Рут Колева интимна с лятото в "Moving on"

Рейчъл Роу и Зуи Хашмонай замесени в новия проект на певицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, ама някак не ги различавам Рут, Алма, Дара Екимова, Михаелите и т.н. Нямат личностно излъчване! Излезли като от матрица!

Тая пък коя беше? От снимката виждам, че е интимна с канарата дето е яхнала

Бут колева

По скоро Батут Колева. Яко става за скачане отгоре. Гарантирано няма да се утрепеш.:) Както се казва има какво да омекоти кацането.

Темерут Колева.

Хубаво момиче е, но само губи от това тъпо бретонче..

Бретончето е там с цел. Повярвай!

И нищичко не се сещам за творчеството на тази изпълнителка! Иначе има добра стойка, става!

Най-големият и хит е Лунен сън и… май няма друг.

бих и сапунисал катерицата

Тя има шнур не катерица

Леле каквА поза. Отврат

Никога не поствайте youtube линк към новината малоумници. Всяко пускане създава нови предпочитания в техния алгоритъм. Сега ще ви излизат suggestion Рут Колева.

Kan Wakan, продуцентът на това парче има песен със същото име, която си заслужава да се чуе.

Тая има мъжко телосложение. Рамене и ханш на мъж. Лице на мъж. Сигурно ли е, че става въпрос за женска?

ли я?

Никой не и слуша песните но е притенциозна до небесата.

Некой изслуша ли песновката да каже става ли, не става ли..за разкрача разбрахме , че става:)

Песента е опит да се имитира стилът на Лана Дел Рей, само че побългарено. Музиката е леко забързана, щото иначе приликата ще е съвсем. Видеото е абсолютно в стила на Лана, но и там нещата са побългарени. Ако търсиш оригинална музика или видео то това НЕ Е песента, която търсиш.

Защо е толкова разкрачена? Това жена ли е, травестит ли е?

За да й се охлаждат мъдете.

Показва дадености:)))

Бележи нови антирекорди, за 5 дни едва 60 хил гледания. Има клипове в тубата на други бг изпълнители, които за седмица правят по 500 хил гледания, за месец над милион гледания. За какво сравнение говорим?!

Не сравнявай чалга песните със стила на тази звезда! Поп песните в България трудно набират милион гледания за месец. А и нейното е един изчанчен поп. Още по-трудно.

Защо тази певица не пее на български? Нали са български изпълнители!!!

Първо, щото няма аудитория за нея ако пее на български. На български се пее и слуша съвсем друга музика. И, второ, понеже се напъва от десетилетие да пробие на световната сцена, ако пее на български това просто няма как да стане. Сега ясно ли ти е защо?!

Вече, десет години, като не може да пробие ни в чужбина, ни в България, ни на село? Не е ли време да се ориентира към някаква работа? :) Време е!

До “И” Аз не съм й мениджър. Не мога да отговоря на твоя въпрос дали трябва да започни някаква работа.

Тя в България се води звезда.

Рут Темерут е травестит

Освен това има пишка и мъде. Виждал съм му ги.

tupa ku4ka

А сега всеки ден подтичкване, три пъти в седмицата във фитнеса, и никво пушене на тревка. Мое да се хареса след тва на по-широка аудитория. Музикално? Ми щом с компютърни технологии не може да се скрие липсата на талант, да почва да праи хип-хоп. Може да иде на частни уроци при Депутат Хазарта, той скоро ще е на свободна практика.

Ицката вече Е на свободна практика!

Помоли ме да си постна пак мнението: "То друг няма кой да се прежали да е интимен с нея. Независимо от вид, пол, раса, народност. Ако има - нека се пофали, тя това барем го умее. Ама, едва ли..."

Темерут Колева защо си се разкрачила като каруцар все пак жена си?

За да й се охлаждат мъдете.

Ако опцията е да съм интимен с тая крава, ще си остана сам да си водя нормален полов живот. Ако избора ми на житейски саундтрак е между творческите изцепки на тази пеперуда и тишината, ще избера тишината. Родните "Мартистки" (Праим се на манекенка и артистка и помъцвам на ташак) като почнеш с тази Крава и свършиш с онова депресивно мекере Ива Янкулова. Всичките са за кофата, подмъцват мартистично и освен да харчат парите или на родителите си или на някой "помагач" друго не им се отдава. Само с талант не става, трябва сериозна основа, самокритичност и стремеж към развитие и копаене. Рутиращата за държавни помощи попада обаче в друга категория: Тази на напъването, без талант. Чака я съдбата на пионерката на мартистките с цвят лилав. Нищо ново под слънцето.

Недей молта, оная "плачещата риба" майсторка на Хюмне Дизайна ли? Там нещата са за психиатрия.) Тук са повече за шамарена фабрика.

Жива и здрава да е доктор Денкова и едтетичните процедури, че Туй девойче, едвам чукнало 30те, още на 15 излгеждаше на 45

Кви 30?! Рут е на 39.

Тая се ненапя. Така и не стана световна звезда, но го играе все едно е такава. Изобщо слуша ли я някой тази. Какво като е била единствената българка на некъв конкурс ли там какво. Ми то и момиче от Сенегал е пяло на същия. Е, и?!

Стига са праи на еврейка, проста българка си си.

Рут от Бейрут - като Афродит е

Що да се прай на еврейка?