Румъния сигнализира, че точките, които са дали на Молдова в "Евровизия", са отишли при Украйна

Жената посочи, че едва по време на финала на песенния конкурс в събота вечерта телевизионният продуцент Лиана Дамян, която е отговаряла за журито, е забелязала несъответствия с протокола, изпратен до ЕСРТ предишния ден, и че резултатите на специализираното жури в студиото в Букурещ не са били взети предвид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много отдавна спрях да гледам тоя това смешно,нагласено шоу!

Цялата тая Европа е като евровизия всичко е порнография

съшото е и с двойните ессср стандарти, ес е зло

Дмятаю каква гавра и пародия е този съюз и смешния му гейконкурс.

Аз ако съм на украинците сега ще обвиня Румъния в русофилия и путинизъм! Веднага ще поискам изгонването им от ЕС и НАТО и ще поискам да им се наложат санкции за проповядването на прокремълска политика. Кой им дава правото да оспорват така грозно величието на Украйна?

От тоя 12 от оня 10 и така стават 200 точки преднина пред втория срещу десет пред третия

Това показва ценностите на колективния запад, тяхното лицемерие и измама.

Укропитеците по-добре да бяха пратили това: https://youtu.be/UPT4oGTOHRo Щеше да си подхожда повече с джендърските правила на Гейвизията :)

Има ли изненадани.

Западни ценности, кво да ги правиш. Ами те всичките съвременни тоталитарни идеи са западен внос от чифути.

Парад на педерастията, с няколко проблясъка.

След като Украйна спечели Евровизия с това изпълнение няма да се изненадам ако Зеленски спечели Мис Свят!

"Велко, ако разучите няколко ангажирани песни, веднага ви пускам да свирите при животновъдите."

Гледам го тоя тиквеник с обърнатата саксия на главата, на една снимка държи "трофея" и е толкоз горд, сякаш е извадил кръста на богоявление, та си мисля... той не осъзнава ли, че са му подхвърлили милостиня, при това оказва се с измама? Рядко неадекватни типове има в Източна Европа. После да се чудим защо Запада се държи надменно с нас- ами ето заради тоя тъпунгер, който си е повЕрвАл.

Тая Евровизия стана като Оскарите!

Добре че нас ни нямаше. А украйна преди време спечели с един евро-джендър , и гледайте какв остана с държавата им.

Ама печалбата на Евровизия е на карък за евро-джендърите. Справка - Сърбия преди време спечели, пак така политически.

А ние си мислехме, че от "Ален Мак" по-зле не може.....

Още от създаването си, това не е музикален фестивал, а огромен Гей парад, финансиран директно от ЕС. Целта е да се промотират булки за Анадолци, араби и негри. Щастие за призьорите....

Но ми направи впечатление, че румънци и молдовци правят доста хубава музика. Като се започне от O-Zone до Inna, от Edward Maya до Alexandra Stan. И на Евровизия песните от Румъния и Молдова са хубави. Изненадва ме факта, че все още не са спечелили. Ама как да спечелят като еврогейовете дават наградите я на брадати жени, я на кудкудякащи свинки, я на предизвикващи съчуствие умиращи, я на укрите… Жалка гледка е тоя “конкурс”… А на времето талантливи изпълнители като АББА, Селин Дион и Хулио Иглесияс са тръгнали от там!

Лесно да познаеш какво правят либерастите

Искахте евроатлантически ценности, ето ви ги! Всичко е измама!

а бе на тоа шарения от снимката има ли му некой талафона, оти врабците изедоа черешите и ми требе нещо да се мръда и да ги плаши, плащам добре ама ако мое и да спи на дръвото , че у назе за мене на остана место па за плашило да не говорим, а жената га го види тоа после ще санува кошмари и ша ме изрита на дворо при кучето

Е, Молдова, Украйна - те са близко, какво ще правят разлика от Централата. Я, малко по-ларж да го дават румънците, какво толкова е станало?!! Срамно е всъщност това, на което всички станахме свидетели в събота вечер!

