Коментари - Роджър Уотърс със страхотно шоу в зала "Арена Армеец" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтини леки жени плюят велик музикант и човек. Оотрепки, всички нормални ви презират като пълни боклуци.

Чудна работа, един музикален "гипс" с акаунт "ARKAN " е срал, срал ,та чак е превърнал целия форум в кенеф! Комунист бил,червен бил и какво ли не още идиотии! Никакъв респект и уважение към личността на Роджър Уотърс и неговата музика и творчество през годините! Разбира се, съвсем естествено е той да не звучи сега вече, както преди 10 или 20,30 години,но това е така и с всичките останали живи световни рок легенди от 70те и 80те години на миналия век! Не може нито инструментално, нито вокално да звучиш така, както си звучал в апогея на своята кариера бидейки на 25,30,35години и сега, когато си на възраст около и над 70 години! Роджър е извоювал своето име и слава, с които всеки меломан би трябвало да се съобразява и да уважава! Той е една от легендите!

Като се раздрънчи ламаринения покрив дали няма да избяга?

Уотърс за пореден път взе парите на наивниците с претоплена 30-40 годишна манджа, гарнирана с мултимедия и светлинни ефекти. Ако същият посмее да призовава за оставка на правителството в някоя нормална държава, не само няма да му позволят кракът да му стъпи отново там, а и ще го пъхнат на топло за няколко месеца. А тук "феновете" му ръкопляскат и отново дават по 50-100 лв. за билет.

Коментарите срещу Уотърс са умишлени и целят злепоставяне и очерняне. Той е антисемит и е направил следното изявление за Белите каски. "Роджър Уотърс заяви по време на концерт в Барселона в петък, че счита „Белите каски“ за „фалшива организация“, която пропагандира в полза на „джихадисти и терористи“. Та така де, мангалите еврейски са се разпищяли тук, но напразно...прости манипулации на просто и проклето навеки племе.

"албумите The Dark Side of The Moon, The Wall и Wish You Were Here" Dir, проверете хронологията, представените парчета и материалите предоставени от Роджърс. The Dark Side of the Мoon, Wish You Were Here (най великия албум на всички времена), Animals (основата на спектакъла) и след това The Wall. Иначе е вярно, че след ерата Waters, Pink Floyd издадоха феноменални албуми.

Pink Floyd издадоха феноменално слаби като за тях албуми, но феноменално по-добри от всичко, което Dear Roger е изгъгнал оттогава. С остатъците от Стената направи The Final Cut, а от неговите остатъци забърка безкрайна върволица досадно повтарящи се претоплени манджи. Грандоманията му разруши най-великата група. Стигнал е до там да изпъди от състава покойния Рик Райт. Мисля, че на стари години взе да му се прояснява какво е направил, но вече е твърде късно да се навакса и частица от пропиляното.

Абе тоя какво мънка някакви монолози. Дошъл е тука да ви отръска паричките, а вие се насирате от кеф. Имаха своите силни години, както всяка група, но сега претопля стари манджи.

Абе добър китарист, но комунист, което го прави непривлекателен.

Хехе комични сте с тези коментари

Уотърс е обременен психически и идеологически, червен е а се знае, че няма червен, който да е читав.

Роджър е добър в минало време.

Моля някой грамотен редактор да вземе отношение по въпроса "зала арена Армеец". Или трябва да е само Арена Армеец или зала Армеец. Зала арена Армеец е сериозна тафталогия. А по начина, по който се е наложило прилича на "намалянето" на цените на доматите. Грешно, но всички го ползват.

Уникален звук,уникална визея и безсмъртни песни.Това е драги Аркан но ти не гси го видял явно?

Един Гениален човек с мисловна Обремененост ... точно като Сид.. Е, НЕ - мерси..

Ходил съм на "концерт" на Форинър в Чикаго. Щото е голяма работа го изтъпаниха заедно със Стикс и още един умрял шпек - Канзас. Форинър е само от едно дебело чиче присвоил си правата на групата. Всички други са му синове и внуци на години. Ходил съм и на концерт на Юръп, в Чикаго. Там си бяха оригиналните пичове. А Пинк Флойд свиреха....когато още бащата не е мислил за теб като музикален проект. Уотър е Личност. Подобно Уили Нелсън. Когато се появяват на сцената им стават прави на крака, защото са големи човеци първо.

"Моментна Загуба на Разума" - толкова е говорящо. Тримата продължиха, след като бързо "преодоляха корифея". И направиха своята музика Достояние на Целия Свят". Само дето пропуснаха Нас. Или са си казали - той Уотърс ще отиде там, това им стига...на българите ...'

Ходи си почини малко братко, успокой топката, животът е кратък и няма какво да се пениш. Утре ще пукнеш като куче без история, а Пинк Флойд с филанкишията или без него ще останат за вековете. Наздраве,

Глупости плямпотиш, ама за какво ли ти пиша и аз???

Пинк Флойд никога няма да дойдат в България. Това е Факт. Когато тримата бяха още, си викам - а, що не стъкват и едно P.U.L.S.E и в България ... но не стана ... Няма никога да чуем "Деликатния Звук на Гръмотевицата". Щом ви се ходи на Погребална Церемония, ходете. То си е ваша работа ... ходенето на Гробища е винаги СЛЕД, ако не го знаете ...

Шоуто освен със Ефекти с нищо не впечатлява ... ако един Бас и "един речитати с едно пеене или приказване" правеше едно шоу ... Не... Уотърз без Пинк Флойд е едно посредствено явление, а защо не е с тях, може сами да си отговорите ... не е трудно.

