Коментари - Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж | Лайф.dir.bg
назад

Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж

Все повече жени без партньор решават да имат дете чрез изкуствено осеменяване от анонимен донор

Обратно в новината
| Автор: Александър Детев/"Дойче Веле"

Коментари - Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако жената си мисли, че може без мъж, в скоро време мъжете ще станат изнасилвачи. Когато рушиш божественият ред, трябва да знаеш, че има и последствия. Западът силно рискува с тези либерални идеологии. Ако нещо не се получава с любов, замества го насилието.

Тея тотално изтрещяха! То не бяха джендъри, триполови, небинарни, животнобачи, трифазни и сега асексуални. Останаха ли нормални традиционни семейства? Само арапите ще ви оправят вашата семка сбъркана. Такива донори са се наредили, че ви е бедна фантазията...

"позитивно" мислене

После такива деца стават климатични активисти и се залепват за асфалта на някой главен път

Аз съм отгледан от майка ми, баща ми е отсъствал цял живот и мога твърдо да кажа че съм имал нужда от БАЩА от подкрепата му от силният човек до мен. ДА може и без баща И ДА както може без баща така и без МАЙКА!!!

Не е вярно това, лъжа е, детето има нужда от баща.

Психологията и психиатрията от десетилетия говорят колко съдбоносно е значението на бащата (особено при момчетата), а сега някакви соросоиди са открили нещо различно :) Бас държа, че даже отглежданите от самотни майки деца, поддържащи редовни контакти с бащата имат сериозни предимства пред отглежданите без всякакъв мъж.

а защо няма жени само да ми родят дете без да им плащам издръжка. притрябвала ми е ковра, на какво могат да научат детето. дават му един телефон още на 9 месаца, да им го набия у възпитанието.

Кой ви кара да публикувате такива глупости ?

тва жените се мислят за безсмъртни без мъж и са мушкат с пластмасата яко,требва си им як шамар и мъж да ги праска яко че иначе само дивотии мислят и творят

Да не ми обясняват колко е добре децата да живеят и да са отглеждани без баща, просто да не ми обясняват. На 30 години съм, родителите ми са живи и здрави и се надявам още дълго да са. Баща ми обаче много пътуваше и не беше активна част от моето възпитание. Майка ми изцяло беше поела контрола, а на всичкото отгоре беше много контролираща. Нямах бащин модел, който да следвам, защото комуникирах с баща ми много повърхностно, понеже все пътуваше. От 20 до 30, цели 10 години съм се борил със себе си и с огромните комплекси, които имах. Може да ви звучи изключително смешно, но на мен не ми беше. Виждах и все още виждам как има неща, които на мен ми липсват като мъж. Първични инстинкти, мъжкарско поведение, решителност и още мнного, ама много други, които трябваше сам да развивам. Няма как една майка да даде всичко на децата си, няма как да бъде и бащата в отглеждането.

Ами, прави са…може без мъж щото ма вибратори, но без баща…няма как! Просто майката Природа така е решила и на нея не и пука какво мислят нейните създания. Ако не вървят в правия път…просто ги унищожава. Примери много, изчезнали народи много, мъртви градове много!

ей ви евроатлантически "ценности" - щото са малко тъпите патки дето си развалят семействата от глупостта си, сега и мозъчни промивки от америка, джендъри, самотни майки, меки китки, като гледам сега колко са изтрещели смятайте колко ненормални ще са следващото поколение израстнали в тая евроатлантическа джендърска идеология

Я на каква тема попднах, точно след разговора, който току що чух в магазина. Едната към другата - Айде да си направите още 1 бебче ви пожелавам. - Ааа не повече не искам деца, с 1 не мога да се оправя, та какво остава с 2. Не искам и да чувам за деца повече - Ооо и аз съм така, много съм си добре, изобщо не ми се занимава да гледам повече А вие сте седнали да ми обяснявате колко е хубаво сами да си ги гледат, като те масово вече едвам търпят да гледат и 1.

аз съм баща на 28 годишен мъж и мога да потвърдя, че ролята на бащата е много важна. Възпитанието, мъжкият модел на поведение, разговори и обсъждане на проблеми не могат да се предоставят от майката. И се радвам, че синът ми израстна нормален мъж, далеч от ЛГБТ движенията.

