17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето от Македония беше за финал, но в тазгодишния формат, без гърчове и крещене на подиума никой няма шанс. Подобна е съдбата на българчето от Украйна! Истински качествени певци, жертвани пред олтара на псевдо такива от журито. Явно с подобно жури се оценяват качества, връщащи ни към прародителите ни по Дарвин. Но явно тези хора са изхабени тотално за подобен формат и определено не могат да бъдат продуценти на тези, които отсяват по незнайни за публиката критерии.

Песента е на Боб Дилън, а НЕ на Адел...

Георги има истинска рок магия в гласа си- той е,,The Best,,- няма значение дали на Бони Тейлър или Тина Търнър. Той я изпя по свой уникален начин. Малко хора могат да пеят и песните на Ковърдейл- все трудни гласове на к ласици в рока.

Това е първото и последно парче , което гледам тази година от гласът на българия и се обедих , че абсолютно правилнон, че не съм си губил времето да ги гледам!!!! Един застаряваш гей пее на фалцет песен, която казват, че е на Адел , добре, че същата не го е гледала!!! И за капак едно доста застаряло и надебеляло жури дето се прави , че е възхитено , а то по-скоро е оттекчено от бездарието на изпълните ли те!!!

И кой от журито е застарял и надебелял ?

Бая попрезрял"младеж". Македонеца беше класи над него.

Супер е Пламен, абсолютен професионалист и много чаровен ;) Успех му пожелавам, както и на другите 2ма четвърт-финалисти ;)

Те нещо могат, а вие и толкова. А щом харесвате от изгонените, върнете си го/я..

Nikos

По презумпция Иван Лечев трябваше да е ментор на певци, привърженици на по тежката музика! Нали и той уж е рокаджия, но уви!!!!!! Алмир Исмаили беше, като глас в пъти по добър, а и изпълнението му беше много добро! Явно и тука всичко е предначертано и си е просто долнопробна далавера! По този начин Лечев се изпикава върху собствения си имидж или пък дава да се разбере, че и той е никакъв рокаджия, слаба ракия! Разни чалгари го слагат в малкия си джоб! Жалко,грозна далавера, но и ние малко разбираме от музика!

Нито един не става от групата на Лечев. Изгони македонецо, който беше най добър.

Македонецът най-много ми хареса.

Всички тези формати показват само едно-че у нас няма таланти.Кой от спечелилите може да се похвали с някаква кариера.Те даже у нас не могат да пробият , пък да не говорим зад граница.Нивото е като за кастинг за певици за крайпътно заведение.Ако някой се чува от време на време по медиите , то не е заради певческите му таланти ,а заради бюста или задника му.Ако искате да видите разлика пуснете си Тубата и вижте какво правят по световните форуми.Като пример напишете Сюзан Бойл или Марселито Помой и ще видите разликата.

Най-много да “пробият” в местната кръчма или някой замрял пияно бар.

А на трезво бар?

който не спечели у нас, се радва на кариера. Не си ли го разбрал!

В реалите, кога се хвалят не печелят те, НО.. интересното предстои, а че господин Лечев е възпитан, еродит, професионалист, нещо против ли имате. Въпрос на вкус, а и фолка шефката им ме кефи, че е с богат речник, явно много чете, и всички сте ок, но Лечев е от всичкиви, защото като човек ми допада, на мен, младите, а и песните му са хит, чалгари не бъдете обидени хе-хе... Успех на всички в надпреварата за Гласът на България. Стискаме палци за Лечев и Чирпан(кърджали, Пловдив, Чирпан).. Сполука Чирпан!

сгафи също както гафа и изгони автентични и талантливи хора за сметка на набедени "звезди" защо това чалга риалити не иска да има автентични хора в музиката?

Харесва ми

Доста чалга визия и звучене има този “младеж”.

Слагат тирета, където не трябва, не слагат, където трябва - трагично неграмотна история!

Гласове, таланти, капки, ферми... Пълна боза за лапнишарани и отегченинот живота домакини!

Номер едно е. Стискаме палци за номер 1' певецът на Иван Лечев. ЛЕЧЕВ Е МНОГО ВЪЗПИТАН, ЕРОДИТ И СТРАХОТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ.

ЕрОдит? Някаква еродика ти се върти в главата...

Какъв е този мазен чалгар? В Тиквенистан всичко отива по дяволите!

Georgie

Кюфте.

Официално протестираме "Гласът на България" да изпълнява западни песни и да изглежда като татуиран престъпник от американски филм! Искаме "Гласът на България" да представя български и то типично български песни! Иначе Война и ще замлъкнат гласовете на западните агенти и зомбита по територията!

Подвеждащо заглавие. Какъв финал. Той просто влезе в живите концерти като 11 други или 12. Dir е трепач на заглавия. Иначе Пламен има дразнещо поведение но е шлифован и добър професионалист. Респект за 20г тежък труд да гради кариера извън България. От опит знам как се постига. Не в музиката. В медицината. Dir помислете за редактор на заглавия

Ако такъв каруцар завладява публиката горко и на тази страна. Ето защо тулупите гласуват за ГРОБ.

баси мангала

Добър е този. Много е добър.

му е много добър.