Коментари - Роджър Уотърс oт Pink Floyd критикува остро Франкфурт, заплаши държавните служители в града с дело | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички джендърни либерасти и натотолерасти обръщам внимание на дата, когато Роджър е произнесъл думите по-долу! Преди 5 години! Малоумни тъпаци, спрете да го плюете. За разбирането - ясно е, че не ви се удава! 4 Май 2018г София "САЩ са тези, които ни водят към разрушение, заедно с Великобритания и голяма част от Европа. Дрънкат оръжия и ще се опитат да нападнат Иран и да въвлекат Русия. Вие искате ли да се биете с руснаците? Аз не искам", заяви по време на концерта си в София легендарният музикант от "Пинк Флойд" https://youtu.be/PblLOPwKMHI

Роджър Уотърс е комунист с промит, по-скоро продухан мозък. Нормално е да предизвиква обратни реакции политическата му нахъсаност. Сам си е виновен!

Няма по прост човек от автора ва тази статийка.

Не са изненада левичарските убеждения на Роджър Уотърс.Крушата не пада по далеч от дървото.И за да е като другите комунисти ,естествено е и опитен мошеник и манипулатор,макар да се афишира като филантроп, противник на война и насилие,бедност беззаконие ,анти ЛГБТ и т.н.За музикалният му талант няма спор ,макар музиката и специфичният саунд на Пинк Флойд е запазена марка на Дейв Гилмор.И техните песни винаги се (а и ще се) слушат заради брилянтното вибрато и неповторим звук на стратокастера на Гилмор ,а не заради текстовете на Уотърс.И не случайно от феновете на ПФ признато като най запомнящо се и велико парче е това на Гилмор -Comfortble Numb.Уотърс е пагубен за ПФ.Единственно той е причината за финансовият банкрут на ПФ в краят на 70-те,за изгонването на Сид Барет(не е безпричинно разбира се,ЛСД тотално беше разбъркала главата на Сид),изгонването на Рик Райт забрана за функциониране на ПФ без него участие(впоследствие постигат финансово споразумение) ,забрана за използване на символи на ПФ като примерно прасето (което все пак си е негов проект)и куп други простотии сътворени от нарциса с голямо его - Уотърс.Като фен на ПФ харесвам и неговите музикални соло проекти,но като човек и той е една противоречива личност,който за собственото оправдание афишира като причини ,само нерадостното си следвоенно детство като сирак(баща му е убит във ВСВ) .

Роджър Уотърс винаги е бил против тоталитаризма, независимо дали е Комунистически, Американски или Еврогейски ... В това отношение е непоклатим от 50 години насам ... Виж, от друга страна, такива жълтоусти пичи въшки като теб, сменящи си пола като настроенията, дрискащи върху Хора с главно Х ... предизвикват единствено рефлукс и погнуса! ... Туйто, въшко! ... Гълтай и пътувай към шокова зала!

Роджър Уотърс е с комунистически идеологически забежки. Ако беше против тоталитаризма той нямаше да ги има, защото комунизма може да съществува само като тоталитарен строй ... или е тъп да не го знае това. Все едно и двата варианта не са в негова полза. :))

Едно време са спирали концерти по вишочайшо нареждане, но залите са били държавни. Сега не от горно ниво, а от местно едни чиновници натискат собствениците на зали да не ги дават за даден концерт. Еми надминаха тоталитаризма до 90-та, това е положението.

Свободата на словото в евро-атлантическия комунизъм е колкото беше при съветския комунизъм

когато някой казва истината , мижатурките беснеят

Тези "някои" откъде знаят истината? Те монопол на истината ли имат? Ами "някои други" пък не щат да слушат "истината" на Роджър Уотърс и не му дават зали, в които да я казва. Просто е! Аз чалга не харесвам и няма сила, която да ме накара да си дам залата за концерт на попфолк изпълнители.

Просто било... прост си ти. Човека си има сключен договор със зала за концерт. Обаче властите притискат залата да отменят концерта, защото Роджър бил "антисемит". Ей така, няма съд, присъда или нещо такова, просто на някои израелци не им харесва, че Роджър се изказва в защита на палестинците. За това става дума, не за някакви комунисти, Москва, Путин и т.н.

Свободата на словото не е безгранична. Всяко нещо си има граници. И всеки може да реши че не те иска като не знаеш как да се държиш. Свободата няма нищо общо с анархията. Но от къде българските душици да го разберът това. Те са най-великите и винаги всичко им е позволено. Все едно жабата да се смее на орела, че имал криле.

