Съдът: Магистратът по делото на Емануела не е роднина на бащата на детето й

Ръководството на Софийския районен съд остро се противопостави на използването на квалификации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо са тези статии-в България това е ежедневие и не ви отразяваме изобщо?!Нито пък ни вълнува коя сте и на каква трева сте!

Някакси случайно разбрах,че съществувате-жалко за вас-ние нормалните в БГ сме щастливи!

Емануела е такова долно същество . При нея всичко е поза и фалш . Сигурно в момента повече и пука ,че това вреди на имиджа , от колкото за детето и. Сега сигурно ще започне да се оплаква и да маже по всички предавания. Нали Гала и е приятелка , сигурно там ще е първо.

Да и имам адвокатите на Емануела , ако те са я накарали да пише откровенните лъжи за роднинство и обвинения в подкупност или са пълни некадърници или нарочно я карат да затъва още повече , че да могат да я одерат яко , когато се сдобие и с обвинения за клевети и обиди .

Тука май са се скрили някакви интернет тролчета :) . Няма как толкова много хора да защитават тази гадинка Емануелчето. И Пайнерчето си е задвижил машинописките и като гледам вършат работа. За сте сигурни всички тук пичове, Емануелчето , че наистина е много добичка мама... Досещате ли как тя самата се завря в тоалетната с Ицо палавника в къщата на БИГ БРАДЪР и му правеше какви ли не чудисии .. Ами охканетоо и пъшкането , аз поне не го забравям и точно сега се сетете , че това Емануелче има две деца , които две деца сигурно всяка вечер пред Тв-то да гледат мама какво прави , защото им е мъчно за нея. после ми обяснявайте каква майка е тя...

Само да кажа... защо трябва някой да е подкупвал някой друг , това не е 1995 1997 година, времена вече са доста по различни, това Първо! Второ няма здравомислещ съдия, то било и подкупен, да отсъди по подобен начин без да има доводи и аргументи за да го направи, все пак това са публични личности и никой не би си рискувал професията за един такъв случай. И Трето ... извинявам се , от такъв човек като тази жена, как се очаква да гледа качествено дете, при положение, че не се прибира от дискотеките и клубовете, всяка седмица я показват , че е с различни мъже и да не говорим , че преди време е бяха писали в медиите , че са я хванали с наркотици ( ето кажете ми , какво стана с този случай и защо никой не се хване да провери какво наистина се случило там, или Пайнера се е погрижил доста добре за това)

Не знам бащата как се справя и дали е по-подходящият избор, но случайно бях гледала интервю на Емануела, в което ми направи впечатление колко некомпетентно отговаря по въпросите за детето й. Изглеждаше точно като човек, който го е метнал на баби, гледачки и т. н. А относно фамилията на съдийката лесно може да се провери, ако Емануела искаше постовете й да тежат повече трябваше от там да започне и след това с факти да си търси правата.

Стига съдиите са се правили на неприкосновени! Жената има пълно право да напише, което е написала. Желая й успех и дано се вдигне шум и си понесат отговорността съдиите!

Ако няма нещо много смущаващо в отношенията майка-дете най логичното нещо е при развод детето да остане при нея,не мога да повярвам,че жена съдия отсъжда противното и няма значение дали бащата има по големи възможности,очевидно съдията ще почива гратис в Св Влас и не един път,казвам го като син на разведени родители,отгледан от майка си и уважаващ много баща си,мир на праха им.

Изостанал си. Жените вече искат по всичко да са равни с мъжете, че и да са повече. Това равенство, обаче, означава да няма предимство на единият родител за това, че се водел майка. Щом бащата може да осигури по-добри условия за отглеждане на детето, значи е по-добри той да го отглежда. Значи съдийката правилно е отредила. Да, и между другото, когато детето е момче, все пак по-добре е баща му да го отглежда, че иначе най-вероятно ще стане джендър.

и момчето отглеждано от семейството на баща си със сигурност ще стане същият изтънчен престъпник-мошеник, който достойно да продължи “законния” милионен бизнес на “добре облечен бизнесмен” , който ще наследи от бащс си и чийто родоначалник е прабаба му - дългогодишната БКП Кметица на Св.Влас, която, както се видя, много добре е осребрила местната си феодслна власт !!!

