Коментари - Рут Колева подписа с третата по големина звукозаписна компания в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от звукозаписната компания разбрали ли са?

А какво е подписала!?!

Гласът е добър ! Музиката калпава.

Браво на Рут. Цвете сред бурени. Не само откъм музика , но и откъм характер.

Темерут, става само за хард милф порно и нищо друго, при това анално.

Егати и цветето...Мирише на нечистоплътност...А за разчепотената снимка- просто нямам думи...

Хора, защо сте толкова злобни! Във всяко нещо намирате повод да кажете нещо лошо, нещо сексуално, обидно! Спрете се! Защо не виждате и хубавото????

Простете, свенливо да попитам, тази велика певица продала ли е една своя песен? И ако ДА, на кого за Бога?

Ама коя е Рутколева? Какво е направила, за да пишете за нея?

Музика имаше до преди двайсетина години. Оттогава насам нивото падна рязко и няма добри изгледи за напред.

Парчето е правено по дигиталният шаблон ,по който всеки средно интелигентен потребител на интернет,може да направи с телефона си.Такива артисти ,бълващи трето качественна конфекция като тази на Рут Колева са стотици хиляди .Несамо песента е нискокачествена чалга , и клипът към нея е отблъскващ кич.Незнам ако пееше на български дали нямаше да може да се издържи поне 1 минута .

Кое е хубавото в тази песен или клип?Формулата им е - пускат по пратформите подобни нискобюджетни боклуци,плащат на бот да им върти “лайкове”,и после се пъчат колко са велики.

Вече ми е жал за нея. Сама се е продала в робство. Звукозаписните компании изпиват кръвта на изпълнителите едва ли не буквално. Не помня, коя известна момическа банда беше ходила на посещение в едно американско училище и на въпрос от ученичка, кой е най-добрия съвет, който биха дали на човек, който иска да тръгне по техня път, едната от "звездите" отоговори кратко и просто "Четете си договорите".

Рут е бг поп певица, непозната за бгпитекантропа. До скоро пееше в щатите в ресторанта на бащата на лейди Гага , който е и неин продуцент.

Няма как да знаеш , след като следиш само творчеството на митко инженера от Димитровград. Изживей своя чалга екстаз и не се бутай където не ти е работа

до парапета казва всичко. Няма нужда да се слуша.

Титла щангистката е желязна.

А нещо за изчезналата мастийка на парис хилтън знаеш ли? Гледам освесомен си доволно

Песента не е лоша, но този стил не е за нея. Тя може да пее, но нито този тийнейджърски поп/трап, нито визията на клипа и отиват. Успех все пак, дано намери по-подходящ за нея стил.

сигурно искаше да кажеш че Кут Ролева е добре позната на Българския пикантроп като си беше снимала циците и как прави свирки с приятели още докато беше

За съжаление музиката и феновете и изгубиха от това. Безлично , синтетично, за тийнове

Мноооого тъпо !

има талант пишете глупости, в сравнение с Алма и Дара и тн

Рут Колева има отвратителен глас, който се чува само благодарение на техниката. На живо е пълна скръб. Характерът й е също толкова отвратителен - заяжда с всичко живо. Песента е скапана, правена по шаблон, за да се хареса евентуално на нашмъркани инфантили. Клипът е посредствен, точно като нея.

РУТ КОЛЕВА Е ВЕЛИКОЛЕПНА ПЕВИЦА И АРТИСТ!!! А ВИЕ СТЕ ЗЛОБНО ЗАВИСТЛИВО ПРЕДАТЕЛСКО НИЩОЖЕСТВО!!! КАТО ПОВЕЧЕТО български МАЙМУНОПИТЕЦИ

Ко ми я пробутвати. Като запиши с първата компания в свита тугаз ша са фпичатля. Михлюзи с михлюзити сти.

Всъщност има доста готин глас. Изпълненията й на живо са много запомнящи се, една Нова година тя участва в Нощ под звездите (мисля, че така се казваше новогодишния концерт на открито на БНТ) и единствено нейното изпълнение запомних.

А какво да направи? Да остане в България без изяви и без пари? Това ли предлагаш?

С подходящ грим и прическа ( особено с тъмно кафява коса) е доста красива. Дано има и характер, за да се задържи. Така или иначе й желая успех и ще следя инстаграма й.

Не знам какви гласови способности показва освен шепнене и припяване. Градация няма в песента, една монотонна такава. И защо трябва да са все разкрачени и разголени… а после да реват след десетина години кой ги бил насилил….

след 12 полунощ....в заведение 18+. За никакъФ друг чеп това не е музика.