Уотърс обвинява исраелския режим в апартейд и др. подобни ,затова долу има негативни коментари .

Апартейдът се е появил и изчезнал в ЮАР. На други места се казва по друг начин.

Отидете на шоуто на Форинър - там ще се почувствате, като ЖИВИ ХОРА, а не като "Една нова стухла в стената". Малко оптимизъм никога не е излишен

Кой Форинър, истинския или фалшивия?

Е,като чета коментарите ми става ясно защо избирате Бойко.Да оплюеш един гениален музикант е висша степен на простотията.Слушайте си Наско Ментата и избирайте Бойко,а Roger не го мислете той и на оня свят пак ще е музикален гений!

точно преди 2 минути слушах Уотърс в интервю по BFM TV ! не искам да коментирам музикалния и неоспорван гений,който може да предизвика уважение или завист . на въпросите за светогледа ,той отговори с такава мъдрост ,която е повече от уважителна и нямам избор -свалям и хвърлям си шапката си пред РОДЖЪР УОТЪРС ! трябва да чуете непременно интервюто от днес с този богат АМЕРИКАНЕЦ !

18.20(17.20 бг време ) по BFM tv интервю на френски in live- on line

Почти всички супер парчета на Пинк Флойд са композиции на Уотърс. Разликата между Гилмър и Уотърс е, че Гилмър е много добър, а Уотърс е гениален.

УОТЪРС е основателят ,без него нямаше да има Пинк Флойд .

БСП е на линия за гара Томпсън.Уотърс да положи цветя като комунист на комунист.

Янаки Стоилов ще го води ли пак на гроба на майор Томпсън и да си говорят комунистически теми?

Съществува глагола "ИЗЛИЗАМ" който има спрежения в единствено и множествено число.Това "ИЗЛЕЗНА"откъде се появи.

Каква е тази дума "ИЗЛЕЗНА" , такава няма.Кой пише статиите ви бе приятели?Ами обърнете им внимание, редактори има и т.н.

Същото и и с думата "влезна". "лепне", и други, на които се лепи излишно едно "Н" незнайно защо.

Страхотно, колко да е страхотно!Пресилвате със заглавия, Уотърс вече не е това, което е бил.

Уотърс не може да представлява Пинк Флойд пълноценно.

90% от музиката на ПФ е негова бе смотльо.

Уотърс е комунист и затова го посрещате!Горката България!

ако комунистите бяха всички като него ,нямаше да има проблеми на земята !

Тук се насъбират с коментари "рокаджии", които основно слушат "Отявлена чалга". И за това няма смислен коментар, и няма как и да има ... отидете и гледайте Уотърз, но от сега до ви го река - това няма да е лепа Брена...

ДИР , един съвет , не се употребява думата "излезна" за втори път пред българска публика снощи... а "ИЗЛЕЗЕ".Моля употребявайте българския граматически език, такава дума "излезна" в българския език няма, направете си справка.

Бащите са ви слушали АББА, а са ви казали, че има и Пинк Флойд. Гледайте Дейвид Гилмър в Помпей. за да разберете, каква е Музиката на Пинк Флойд. А Уотърз е един Откачаняк, от когото сегашното Откачено Съвремие няма никква полза . ни на йота ... а пишете си...

The dark side of the moon е издаден през 1973, глупаци от дирбеге. Иначе за Пинк Флойд няма какво да се коментира. Музиката им ще живее вечно.

Уотърз десетилетия "есплоатира" Стената" ... как ли не се прескундя ... и почна и Бившия Соц Лагер и носталгията "...Брежнев в Авганистан...". Да си пее старите песни .. за всяко "представление" си има хора и Влак...

деди не си хаби пенсията за интернет да дрискаш по форумите, пий си редовно лекарствата и се прави на велик пред бабетата в квартала, тук не вървиш, скучен и досаден си вече

смръдливата пръдня ARKAN осира поредната тема

Когато се разпаднаха веднага реших - Дейвид Гилмор. Защо ли? Защото ми омръзна да слушам музиката на Човек загубил баща си във война - една Тягостна, Повтаряща се музика. Уотърз е велик в тези Повтарящи се Погребални "истории". Единственото нещо, което слушам след Пинк Флойд е "За и Против Автостопа" и причината е, че там присъства Ерик Клептън. А Дейвид Гилмъл, Мейсън и Легендарният със своята Скромност, Красивост и Виртуозност Ричард Райт създадоха Прекрасното Продължение на Пинк Флойд . Даже колегиално се "Подиграха" с "Големите Надежди" и с Уотърс. Този няма да го гледам. Достатъчно умряха покрай мен. Но ако дойде Гилмър с Мейсън - пръв ще бъда.

гладна кокошка просо сънува ..... мдаааа, за лисицата гроздето е кисело защото не може да се докопа до него, гола вода си арканчо посранчо

Ми не го гледай бе! Някой да ти е сложил вила на врата и да те е подкарал на концерта на големия Роджър Уотърс? Не, нали? Ами тогаз какво ревеш, тиквеник? Или и ти си легендарен със своята "Красивост"?

Нищо не ти разбира тъпата глава от музика момче, още по-малко от китара. А Ерик Клептън е една надута гайда, посредственяк.

Как можеш да правиш такова изказване за Ерик Клептън бе КАЛМУК, той и Джими Хендрикс са признати за най великите китаристи на 20 век! Джими е китариста, който проговори с китарата си, но и той има изказване за Клептън!!! -"Аз съм добър с китарата, но има един Клептън, чийто майсторлък няма стигане!!!"