Съдът в Страсбург отхвърли жалба на Филип Киркоров срещу забрана да влиза в Литва

Преди 3 г. литовските миграционни власти му забраниха да влиза в съседната на Русия страна, смятайки певеца за "инструмент за руската пропаганда"

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург отхвърли жалба на Филип Киркоров срещу забрана да влиза в Литва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стой си в Русия, клоун.

Съдът в Стразбург е Фашистки и няма нищо общо с правата на човека. Това му решение е срамно. Направо мъка на западните т.н. "демокрации"....

Демократичното общество НЕжелае Путиниски пропагандатори. Както вие НЕжелаете демокрация и гласност във ВАШАТА дуржава. Нямам как ВИЕ да забранявате свободата на словото, НО да имате претенции затова че не ви допускат в лошият запад. Като толкова сме лоши вие защо искате да сте тук. ТИ и КиркороФ ?

Знае ти чутурата кво е фашизъм

Филип е явление, няма слаб концерт. Той се утвърди на сцената с песни на Тончо Русев и дует Ритон. Следователно е и български певец, освен че е роден във Варна.

Така е, ама е путивист, защото путин му осигурява лукзозен начин на живот. Него го интересуват само парите. Той няма сърце. Погачова защо се дистанцира от режима. Защото има достойство , заразлика от това лайно

Явление са Пинк флойд . тоя е един Палячо , който е за присмех на цяла Русия

Българите на бавен огън. От Лондон до Рига българите им палят Райхстазите на тези новите социалисти. Все руски шпиони. А бе я си... Латвия с основен търговски партньор извън ЕС - Русия. И Британия с Лондонград. Бич плиз, Филя Гьобелс. ША УМРА

Какъвто и набеден путинист да е. Макар силно се съмнявам, ако е путинист дали е вменяем. Все пак четиридесет години на руската естрада, бомонда, итн. Киркоров си остава БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН. Не е осъден криминално за нищо.

да му забранят да влиза б България, ама то това май вече е в сила.

Нов Народен Съд - Не Не Се. Може да се прави на путинист, може да е луд, или принуден. Случаи всякакви. Като например Гълъбин Боевски и други.

Хахаха! По-голяма тъпотия не съм чувал! Един певец по-силен от ЦРУ!!! Якооо!!! И що е то Свобода на словото и има ли почва в ЕС?! Е ЕСПЧ доказа, че е маша в ръцете на корумпирани Западен елит!!! Нищо повече!!! Всички санкции срещу Русия са незаконни, защото не са одобрени от ООН!!!

ВСъщност всеки има право на санкции. Няма нищо общо с ООН. Ама ти отде да знаеш. Дори санкциите на ООН не са задължителни спазва ги всеки който иска.

Защо се мъчпщ да обясняваш на бакшиш от Възраждане