Салма Хайек побърква с пищно деколте

Показва се от басейна по бански, с влажни къдрици и как пие лимонада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълнл със силикон...голяма работа,много интересно

По бабешки големи ц.ц. В горно Павликени гъмжи от подобни. Мерси. Те така растат по бабешки. Ама и д- то й расте, както и навсякъде. Че и Салма тъй.

С бялата рокля е ужасно изкуствено!

Побърква с пищни импланти искате да кажете

Разполага с милиарди и пак не са й казали, че жени с пищен бюст никога не трябва да носят блузи и бански с надпис върху гърдите защото се деформира. Същото важи и за картинките и огромните логота, което в случая с монограмитена Шанел и Гучи е направо гротескно. За бялата рокля нямам забележки, но на тези години да пъчиш деколте с повод и без повод като недоклатена говори зле.

Салма Хайек беше умопомрачителна в "От Здрач до Зори". От тогава минаха 20 и кусур години. Сега е възрастна жена в менопаузата. Може по-кротко да го раздава, щото годинките и гравитацията не прощават на жените.

Каза димчо и настъпа пишока.

пръска

Така и не разбирам какво и е хубавото. Особено с тия увиснали бомби. Нито е красавица,а като жена на собственика на модни брандове винаги е облечена отвратително. За тая не се намериха стилни и красиви дрехи.

дир, не ви ли омръзна да ни пробутвате тая бабишкера? Мине не мине седмица и пак за циците на мексиканката.

И това било новина! Да ви пикая на новината Пфу

Не с деколтето, а с това под него...

Е, не!

Живея до циганска махала и мога да ви кажа, че има много по хубави циганки.

Айде и мангала се изказа.

Радост за мастурбаторите! Женицата се грижи за водния си баланс, а некакви скапани онанисти я снимат. Грозно, та грозно!

Стига с тая Салма Хайек вече де!!!