Салма Хайек демонстрира свръх пищното си деколте в оригинален бански костюм на "Gucci" на лъскава нова снимка, която сподели в Инстаграм. С талия на оса и преливаща гръдна обиколка, тя отново е сред най-гледаните и четени публикации из интернет.

55-годишната актриса публикува кадър, на който се виждат съблазнителните ѝ форми, докато излиза от басейн, за да отпие глътка лимонада.

"Това не е моят гардероб от "Домът на Gucci", но въпреки това силно го препоръчвам", написа Салма и добави усмихнато емоджи.

Мексиканската звезда написа същото и на испански. Влажните кичури на брюнетката се спускаха около раменете й, а тя няма и грам грим. Черният бански костюм от колекцията 2020 г. има златисто и сребристо ламинирано лого "Original Gucci".

Единственият ѝ аксесоар на фотоса е нейният зашеметяващ годежен пръстен от 5 карата, подарен й от съпруга й милиардер Франсоа-Анри Пино.

В "Домът на Gucci" Салма играе телевизионна гадателка на име Пина Ауриема, която дава съвети на Патриция Реджани и помага да планира да убийството на бившия си съпруг и шеф на модната къща "Gucci" - Маурицио Гучи. Във филма Пина и Патриция се глезят с кална баня в разкошен спа център, за да отпразнуват развода на Патриция с Маурицио през 1994 г.

В късното шоу на Джеймс Кордън Салма каза, че трябвало да качи "допълнителни килограми", за да играе Пина и описа заснемането на сцената с калната баня като "ужасяващо". Преди това тя не е правила кална баня и факта, че е гола и че можела да потъне, ѝ се сторили най-неприемливи.