Евгени Минчев отпразнува 50 години с Чичолина

Евгени Минчев покани близки приятели за 50-ия си рожден ден във фоайето на столичен мол, преобразено в стила на луксозен ресторант.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Минчев отпразнува 50 години с Чичолина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете проститутки празнуват заедно.Честито!

Евгени Минчев е собственик и носител на правата на РУСКИЯ БАЛ в София от години! А сега някой ще попита ли откъде идват парите, освен от профсъюза на ватманите, гейовете и БСП?

50 години са сериозна възраст и добър повод за празник! Минчев, който е решил, че може да се нарече лорд празнува цяла плеада измислени звезди и смешници. И това няма да ме засяга ако не ни надува ушите и очите с поредната си грандоманщина, предизвикваща само и единствено съжаление. Човек като няма собствена стойност търси добавена такава:лъскави дрънкулки, титли, "аристократични" приятелства. Аз като стана на 50 ще направя купон с трите си прекрасни деца, готиния си съпруг и просто приятели! Пожелавам на новоизлюпения лорд да изпита някога чувството от прегръдките на детските ръце и истински значимите хора.

:)) Каймакът на утайката са били там!

Гледката на този маскарад предизвика болезнени спазми по тялото ми.Пегъзи Минджев наистина не е добре.

Какви са тези мърлячи, бе?И кой е този Духльо, дето дава наградата,,Национална гордост"?Имам усещането, че цялата тази тумба е избягала от някой психодиспансер?

Как исках и аз да съм на бала с аристократите. Но догодина вече ще се престраша- какво съм го стиснал това дупе.

Майко мила...........

Браво! Грамотата "Национална Гордост" се връчва от Евгени Минчев в присъствието на Чичолина. Дали е бил там Азис?

Колко сладко. Много са готини всички и симпатични! Ако знаех по-рано щях и аз да отида с картечницата, защото повечето от тези светски лъвове заслужават награда и от мен! Наградата се казва "Да отървем родината от тиняка" и е очредена лично от мен с любезното съдействие на ВМЗ Сопот.

Този пък! Колко пъти ще празнува 50-годишен юбилей?

kokobrais

Като английската кралица'два пъти в годината:-) :-) :-)

ДВЕ КУ.ВИ НА ЕДНО МЯСТО

Камелията Воче макар че е 15-ина години по-млада от Чичолина изглежда много по-дърта от нея...

кои дава пари на този изрод? дали комунистите или профсаюза на ватманите пеераси?

Тази награда има ли си име, коя е учредил, за какви заслуги и представлява ли нещо повече от лист, сниман на ксерокс и сложен в просташка рамка.

А, пардон, току -що видя как се казва наградата. Казва се "Национална гордост" и се раздава от Чичолина. Учредител е рожденикът и освен това, което се вижда на снимката няма друго съдържание.

Ей, много сте злобни, бе анонимни драскачи!Вие направо сте "цветът" и "интелектуалният елит" на нацията ни.Какво ви пречи Евгени Минчев да сте блестящи и талантливи всеки в своята си област!? Вие какво сте постигнали, какви са вашите познания, талант и интелект!? С какво сте известни!? Евгени, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, личен и професионален успех и много щастие!

Аз пък се чудя Евгени Минчев какво е постигнал?! Че не се сещам за професията му. Пък Чичолина голям успех, вярно - мечта на всички тъпанарки. Половината от тия са набедени "успели", а другите, дето им ръкопляскат и се чувстват ок с тях, явно си носят тоя кич и добре се прикриват. Порнография.

E как не се сещаш!???! ВАТМАН е по професия!

Ти па си регистрирана с името си ....

Постигнали сме това, което той няма да постигне никога и което не се купува с пари- истински приятели, семейства и деца и внуци.Колкото до парите , макар и малко сме ги спечелили с труд, а не с зъГ, вувузели и всякакви перверзии.А ти или си самият Минчев или си някой мазен п----л като него, като гледам кои са ти идеалите и мерилото за успех.

Ти май си някоя от присъстващите на партито,а???Неанонимна гражданко преуспяла.

Цялата Тодор Живковка чета е вътре...Награждават и внучката Жени за приноса на Людмила...Какво коментирате? Червени нещастници. Затова ще ви яздят и ще пируват на ваш гръб!

актрисата чичолина - порноактрисата - така - да. тя, нали с евгеня са сестрички...

Не само България, но целият свят става един голем публичен дом.

Евгени, Евгени, мислиш си че правиш изискано парти, ми че то моловете по принцип са за пазаруване от бедни хора / справка САЩ, мола е извън града и за евтин пазар/ какви са тия тоалети, като от ревизита на долнопробен театър. Изискано парти се прави в дворец, в бална зала а не в мол, "аристократе" от циганския квартал

Споделям мнението за безмисления бал в мола, и тази личност евгени минчев - с нищо не допринесъл за каквото и да било в България. Но в САЩ моловете не са извън града, а са си доста вътре. Виж, ако е някое малко градче, може и да е извън града, ама такива не съм виждала.

На Златка любовника прилича на кръчмар в селски хоремаг...

