Само 11 минути упражнения на ден удължават живота

Физическата активност е изключително важна, особено по време на социалната изолация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С колко?

Това са глупости ! Никой не може да удължи живота си! На всеки му е писано колко да живее!

Абе, усещах аз, че тия 10 минути, в които се разигравам не са достатъчни :)

Е,а напъни си още една минутка ,де !

11 минути тренировка съкращават живота ви с 11 минути.

С тая мацка няма да издържиш 11 минути упражнения ;)

Тренировките и така мечтаното изваяно тяло е само за комплексари и хора с ниско самочуствие, които нищо не са постигнали в живота.

кажи го на 63-и годишния Долф от съседната статия дето напиня 24 годишни хубваици

Това са бавачки, компаньонки /в смисъл компания/ Наемна дъщеря, внучка, ако щеш. Много ясно, че вече не му става :))

Става въпрос за 11-12 минути високо-интензивни натоварвания на ден.(Или като опция е 25 минути средно интензивни натоварвания). Или 40-60 минути със ниска интезнивност натоварвания. Под висока интензивност се разбира пулс над 80-85%.

Интензивни - не точно. Но, силови, до изпотяване, да.

Уточнете за какви упражнения става въпрос. Защото ми се струва, че 11 минути ходене не е достатъчно. Може би става въпрос за 11 минути интензивни упражнения? В тази връзка - секса дали се брои?

Ако е с чуждо -не!

Напротив, с чуждо най се брои - тогава пулса ти скача допълнително от страх да не те хване жена ти.

Не важи за едрите силоваци. Там измират много рано. Наши щангисти измират на по 35 години от инфаркти. Състезателният спорт не е полезен. Всяко нещо е до мярка. Както се казва, златната среда. Може би да не се разпуснеш, че после ще ти изглежда супер сложно. Проблем е да пробиеш началните бариери да тренираш и после вече не е толкова сложно.

за повечето неща си прав....само за силоваците не съм съгласен....кво ще кажеш за Арнолд и Рони Колман например....те с 200 загряват, а са дядовци вече и то в добра форма....наистина трябват много пари и време да си хем як , хем в добро здраве.....друг пример от залата в която тренирах...силови трибойци на по 50 и кусур години клякат , дърпат по 300 кила...на лег прес по 400 слагат....в НСА преподават...един на 62 бута 150 от лежанка....тея на по 35 дето говориш за тях са тлъстаци или са назобени с кофти неща

вижте и Долф какви ги рупка на 63-и