Съдбата на индийско куче трогна сърцата на милиони хора по света

Роки ще бъде доставена със самолет в Делхи, а оттам ще отлети за Лондон, за да бъде осиновена във Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно с кучкари в тоя форум. Само дай им новина.

Аз искам индийката с розовата блузка...

"Съдбата на индийско куче трогна сърцата на милиони хора по света". Съдбата на българи умиращи по стълбите на бг болница не трогна сърцата на милиони хора по света. Извод: цената на човешкия живот в бг е по-безмислена от тази на псе в индия.

Към коментиращите-неуместни в случая са каквито и да било сравнения с човешките неволи и лицемерието на обществото...и ще завърша цитирайки първия коментиращ : " Всяка душа има право на добро отношение".

Браво! Един адекватен коментар!

Браво вие сте гении. Сега искам да знам какво мислите за милионите бездомни деца в Индия.

По отношението ни към беззащитните и безпомощните си личи какви хора сме и колко струват душите ни!

Лицемерие или евтин сценарий. Там ,където все още се убиват новородени момичета , а други са изнасилвани до смърт, тази мила история с късметлията куче е захаросана измислица.

И аз съм тъп като теб, но гледам да не го показвам толкова!

Много добре го е казал човека, а ти наистина си тъп и го показваш. Заливат ни с новини за кучета все едно това е.последният проблем на хората. Колко човека бяха нахапани в София от безпризорни кучета. Заради такива любители на кучета като теб. Ако имаше безпризорни мечки в София същият люнител на животни ли ще бъдеш.

Лицемерието на презадоволения модерен свят!

Кучетата са нашите по малки братя, а котенцата са нашите по малки сестри. Те имат същата анатомия и болести като нас.

За милионите умиращи деца - нищо!

родители да не се ебът като зайци, щом не могат да отглеждат деца, червена кхмеро :)

Нали не искаш да кажеш, че да отглеждаш дете и куче е едно и също като разходи, като отговорност? Кой е виновен за милионите умиращи деца - хора, кой е виновен за осакатеното куче - пак хора! Ако всеки по силите си, помагаше на каквото, когото и както може, пък било то умиращо животно или човек - бихме живели в един по-добър свят! Пак казвам - хората не се разждат с две сърца - с едното да обичат децата си, а с другото - всичко останало! Или имаш сърце или камък!

Роки ще бъде доставена със самолет в Делхи, а оттам ще отлети за Лондон, за да бъде осиновена във Великобритания - а хората просто си умират на улицата !!! Това западното лицемерие и "демокрация "!!!

Това куче е по-човек от теб, бас ловя.

Личи ти колко ти е акъла !!!

щеше нещо да стане по-хубаво ли? Всяка душа има право на добро отношение. И го получава, ако се намери на подходящото място в подходящия момент.