....парад на самовлюбената суета, на пошлостта, на бездарността, на вулгарността, кича и безвкусицата! Това човече си сложило фрак, дори си закичило някакъв орден и няма кой да му каже че прилича на някакво жалко "величие", ухаещо на скъп парфюм и повече кир.....между впрочем, поздравления за мястото на събитието - каква по-подходяща "сцена" за подобно събитие от един бляскав Мол...

Ей , ако не правите добрини и имате много грехове, ще попаднете като умрете в ей тази компания :) От това по голям кошмар няма .

Кой ли се интересува от изявите и суетата на това недоразумение Жужу Минчев?

Ватмане, ватмане още що тен трябва да си сложиш, за да прикриеш 50те. Другия път покани по-дърти чанти, за да блестнеш с "младостта" си.

Какъв е целият този цирк!?

Тая "лейди" е била "лейди" само една година щото е надувала вувузели на един стар лорд. Лордът се опомнил след енда година и и набил шута. Сега лъже че е лейди за да си продава книгите, които са пълни с лъжи и заради които я спукват от дела.

Kalin

Майкъл Джексън се избелваше тоя пък се боядисва в кафяво;-)Смях........

Избелвала се е баба ти!Да си чувал за витилиго??

Патрон на събитието е най-големият П---Л в държавата Гейко Борисов!

Някой знае ли дали това паметно събитие ще излиза на ДВД, и ако да, кога ? Дали ще е с 5+1 звук а най добре и 3D, да мога да му се насладя пълноценно. Че в IMAX-а билетите са разпродадени

прав си, билети няма, но довечера в prime time гледаи по cnn за подвизите на нашата родна евгения

Дал награда на Людмила Живкова...ама ако беше жива, надали щеше да разреши някоя медия щеше да отрази подобна гротескна простотия. Сигурно се е обърнала в гроба...После защо младите били такива и онакива?! Ами с такива неща ги занимават и радват медиите - "преуспели" порноактриси и обратни ватмани...направо е отчайващо...

ОТВРАТИТЕЛНО ГРОЗНО !!!!!!!

ХУБАВО ДЕ,ОТКЪДЕ ТОЗ ГРОЗЕН ПЕДАЛ ИМА ТОЛКОВА МАНГИЗИ , ЯВНО СерГей Е БИЛ СПОНСОР НА МЕРОПРИЯТИЕТО.

Сигурно,после се чудим защо хората нямат пари за кофичка кисело мляко,гейовете управляват държавата,тва е положението,Пфу

изглеждат наистина гротескно, като карнавална сцена от филм на ужасите...или ужасиите;)

Nina

за мен евгени минчев е наи-голямто недоразумение на прехода. дори и чалгата си има своето логично обяснение!!! на този вече попроскубан паркетен лъв няма ли кои да му каже, че "звездите" около него отдавна са изгаснали и никои не се сеща за тях! като не може да бъде на ниво, поне да не се излага!!!

Малеее, това е като някой парад на ужасите . Толкова грозни и уродливи хора на едно място не съм виждал. С много малки изключения , всички са големи изроди , като от някой треторазреден филм на ужасите !ВСе едно са снимки от АДА !

до нико- липсва врящият казан

Толкова грозно и пошло, че чак не е и смешно !

Три брантии се събрали на поповата врата.

Ще дойде ли времето,когато уважаващи се хора ще отказват да присъстват на подобни мероприятия,независимо от хонорарите им?Какво търсят там Йорданка Христова и Тони Димитрова например?

Nina

прав/а си! мен пък повече ме смути присъствието на михаил белчев, но всеки сам си знае истинската цена и стоиност! и дереджето, разбира се!

Е ако не са там кой ще се сеща за тях?

Ами и те са брантии, пари търсят!

Не ми е ясно защо слагаш Тони Димитрова сред уважаващите се хора.Тя е бивша машинописка и след обиколка в леглата на партийни величия от областта я пробутват да се занимава с пеене.С една дума човек готов на всичко, за да постигне някаква жалка цел която си е поставила.

.....много меко се изказваш за нея, тия дето я знаем по-отблизо си я наричаме направо к...а

искат да станат за смях на стари години

Направо се притесних! Защо ги няма Азис и Николетка Лозанова? Калцуневият хайлайф не е в пълен състав! Лордът, да е жив и здрав , изглежда все по- гротескно. Присъствието на някои представители на музикалните среди от близкото минало направо ме озадачава, мислех ги за ЕДНО НИВО поне НАД масата от поканените и ако не са били част от програмата- какво падение! А Лордът и пауново перо да си бодне някъде си, и Берлускони да си доведе на партито заедно с целия му антураж от лолитки, пак ще изглежда по-скоро жалък и смешен, отколкото изискан и екстравагантен! Наздраве за новите нрави!

Защото осъзнават , че по-добре да не се показват с тези смещници, а пари не им трябват, защото всички там сигурно са получили пари за присъствието си, иначе не мога да си представя, че се излагат безплатно.

Абе, Евгенчо, виж форума и се скрий завинаги от медийното пространство у нас. Ти не можеш да бъдеш пример за никого, защото не си мъж, не си нормален човек, не си сътворил нищо съществено за България, не си и нужен за нищо тук. Върви си в Близкия Изток, все някой ще те хареса и завладее тотално и до забрава.

Не си прав, на младини Женята все нещо е свършил докато е работил като ватман.