17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По каква линия е християнин?

Тоя башибозук- хосни, да бяга с разпран гъъз към Африка като Осман ага през 1865 г,

Всички са успели всички дават акъл как да живееш кво да правиш за да бъдеш Успешен като тях. И ходят да участват в фермата. Не за пари те ги имат . Накрая обаче разбират че парите не са за изпускане и много ще им трябват. Някак са ми жалки всичките звезди

Ако малко повече беше работил по "мускулите" на най горния етаж, а не да се нашарва като градски кенеф,ето тогава щеше да ми е по - симпатичен. А с тези напомпани от зобане мускули..... Е, как не разбрахте, че естественото е най - хубаво. Естественото мъжко тяло, тренирано, но без напомпаване ни харесва повече, както на вас естественото стегнато (без силикон) женско тяло.

Най-доброто помпане с мотиката и правата лопата.

от работа само се гърбавее и разболява

Този е един огромен виц. Успех му желая, но с какво се занимава този? Смях.

Кой е този ром ?

Ромб ти е главата, този е циганин.

Сами е истински секс бог!

Тони, ти да не си мъж, бре. Че аз съм мацка, пък не ми действа така..... нещо,като на тебе..... Странна работа.... Ееее, ся, ако сме на самотен остров, и той е единствения мъж и няма друг в радуис от 1000 мили, може и на мен тогава да ми се стори Бог и сексуален. Човешко е и биологично,не отричам. Ама при толкова много интересни мъже, при това и умни, трудно би ме впечатлил един напомпан и повърхностен батка, с татуировки и с интелект " 2 пръста чело". Пък и правил секс в някакво си малумно реалити, дето никой не го гледа.

Аз пък се чудя дали Вие не сте мъж! Защото има два типа хора, които не харесват Сами - непълноценни мъже, които му завиждат, и непривлекателни жени, които знаят, че никога няма да имат мъж като Сами!

Секс символ...сред чалгарки и кифли.

И простакеси

И чимширени феи

Какво означава да преодолееш себе си? Може ли да звучи разумно това? Идваш на този свят не да преодоляваш нещо, а да се научиш да откриеш себе си ( не медийното пространство за теб, не възхищението на зрителите, а себе си) Чудно е защо се дава пространство на такова невежество? Докога фалшиви звезди ще мижукат в тази д-ва?????

Щом той е най-красивият как ли изглежда най-грозният.

Симпатяга е . Много позитивен и отворен към света човек .

Стига сте хейтили! Младо момче, усмихнато и разумно. Израснал с един родител. Вие какви сте? Нобелови лауреати?

Те са малки, жалки човечета - неудачници, неудовлетворени от жалкия си, празен живот. Смисълът на живота им се свежда до това да пишат злобни коментари в нета ежедневно, ежечасно, ежеминутно. Преди да измислят интернет такива като тях бавно мухлясваха по къщята си до края на дните и умираха без да оставят никаква следа след себе си.

Какаови каква следа ще остави????

Ами аз съм бяла жена,завършила природни науки, която не драпа за риалити и не прави полов акт вътре докато има партньор отвън а и изобщо. Този е толкова неприятен.

ние отиваме да играем в биг брадъра на уахабитските евреи, а те идват при нас. защо?

Аве, смотльо, Ти друга работа нямаш ли освен да досаждаш на хората пишейки по 15 000 коментара под всяка статия? Момчето си е българин, роден и отгледан от българка, при това е позитивен и спортен тип. Нагледал съм се на чисти българи със свински навици - пушат, пият от ученическа възраст и израстват неграмотни невежи, не могат да си намерят свястна работа и вечно неудовлетворени от живота по цял ден кесат в нета да пишат злобни коментари по адрес на всичко и на всеки. Аре у лево! Същите левашки и просташки коментари дращиш всеки ден и под политическите статии, досадник!

Четох до "Момчето си е българин". Когато напишеш нещо подобно за турчина Георги или турчина Петър ... тогава се обади отново!

Прости хора сте.

колко трябва да си пропаднал за да гледаш ферма за хора, а колко трябва да си пропаднал за да направиш такава. .

Не ми хареса във Фермата какво поведение имаше.!

Интервсна и красива личност....всеки би могъл да научи много от него. В изказа и отговорите на зададените му въпроси лъха на широко скроена душа, същевременно дисциплинирана, настроена да почогне, а не да навреди, липсва злоба, завист, интрига, все настройки, които съпътстват доста неможещи, незнаещи, хора с каквито е пълно напоследък....Пример за подражание.

Този "мазен курбан" /ако збаете какво означава/,му е от арабския ген/ако сте общували с араби ще знаете как сладко,сладко ви омайват .

За какво пишете за този Черньо. Неприятен а и се видя какъв е-самочувствие без покритие,нулев морал,злобен. Да си ходи у дома. Секссимвол друг път-сиганин

А ти, желаеш ли да споделиш какъв си бил/си ти на тази възраст, освен че си расист.

Аз съм на 30 човек.

Дали сте минус на човек на 30 години? Сигурно сте на 11 .

значи да играеш във фермата на дебилите било "работа", с която "помагаш на хората" да живеят по-добре... голяма катастрофа са тия, ей!

Вие - критикарите, за спорта ли го правите? Млад, позитивен човек, постигнал, каквото е постигнал и какво?! Вие нещо повече ли сте направили за 27 години?

Ко е постигнал? Спа с няква в риалити в бг и лафи у Дора хаха и дори не е красив мелез Говора му също под съмнение

Леле. Няма дори да си направя труда да ти отговоря.

Трябва да му се признае, че е много позитивен, мотивира и зарежда останалите с положителна енергия.

боже колко завист... има...

Не му завиждам. Работя нормална работа. Бял съм. Не съм правил тъпни в риалити. Не блъскам у фитнесу да давам акъл как другите да живеят според джендърски кухи планове.

Къв е тоз "бежанец"?

На мен този ниндивид не ми е симпатичен, всичко в моя генотип крещи срещу неговия вид и маниер, камо ли пък да го намирам за секс символ. Не знам кой го нарочи за такъв, може да е символ само за някои пияни лели от Дания или Германия.

+1