Добре де ! Я моляте ми кажи , кое му е по логичното да го остави при майта. Ние бащите имаме същите права , както и майките и се радвам , че наистина нещата се променят за добре. Ние сме европейска страна и трябва да се радваме , че има напредване в съдебната система.. аз лично се радвам аз съм баща и недай си боже, искам да съм сигурен , че ако на мен ми се случи бих имал възможност за истинско правосъдие.

Емануела изкарва хиляди левове на месец, а издръжката 200 лв за детето... СРАМОТА! Митко е страхотен баща и не живее по дискотеките, но с 200 лв не може да се гледа едно дете. Съдът да постанови поне 2000 лв на месец и да намали свижданията!

Майката е отгледала вече едно дете, живо и здраво, досега си е гледала и второто - от снимката се вижда, че е много добре гледано. Какви са мотивите на тази "безпристрастна" съдийка да отнеме невръстното дете от майка му? Чакайте да познаем... Дядо Динко с парите все гони жените от богатия си дом, те все не са "точната жена" за него, и снахата и тя не е "точната".... Обаче пък дядо Динко с парите много държи на неговата си семка - да се върти около него, в гнездото му... И има достатъчно пари да си откупи и тази поредна "семка". А пък съдийката... и тя е човек, и тя има нужда от повече... каймета. Има и власт да постанови какти си реши. Свие конеца и каже: "Ей туй е криво". Опъне го и рече: "А туй е право". А пък съдийската колегия знае се: "Гарван гарвану око не вади"...

От българския съд човек трябва да бяга като дявол от тамян.

Айде, айде, пак нелепи оправдания...Решението е напълно нелогично и абсурдно ! Съдебната система все повече прилича на бардак. Отнела дете от майка му, която се грижи повече от добре, и го дала за отглеждане на татито, който е един недорасъл безхаберник, но с мнооооого мъни...Що за жена би направила такова нещо ? И сега се оправдават. Тъпо.

От зт здрсвеопазването, и от социслните, и от всичко!

Що за жена ли?По -горе пише :"според вътрешните си убеждения" , които обаче се формират въз основа на какво?Е,това не го пише.

Тия па съдии много докачливи и тънкообидни станаха нещо! Хайде, холан!

Тази съдийка се е изсилила, на други инстанции такова решение не може да издържи! Емануела ще си върне родителските права!

Не харесвам Емануела, но как може дете на 4 години да се отнеме от майка му, при положение че досега го е гледала и е отгледала първо дете живо и здраво. Как ще дадат това дете на баща, който не работи и е все още с девствен мустак?! За мен лично семейството му си и отмъщава, но как сърце ти дава да отнемеш дете от майка!!

Има вече всякакви, удобно настанени и акостирали в съдебната система, която все повече прилича на публичен дом.

Какво значи да се отнеме? Ако беше присъдено на майката, нямаше ли да е отнето от бащата?

И аз се чудя как може да се отнеме дете от майка,за да го отглежда наета детегледачка?А тези 200лв са ги поискали,колкото да не е без хич.

Малко си в грешка... при певицата това дете се гледа от детегледачка и това е със сигурност защото съм я виждала с собствените си очи

Абе....ем секиджем, ем....парл...

много интересно - какво значи да се защитава от СРС с декларация махленското оспорване на съдийско решение. Веднага става ясно: 1. че решението се нуждае от ПРОФЕСИОНАЛНА защита - защо? 2. Спечелилият има пари - както да купи делото, така и да поръча публичната защита; 3 - че не е спазен закона / майката, която има и друго дете е неспособна да го гледа , а таткото - красив, умен и грижовен - но е харесвал и живял с лошата жена - готов е да продължи с други подобни жени, които с любов и нежност ще МУ отгледат детето. Грозна гротеска .

Аре стига сте ни занимавали с пачаври!

Типична чалга мутро простотия!

Не знам защо се пишат такива "новини" Някой изобщо интересува ли го? Мен,нееееее!!

Съдът дава възможност и за споразумение между родителите, в което да посочат размера на издръжката и времето което детето ще прекарва със всеки от родителите. Щом не са се споразумяли като хора, ще има съд и ще ги разнасят по медиите.. А тя е противна и злобна чалгарка.

С оглед на трайната съдебна практика това решение е продиктувано единствено и само от финикийските знаци, които Динев е заплатил на съфамилничката си. В случая лошо няма, защото майката е под всякаква критика, ако ставаше дума за читава мома, и аз бих се възмутил.

