си, като и живя – с достойнство! Все пак, имахме късмета, да ни радва от екрана, сравнително дълго време! R.I.P. !

Преди да почине, съвсем случайно гледах по телевизията негово стенд ъп шоу. Не помня някога да съм се смял така. След време разбрах, че е починал и това, което съм гледал е било последното му представление. Хубавото е, че хора, като него не умират. Филмите, които са заснели, стенд ъп комедиите ,те са са вечни и той няма да бъде забравен. Почивай в мир д+р Пач Адамс.