Стига със "самотни". Те са "самостоятелни"

Тукашната аудитория е препълнена с такива идиотчета. Продукт на Развития до край Суцъализъм. Майка и баща на три смени работа плюс СЪБОТНИЦИ в събота и неделя. Децата в комунистическа детска градина в ръцете на червени лелки. Децата виждаха родителите си само на манифестация на Девети септември или Първи май. Резултата: АТАКА и Возбуждение-Варна.

Ти си заченат на Осмомартенска сбирка на колектива, от шефа намляскал майка ти по партийна линия. В СССР това АВТОМАТИЧНО дава статут на ГРАЖДАНСКИЙ БРАК: жена, 2 деца и Любовница с 2 деца. Иди и прочети статистиката от Суцъализъмът в България и СССР: колко деца са родени и захвърлени в домове за сираци. Упссс, в СССР ги наричат Дом малютки.

Майка съм на три деца, две от които момчета. Мъжът ми не става за Нищо. Аз съм възпитавана да бъда мъжко момиче от майка, баща и по - голям брат. Аз съм тази, дето коси тревата, възпитава коригира поведение, знае и пирони как си зачукват и графики и таблици как се пишат. Мъжът ми трябва да го ръчкаш за всичко, умен, но муден и не става и за това да бъде силна мъжка фигура, така че всичко е много относително.

Заглавието твърди, че децата нямат нужда от баща. Текста обаче обяснява защо майките нямат нужда пт мъж. Следователно, ролята на детето е да служи за оправдние на самотната по желание майка В природата по друг начин са нещата, основната грижа на бъдещата майка е децата и да имат правилния баща. Затова след като се родят децата, нещата в семейството се променят.

Няма по- хубаво за едно дете от любящо семейство от майка и баща. Не всички хора, обаче са такива късметлии да срещнат своята половинка. Всеки си прави избора и си носи кръста. По- добре без баща отколкото с кофти баща.

Всъщност хетеросексуалните жени в Европа, които искат деца и семейство са много повече от хетеросексуалните мъже, които искат деца. Както и да е. Който е насилник и изнасилвач винаги ще си измисли някаква причина. Ако си добър човек никога не избираш насилие. Насила хубост не става.

Типичната всикчко можеща, средностатистическа бг майка и жена. Мъжът ми не става за нищо. Нали ти го избра бе? Някой насила ли ти го набута? И бас ловя, че разправяш същото и на децата си. Баща ви за нищо не става. Майка ми е точно същата- цял живот слушам как баща ми за нищо не ставал. Избора е твой скъпа, ти си го избрала, значи и самата ти за нищо не ставаш, колкото и да се правиш на мъжкарана.

Що имало толкова педераси !

Иди да направиш нова свирка на интимния си приятел, че доста нервен ми се виждаш !

сигурно е така. Момче особено без баща няма как да порасне нормално. Децата имат нужда от майка и баща, съответно от мъжки и женски пол. Всичко друго води до дефекти. Видяхте ергенина как отряза парясаните моми с чуждите деца!

Детето се нуждае от майка, баща, поне още двама братя или сестри и по две баби и двама дядовци. Ако има и прабаби и прадядовци, лели, чичовци, вуйчовци, е още по-добре. За съжаление животът предлага не идеален сценарий и ние трябва да го живеем такъв, каъвто е, каквоте сме си го направили, каквото съдбата ни е отредила и случайните обстоятелства. Ако не успеем да го приемем, трябва да си останем самотни пияници, и да умрем никому ненужни.

Има нужда от свестен баща, който да го обича да се грижи за него и да участва във възпитанието му, иначе е по-добре без баща! Аз съм дете на разведени родители и от собствен опит мога да кажа, че понякога за детето е по-добре да не познава баща си, отколкото той непрекъснато да го разочарова.

Детето има нужда от свестен баща, който да го обича да се грижи за него и да участва във възпитанието му, иначе е по-добре без баща! Аз съм дете на разведени родители и от собствен опит мога да кажа, че понякога за детето е по-добре да не познава баща си, отколкото той непрекъснато да го разочарова.