17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, като разчитате на путките си, така ще е!!!

Кой иска да опъне надъхана феминистка?

Какво равно заплащане и как да се мери кое и колко е равно? Плаща се на роля. Кой за колкото се договорил - толкова му се плаща. Ако не му харесва на някого - или да не приема ролята, или да си намери по-добър агент. Стига измислени PR кампании

Тези бая захаросани каки като правиха милиони през кревата на Уайнстийн и заобикаляха не толкова дашните , но не по-малко талантливите си колежки сега сещат ли се за “ изпреварените” през “аварийната лента”колежки споделят ли си милионните хонорари и поотминалата слава стях ?

Тези бая захаросани каки като правиха милиони през кревата на Уайнстийн и заобикаляха не толкова дашните , но не по-малко талантливите си колежки сега сещат ли се за “ изпреварените” през “аварийната лента”колежки споделят ли си милионните хонорари и поотминалата слава стях ?

Колко се е напомпала мексиканката, неестествено и грозно.

Истински са!

The Trump administration has rolled back protections for transgender prison inmates introduced under former President Barack Obama after some prisoners challenged the policies in court. An inmate's biological sex will now be used to make the initial decision as to where transgender prisoners are housed, instead of the gender to which they identify, according to a change in guidelines announced on Friday by the U.S. Bureau of Prisons. Нещата постепенно си идват по местата. Но трябва да се издържи на натиска.

Пффхахахахахааа...

Вече дори не са интересни-

сега са протестират мъжете от порното че са по зле платени от жените

Feministki gluposti bez realno pokritie.

Равенство по принцип няма как да има. Изначално. Всеки пол някъде има своите предимства. Глупаво е жените да се опитват да се правят на мъже и обратно.

Да имаш по-високо заплащане зависи от това дали имаш пишка? Доообре, в БГ всичко е ок! Добре че не сме джендъри всичките, че тогава майко мила

Kenn1111

Киното е индустрия и заплащането зависи от приходите които носи дадения филм.За сега общо взето филми в които жените имат сериозен принос в приходите са броят на пръсти.Така че това е абсурдно желание поне на този етап.

Е нема такъв филм! Холивуд е построен върху идеята, че сексът продава. Това е иносновният постулат на Х.У. Фирмата му никога не продуцира филми, в които няма секси актриси инголи сцени. Самият Уайнщайн е направил кариерата си именно върху това - ако искаш филмут да се продава, сложи секси актриса, полугола понвъзможност.... Ако филмите правеха повече пари без да има принос на актрисите в него, то европейското кино щеше да е блокбъстър след блокбъстър, ама не би....

Салма хайек има обемисти балкони....

КЪМ СИЧКИ ПРОДУЦЕНТИ. ИСКАМ РАВЕНСТВО КАТ МЪЖ. КРАЙ НА ЖЕНСКИТЕ ПРЕДИМСТВА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА РОЛИ! И мъжете требва да могът да ги получават, ако въртът свирки и дават да ги чукат! Даже хонорарите требва да са еднакви /уговорените/, а за предимство да се счита, че нема и немогът да ги съдът за сексуален тормоз. нито у сегашно, нито у бъдеще време.

И аз искам равенство в заплащането. Когато един мъж има връзка с жена, обикновено му излиза доста скъпо, а на жената почти винаги ѝ е безплатно (даже понякога печели)!

А готови ли сте за повече любов към професията, на кур'с при Незнамкоистийн ходихте ли ! Ади да идете, ко не сте !

Адмирации за за актрисите,искащи равенство в заплащането!Тука все още сме на ниво-щом те бият ,значи те обичат

Ние не сме! Ти ако си от ромейския контингент - да така е!