майката си е повече от читава и на място, отглежда децата си с любов и внимание, за разлика от бащата, на който са присъдени родителските права от тая "магистратка".

Никога не съм харесвала Емануела, но сега, след нейното просташко поведение, мнението ми се затвърди! И след неграмотните и коментари! Непрекъснато слага И кратко за мн.ч. Добре е, че бащата ще поеме грижите и възпитанието на детето.Още повече, че момчетата имат нужда от баща. Емануела е повърхностна, невъзпитана и явно си прави пиар. Но да се осмелява да напада магистрат...в други държави би осъдена по бързата процедура!

В нормалните държави не може да има такова малоумно съдебно решение! Да ти вземат детето с аргумента, че работиш вечер и имаш детегледачка, която ти помага в отглеждането! А баща му като вилнее по дискотеките цяла нощ и после спи до обяд сигурно той ще го гледа! Заради такива съдии от чужбина винаги ни размахват пръст да си оправим корумпираната съдебна система.

+ 10000000000000000000000000000000000000000

Като чета ''графика'' за срещи на майката със сина й и си мисля, че много ще й се събере на мама Емануела да вижда отрочето...с нейния начин на живот го вижда сигурна мнооого по- рядко... Като цяло, горкото дете...за негово голямо съжаление е нямало как да си избере родители...

българския съд няма значение дали детето е малко или голяма.Дават дори и 16 годишни деца на майките които обикновенно се крият зад детето за материални облаги и изнудване на бащите. Бащатата в тази държава не се смята за родител.Това е втория случай който баща е спечилил подобно дело.Навсякъде са само жени и нямаш никакъв шанс

Уважавам възмущението ви господа съдии. Но това не променя всеобщо известната истина, че дела се купуват. А Диневи могат да си го позволят. И че едно 4 годишно дете има много по-голяма от майка.

А подкупни съдии ??

Детето е още малко,има нужда от майка си,особено при положение,че до сега тя го е гледала.Има време бащата да го приобщи към себе си,момче е все пак.Но е още много рано...

а къде отидоха напевите за РАВНОПОСТАВЕНОСТ НА ПОЛОВЕТЕ... според мен, колкото по-бързо отделят детето от тоя крокозавъл толкова по-малка е вероятността гореспоменатото да има психически отклонения за бъдеще!!!

Да бе гледало го. Мервал съм я в едно популярно софийско заведение за хранене , как тя си барборка по телефона , а хлапето го гони една статична жена (сигурно бавачка) из заведението . А нашето си взимаше от земята някакви работи и си лъхаше в устата . Само не ми говорете че го гледала , като аз съм я видял.

И как съдът реши така, след като има дори и пример- порасналия първи син на Емануела.При нази фамилия нещата няма да са по- добре.Че нали се говори, че заразя Емануела, щото ще остане без кинти.Как се взема дете от жена, която го е износила, родила, отгледала в най- трудната възраст...

И аз това питам - как се взима дете, което една жена е износила, родила и отгледала в най-трудната възраст? Лесно е да се появиш, когато е на 4

спор няма селяндурите от Влас имат мовече пари от чалга циганката така чееее решението е напълно справедливо но ако има други обстоятелства в бъдеще и чалгарката успее да ме цака с по голяма пачка от влас селяндурите разбира се че ще корегирам решението в нейна полза .....да е ясно и за останалите бантускотове как се вземат решенията в чалгаристански съд

Не е редно винаги майката да взима правата над детето. Явно бащата е доказал по безспорен начин, че тази Емануела не е добра майка и съдът е преценил, че по-добре детето ще бъде при него. Ние не знаем фактите и детайлите. Първично свеждаме всичко до това, че някой имал пари, купил съдиите и спечелил делото, в случая за попечителство.

сериозно ли "справедливият" ганю съд безпристрастно е решил че копелето на селтаците от влас ще стане по човек ако не е при чалгарката

Обикновенно не отговарям на явни простаци по форумите, но е факт, че съдът така е решил. Иначе за тези селтаци, а предполагам и за много други, вие сте копеле.

Съдът бил преценил правилно... хахаха. Играли са яки кинти и са помогнали на тази така "справедлива съдийка" да отсъди "правилно"!

тая мазна ковра?

брей, не мога да коментирам направо :)

Странно е решението, няма спор.

Направо е абсурдно дори и за Абсурдистан !