17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен този ниндивид не ми е симпатичен, всичко в моя генотип крещи срещу неговия вид и маниер, камо ли пък да го намирам за секс символ. Не знам кой го нарочи за такъв, може да е символ само за някои пияни лели от Дания или Германия.

Къв е тоз "бежанец"?

боже колко завист... има...

За циганин не знам, но е мангал със сигурност.

Трябва да му се признае, че е много позитивен, мотивира и зарежда останалите с положителна енергия.

Вие - критикарите, за спорта ли го правите? Млад, позитивен човек, постигнал, каквото е постигнал и какво?! Вие нещо повече ли сте направили за 27 години?

значи да играеш във фермата на дебилите било "работа", с която "помагаш на хората" да живеят по-добре... голяма катастрофа са тия, ей!

За какво пишете за този Черньо. Неприятен а и се видя какъв е-самочувствие без покритие,нулев морал,злобен. Да си ходи у дома. Секссимвол друг път-сиганин

Ко е постигнал? Спа с няква в риалити в бг и лафи у Дора хаха и дори не е красив мелез Говора му също под съмнение

Интервсна и красива личност....всеки би могъл да научи много от него. В изказа и отговорите на зададените му въпроси лъха на широко скроена душа, същевременно дисциплинирана, настроена да почогне, а не да навреди, липсва злоба, завист, интрига, все настройки, които съпътстват доста неможещи, незнаещи, хора с каквито е пълно напоследък....Пример за подражание.

Не ми хареса във Фермата какво поведение имаше.!

колко трябва да си пропаднал за да гледаш ферма за хора, а колко трябва да си пропаднал за да направиш такава. .

ние отиваме да играем в биг брадъра на уахабитските евреи, а те идват при нас. защо?

Леле. Няма дори да си направя труда да ти отговоря.

А ти, желаеш ли да споделиш какъв си бил/си ти на тази възраст, освен че си расист.

Стига сте хейтили! Младо момче, усмихнато и разумно. Израснал с един родител. Вие какви сте? Нобелови лауреати?

Аве, смотльо, Ти друга работа нямаш ли освен да досаждаш на хората пишейки по 15 000 коментара под всяка статия? Момчето си е българин, роден и отгледан от българка, при това е позитивен и спортен тип. Нагледал съм се на чисти българи със свински навици - пушат, пият от ученическа възраст и израстват неграмотни невежи, не могат да си намерят свястна работа и вечно неудовлетворени от живота по цял ден кесат в нета да пишат злобни коментари по адрес на всичко и на всеки. Аре у лево! Същите левашки и просташки коментари дращиш всеки ден и под политическите статии, досадник!

Те са малки, жалки човечета - неудачници, неудовлетворени от жалкия си, празен живот. Смисълът на живота им се свежда до това да пишат злобни коментари в нета ежедневно, ежечасно, ежеминутно. Преди да измислят интернет такива като тях бавно мухлясваха по къщята си до края на дните и умираха без да оставят никаква следа след себе си.

Четох до "Момчето си е българин". Когато напишеш нещо подобно за турчина Георги или турчина Петър ... тогава се обади отново!

Прости хора сте.

Ами аз съм бяла жена,завършила природни науки, която не драпа за риалити и не прави полов акт вътре докато има партньор отвън а и изобщо. Този е толкова неприятен.

Какаови каква следа ще остави????

Аз съм на 30 човек.

Отговори? Порядъчен съпруг ли е? Монах ли? Работещ лекар,полицай,учител? Какво??

Не му завиждам. Работя нормална работа. Бял съм. Не съм правил тъпни в риалити. Не блъскам у фитнесу да давам акъл как другите да живеят според джендърски кухи планове.

+1

Симпатяга е . Много позитивен и отворен към света човек .

Щом той е най-красивият как ли изглежда най-грозният.

Какво означава да преодолееш себе си? Може ли да звучи разумно това? Идваш на този свят не да преодоляваш нещо, а да се научиш да откриеш себе си ( не медийното пространство за теб, не възхищението на зрителите, а себе си) Чудно е защо се дава пространство на такова невежество? Докога фалшиви звезди ще мижукат в тази д-ва?????

Секс символ...сред чалгарки и кифли.

Дали сте минус на човек на 30 години? Сигурно сте на 11 .

И простакеси

Сами е истински секс бог!

Кой е този ром ?

Ромб ти е главата, този е циганин.

Този е един огромен виц. Успех му желая, но с какво се занимава този? Смях.

Тони, ти да не си мъж, бре. Че аз съм мацка, пък не ми действа така..... нещо,като на тебе..... Странна работа.... Ееее, ся, ако сме на самотен остров, и той е единствения мъж и няма друг в радуис от 1000 мили, може и на мен тогава да ми се стори Бог и сексуален. Човешко е и биологично,не отричам. Ама при толкова много интересни мъже, при това и умни, трудно би ме впечатлил един напомпан и повърхностен батка, с татуировки и с интелект " 2 пръста чело". Пък и правил секс в някакво си малумно реалити, дето никой не го гледа.

Ако малко повече беше работил по "мускулите" на най горния етаж, а не да се нашарва като градски кенеф,ето тогава щеше да ми е по - симпатичен. А с тези напомпани от зобане мускули..... Е, как не разбрахте, че естественото е най - хубаво. Естественото мъжко тяло, тренирано, но без напомпаване ни харесва повече, както на вас естественото стегнато (без силикон) женско тяло.

Всички са успели всички дават акъл как да живееш кво да правиш за да бъдеш Успешен като тях. И ходят да участват в фермата. Не за пари те ги имат . Накрая обаче разбират че парите не са за изпускане и много ще им трябват. Някак са ми жалки всичките звезди

Аз пък се чудя дали Вие не сте мъж! Защото има два типа хора, които не харесват Сами - непълноценни мъже, които му завиждат, и непривлекателни жени, които знаят, че никога няма да имат мъж като Сами!

Най-доброто помпане с мотиката и правата лопата.

И чимширени феи

Тоя башибозук- хосни, да бяга с разпран гъъз към Африка като Осман ага през 1865 г,

По каква линия е християнин?

от работа само се гърбавее и разболява

Ми тъпа си. Жена съм, личи от всичко, дори по начина на изразяване. Пък все с активни и спортуващи мъже съм си имала работа. Никой от тях не изглежда толкова напомпани, а ако се нашари, т. Е татуира, като този , ще се разведа. Ми ето, че има жени,на който този сома тичен нарцист - инфантил не им харесва. И не само на мене. Питах мои познати, между 30 и 39 год, те не го знаеха кой е, но 80 % казаха, че им изглежда тъп и примитивен. Явно други ценности и критерии за успешност имаме.

Този "мазен курбан" /ако збаете какво означава/,му е от арабския ген/ако сте общували с араби ще знаете как сладко,сладко ви омайват .