Дъщерята на Джако направи опит за самоубийство

Парис, 15-годишната дъщеря на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън, беше приета в болница след предполагаем опит за самоубийство.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Джако направи опит за самоубийство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите извинения ако бъркам, но мисля че майка на това момиче е Пресила Пресли-дъщерята на краля на рокендрола Елвис Пресли, първата жена на Майкъл Джексън.

пусто даруо неокастрено два пати да удряс един да броис *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малкото детенце момче или момиче е,с черните коси

По-малкият син на Майкъл, Майкъл Джоузеф Дексън джуниър.

Четох някъде, че децата на М. Джексън не приемат тази жена за своя майка и не искат да я виждат. Вероятно са разбрали, че тя не им е никаква майка (както и М. Джексън не им е баща). Тя е само една жена ,наета да износи тези творения на генното инженерство, които М. Джексън си е поръчал и платил.

Момичето много прилича на Деби Роу, тя не е само сурогатна майка, а и биологична. А бащата - когото е избрал Майкъл, очевидно е че не е избрал себе си. Всъщност какво значение има, като детето е емоционално нестабилно, това е лошото.

Я погледни в нета снимки на Майкъл като дете и после ми говори колко бели ген има. Тези негроидни черти трябва да се предадат в поколението, а момичето и момчето имат -1% такива.

1.Това си е чиста весникарска партенка.Майката (която не живее с тях) била казала,че е "предполагаемо"самоубийство!!? 2.Няма значение дали е биологична дъщеря на MJ- и осиновена да е - важното е,че той я е отгледал,дал и е името си и наследството си.

колкото и генно инженерство да е използвано при изкуственото зачеване не може по нищо да не приличат на него -нито негроиден нос нито устни нито цвят... само третото е негово

Който не вярва, да се разрови из нета, да види,че дори двойки близнаци има едното бяло, другото черно и са си на родителите, собствени.Има и зеленооки и синеоки негри, колкото и да се отрича от генетиката.

Намери ми поне един синеок негър. Не арабин (защото много от тях са зеленооки) африканец със сини очи ми намери. И имаш бутилка уиски.

Напиши black man with blue eyes и ще видиш снимки.не мога да дам линк, тук не ги приема.

Искам си бутилката, нищо ,че не близвам алкохол.:)

А ако напишеш black and white twins, ще видиш много двойки разноцветни близнаци.

Не се ли пише "увековечиха"???

Абе,дирчовци!Защо сте ми изтрили коментара!!!Само третото дете е от него-очите да ти извади се вижда,че първите две не са негови!

И аз така мисля. Това момиче му е толкова дъщера, колкото аз-син.

Хубави са му децата, а джако беше велик. Стига плюли лузъри балкански.

Само малкият е на Джако!

Момичето е дете на Майкъл Джексън, а майката е бяла. Даже беше станал голям скандал, че Джако показа бебето пред цялата публика от фенове пред болницата когато се роди дъщеря му на прозореца на болницата.

А не го ли показа от балкона на хотел по време на турне?

Това дете го помня като бебе. Тогава аз бях колкото нея и слушах музиката на баща и.

Горкото дете-какво ли му е на душичката................

тази на снимката ми прилича на поне з0 годишна,егати и състарената...

Много хубави деца! Да са живи и здрави и да успеят да се преборят с мъката. Няма значение дали са биологични деца на МДж. И спрете да му ровите по изгнилите кости на човека, злобари такива.

Има много по важни неща от парите! Това е да имаш семейство,което да те дарява с неподправена обич и да знаеш,че винаги можеш да разчиташ на него.

Тръшнала се е, защото не са я пуснали на концерт, а не,че има проблеми!

E, ама надали само от това ще иска да си пререже вените, по-скоро някакви други терзания са и се насъбрали и натежали. A това с концерта е просто повод (капчицата, която е преляла чашата). Tя е младичка, животът е пред нея, дано се оправи физически и емоционално.

Тая е дъщеря на Майкъл Джексън, точно колкото аз съм й баща! Той е черокож, а това момиче генетично едва ли има нещо общо с чернокожите!

Ако не беше спал в часовете по биология щеше да знаеш. Когато родителите са с различен цвят на кожата е 50 / 50 какво ще бъде детето. Нейните деца - внуци може да бъдат черни защото в гена го имат.

kokobrais

Ако не беше спал щеше да знае,че от смесен брак може да се роди напълно черно или напълно бяло дете, което да е носител на негърските гени обаче...

Ти не си чел каквото трябва. Цвета се меши 50/50, т.е. 50 черно и 50 бяло, получава се мулатче. А това да се роди бяло дете на черен/ни родители е 1 на 1000. Плюс това не само цвета на кожата, ами и негроидните черти се наследяват. За сега няма наследяване на чертите на лицето от пластични операции. Но генетично или не, това са деца на Майкъл Джексън.

Ако майката е бяла е възможно да му е дъщеря! А и детето си прилича на Майкъл Джексън вгледай се в чертите на лицето и.

Luna0102

Да, едно към едно са , ако е същият хирург който го е моделирал него, е моделирал и нея, може и рода да излязат.

Майката е бяла и със сини очи

Аз също много се зачудих възможно ли е това русоляво и синеоко девойче да е дъщеря на 100%-ов негър! Колкото деца на смесени двойки да съм срещала все имат по нещо и от двамата си родители. Че даже и дете на мулат и бяла пак си носи "екзотиката"...

Разбирасе няма никакви проблеми. Да загубиш единственият си родител и семействотому да те разкъсват за да вземат парите му. Супер изказване нещасник за пореден път се обеждавам, че си просто едно супер злобно и комплексирано същество.

къде е майката...

А ти, Мартине, си неграмотно, зло човече, мразещо българите.

Да аз за неграмотността си няма да споря. Но как реши, че мрязя българите ? Това, че съм противник на простите духом хора ли ? Или просто имаше нужда да кажеш нещо. Лек и спорен ден.

Естественият подбор включва и това , за съжаление ! Който има хъс за живот продължава ! Интересно е да се разбере /след време/дали наследниците на това момиче ще имат склонност към самоубийство и дали ще го реализират. Дали няма да са с психични отклонения и какви ?

ДА И ИМАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