Милионните отряди от диванни войни са хепи. Постват в Туитеро и Метата. Въобще победа. Учудващо обаче на бойните полета все по-малко желание има за умиране в името на фашизма и колониализма на САЩ. Не знам защо е така, вие ми кажете.

Тоталитаризма в ИЕ преди '89 бе детска градина с това, което ни се надробява ежедневно. И толкова намеса във вътрешни работи на страните от тогавашния СИВ не си спомням.

ТАЯ ЕВРОВИЗИЯ ОТДАВНА Е ДОЛНА ПОРНОГРАФИЯ! ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БРАДАТАТА ИЗПЪЛНИТЕЛКА...ЧЕ И ПРЕДИ ТОВА, СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ И СЕКСУАЛНИ ВНУШЕНИЯ.

Още сега можете да честитите Световната титла по футбол в Катар на новия Световен шампион- Украйна !

Има само една малка подроибност - несе знае дали ще има такава държава тогава.

Явно на всякъде има манипулации и шашми. Защо тази глупава песен на украинците трябваше да спечели ,защото такава е била волята на шефовете .

да не би и тия от журито да използвали машините на Мадуро?

Да не са били "хакнати от руснаци"?!

Няма много коментари. Явно хората онемяха пред това разкритие за шашмите и манипулирането на вота. Не разбрах как от зрителския вот Украйна спечели 440- до 460 точки - просто не внимавах в цифрите, които я изстрелях а на първо място. Ако посмятаме - имаше 40 страни, максималният брой точки беше 12 - значи общо могат да дадат 480 т. Просто не мога да повярвам, че почти всички зрители са гласували за Украйна, след като се видя, че имаше и проф журита, които дадоха своя максимум на други държави. Та как зрителската маса хареса Уктайна? Не я е харесала. просто и подмениха вота.

Е то беше ясно това !

както беше 2015г. Филмът го гледаме пак.

ТЕ ИЗБОРИТЕ В САЩ ПОДМЕНИХА, ЧЕ ТОВА ЩЕ ИМ СЕ ОПРЕ! ЗА НАШИТЕ ИЗБОРИ ИЗОБЩО НЕ ГОВОРЯ!

Даже не са 480, а 468 точки. Самата Украйна не може да гласува за себе си. Измамата е абсолютна.

Шашмалогия. Гласуването беше абсолютно излишно. Резултатът беше ясен още в началото.

Международно прааво - Хахахаха

Гейска му работа. Сбирщина идиоти си налагат мнението и нормалните трябва да ги търпим. Този конкурс е дъното на простотията.

Ален мак! 100%-ва порноглафия! Гнусота!

Следващият път ще спечели хорът на "Хитлерова младеж", както стана сега.

УКРО КОНЧИТИ ВУРСЧЕТА.ЕВРОПЕЙСКИ “АЛЕН МАК”

Чиста политика н аЕС това е позор за всички нас!!!

Всичко е фалшименто, като ЕС

Изобщо те гласувах. Знаех, че ще го дадат на Украина. Мошеници!

на жената за честността, но край с кариерата й. Сега "демократично" ще я смачкат, за да не се обади още някой колко "честно" победата беше подарена на украинците.

изненадан! Очаквах точно това!

Как смее Румъния да се опитва да проявява собствено мнение и да се усъмнява в най-честния конкурс в ЕВропа? Щом отгоре са казали, че Украйна трябва да спечели - значи трябва да спечели! Това е един напълно неполитизиран конкурс, където участват само хубави страни като Израел и Австралия. За сметка на това лошите като Русия и Беларус са отстранени, за да не пречат на доброто. Е, има някакво "евро" останало в името на шоуто по грешка. Ама и то ще бъде премахнато като се присъединят САЩ, Канада и другите хубави държави в него.

демократичните власти са решили така! Проблем?

Сега за Евровизия, скоро и за изборите за Европарламент.

Както и при всяко друго "демократично" глссуване ... няма как резултатите да са различни от политкоректните.

Та демокрация казват, а?

Кажеш ли Украйна, все едно че казваш «коррупция»

Ясно, нагласена работа, да се оформи общественото мнение, че всички са с Украйна