Т.е. щом човекът мисли и не се поддава на промиване на мозъци, е лош ли бе смешник?! Браво на него!!! Изключителна рядкост мислещ човек сред малоумния хай лайф в Западния лъжлив свят!!!

"Свобода на словото" Кратко и ясно. Няма никакви дефиниции за гранци. Или е свобода или не. Всичко друго е алабализъм и разтягане на локуми

анархията да пуснеш балон с нарисувана на него еврейска звезда? Това значи ли непременно, че си антисемит?

Уотърс съвсем изперка напоследък. Не че някога е бил в ред - човекът си е материал за дисертация на някой психолог. Но от възрастта ли или от друго в последните няколко години прогресивно изтрещява. Фен съм на творчеството му, но не е прав и когато всички ти казват, че не си прав, но ти си държиш на своето не си революционер, а обикновен твърдоглавец...

Роб сте!

Толкова изтрещя, че ме отврати и спрях да го слушам.

Прав е всеки има право на мнени. Защо тогава се сърди че други имат мнение не като неговото и не желаят да има концерт???????????

да има концерт чиновниците, които го забраняват. Едва ли феновете на Пинк Флойд и Родж. Уотърс не желаят концерти.

Роджър е велик! С длан слънцето не може да бъде закрито!

Ако на Роджър Уотърс, когато събаряше Берлинската стена, му бяха казали, че след 30-на години ще му отменят концерт в Германия за "антисемитизъм", щеше да се гътне от истеричен смях!

нямаше. Той си е краен анархист и идеалист и знае, че е такъв - знаел го е и тогава и през 73-та, а сигурно и преди това...

В немската конституция пише "Свободата на словото трябва да може да бъде упражнявана БЕЗ ТОВА ДА ИМА НЕГАТИВНИ ПОСЛЕДИЦИ".

Без негативни последици за САЩ и ЮК ... ситния шрифт гледай!

западналата демократура и глупостите за свобода на словото излезнаха наяве:) потурланковците беха толкова лесни за превземане и манипулация:)

Винаги е бил със странни разбирания. Най-добре е да емигрира в СССР.

За какво да ходи в ЕС като живее при господарите им?

Уотърс се изживява, като арбитър в политиката! Всъщност е слуга на глобализма! И да, слушал съм Пинк Флойд, когато родителите на повечето от вас са слушали Лепа Брена и C. C. Catch… И съм го виждал на живо на концерт между другото.

Много категорично твърдение, но не виждам основание за това. Може би, както във филма "Матрицата", където накрая се намеква, че съпротивата е генерирана периодично от системата, за да функционира по-пълноценно. Не мисля, че е така, по-скоро Р.У.е един самотен рицар, който осъзнава, че пред него е Стената, която няма разбиване, но не се отказва да блъска в нея.

Велики !

За разлика от Уотърс, Гилмор е подкупен или яко изманинулиран тип. Гилмор може да е един от най-добрите музиканти, но очевидно не е обективен и затова толкова не харесва The final cut, който е шедьовър и там главна роля играе Уотърс. Уотърс най-умният и талантлив човек..

да - Уотърс е талантлив (Final cut е само един пример), но това не пречи да е малко луд и да греши - винаги е бил краен, а всяка крайност е грешна...

Нямали право да му отменят концерта… а ти имаш ли право да говориш глупостите си пред хилядна публика? Имаш. В такъв случай имай топки да си носиш последствията от думите. Не после да ми хленчиш по всички медии като барната за задника девица.

Свобода на словото деби, нали това пропагандирате. Щом даваш свобода на словото, ще му слушаш думите без да мрънкаш.

Свободата на словото по дефиниция не трябва да носи последици.

Свободата на словото не е безгранична. Всяко нещо си има граници. И всеки може да реши че не те иска като не знаеш как да се държиш. Свободата няма нищо общо с анархията. Но от къде българските душици да го разберът това. Те са най-великите и винаги всичко им е позволено. Все едно жабата да се смее на орела, че имал криле.

То е като да нападнеш Сирия на 12 000 км от твоите граници, да избиеш хиляди цивилни, да се настаниш в нефтените сирийски полета, да крадеш ресурсите на Сирийския народ, да продължаваш да бомбандираш и след това да кажеш, че си демократичен, а Русия която защитава своето население с руски произход в Украйна от геноцида на Бандеровските нацисти да кажеш че е агресор и да забраняваш всички медии, които са против!!! Ей.......!!! Посейдон ще ви навести скоро май!!!

Знаете ли в тази статия защо няма цитат на антисемитските изказвания на Роджър? Защото НЯМА ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ. Чисто и просто критикуваше Израел и от тогава е антисемит.

има, има - за жената на Гилмор...

Дрътия миндил що се бута в Европа като толкова му харесва в Масква ??

Виж сега - човекът е световноизвестен с това, което умее, а ти дори и името не си си написал, а си сложил просто една "." Защо коментираш изобщо? Та ти си едно нищо. Точица.))

Деби, Москва също се намира в Европа а човека казва истината.

Макар че си прав Москва не е в европа в евразия

Ами сегашната Демократура не иска да чуе истината. Германските медий се насраха да плюят по Русия. Медийте са изцяло в ръцете на ЕКО социалистите и морала е на тяхна страна. И недай боже да кажеш нещо такова каквото той е казал. Веднага ще е фашист или нацист. Ама той е гений за разлика от повечето Немски политици които не са завършили и нямат елементарно образование.

Тоя плъх ми го харесвах много до момента в който знае незнае нещата в булгаристан се направи на спасител на стадиона Левски с тъпи призвания и аналози със едва ли не Хермания и студената война . Абсолютна мишка

Мишока си ти, жалък трол... концерта му не беше на стадион Васил Левски!

Преди концерта us and them в Арената имаше концерт the wall на стадион Васил Левски.

Yann

Един от малкото западняци, останал с ума си и имащ топки да го изкаже. Евреите и американците се ебават със света и въпреки това трябва да ги слушкаме?!? Какво ще рече анти-семит? Че то си е мое право какво да харесвам и какво да не харесвам. Както си е мое право да говоря каквото желая. И какво излиза? Че т.нар. 'демокрация' не може да говори против евреите, дори когато те не са прави? Апропо - що не питат евреите за правата на жените в Израел?

Той и Хитлер ги говореше същите неща! Нормално, като се имам предвид ,че путаран го замества достойно! А емблемата на войската му Вагнер бие по нацистка стилистика и тези на SS.

Гадно е да си тъп, защото често е за дълго.

Този беше добър музикант едно време. Сега е от полезните идиоти на Хуйло. Дърто червено говедо.

А като скандираше “оставка” на концерта в София какъв беше?

същия като сега - краен анархист т.е. луд за връзване...

РЕСПЕКТ И ПОКЛОН

Велик!

Страхотен е! Велик музикант, пацифист, антиглобалист, със силно чувство за свобода, без да се съобразява, кой в момента е на върха на хранителната верига! Това, че ще се намерят малоумници, да го обявят за путинист, това е в рамките на нормалното :)

преди време и аз го мислех за пацифист, но като се задълбочих останових, че не е - той е анархист. И подкрепата му за една война сега го доказва...

Ами че тоя страшен антисемит-путинист преди няколко години имаше концерт и в София, какъв ужас... как сме го допуснали! И всичките, които сме били на тоя концерт вероятно сме антисемити... ти мани, ами имаше хора дошли чак от Гърция и Турция!

Навремето Пинк Флойд бяха велика група и оставиха вечни произведения . Стария Роджър все още има силата да променя хората. Браво на него !

Отрепката да не стъпва в Европа! Да прави концерт на червения площад!

Абе няма ли някой да спре тези краварски безумия? Наистина ли третополовите същества в ЕС не осъзнават накъде ни тикат нашите презокеански "приятели"???

.по колко стотинки ти дават за коментар глупако ?!

Евреите по света демократи ли са или ... Има ли свобода на словото, когато стане дума за евреи?

https://www.youtube.com/watch?v=ULWymMkEx5Q Уникална реч на Уотърс пред Съвета за сигурност на ООН

Роджър, в масква те чакат!!! Заповядай!!! Плащат в рубли, гас и нефт!!!

Пак те сърби анала, третополов. Аре чупката. Нека и други си изкажат мнението. Троловете ви чухме вече.

АБСОЛЮТЕН ГЛУПАК !!! Какъв ли е интелектуалният ти потенциал,изобщо ?! Светът може да загине именно от такива като теб !

Москва,а не масква умнико !!!!