17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПОЧИВАТ В ТОАЛЕТНА

И кой го вълнува?????

Предлагам в знак на протест, никой да не пише повече коментари. Само така ще ги излекуваме.

Не е истина просто! Какъв късмет има човечеството само! Убеден съм, че тази случка ще промени хода на историята! Браво! Поклон!

Много важно къде летуват тези.

Bibi, Шрек вдига ли го още? Ако не аз съм насреща!

поне Саня не е.. горката не може да върже двата края .....

То пък една почивка ...

Е, и?

Вече се чудят каква новина да се изтръгне от тези моми, та да са по-по-най. Предполагма, че и струшното им ако отива на едно и също място.

лято година храни

О, Боже!!!

не знам, но се чудя Саня Боросива от какво си почива. На почивка ходях хората, които работят. А явно за нея да обикаля по курортите е работа.

Търси в жобса. Егати лиглата ! Тази Коджабашева като не и стигали щатните в народния ок 500 лв за квартира у Додето,почнала у мола за 750.

На просякиня ли приличам или на хубава жена....с какво презрение заслужих? Кажи ми,имаш ли душа??

Това тук е нашата страница за обяви на трайно безработни търсещи заетост.

Санчето е изкарала парички в Париж и сега обикаля моретата за да си намери инвеститор за зимата.

Саня, много си красива и младолика. Но си на 37, време е да родиш поне едно дете, красиво като теб. Не отлагай повече, да не стане твърде късно.

много хора просто НЕ ИСКАТ деца! Аман от бг-мамки.

Красива, нежна и младолика. Не й давам повече от 30, а тя наближава 40. Запазила е онова невинно и младежко излъчване. Малко жени към 40-те изглеждат като момичета. В тяло може и да го докарат, но в лице трудно. Поздравления за което - добри гени. Тези красиви българки трябва да раждат деца, да се подобри малко гена ни. Няма само грозните да раждат. Толкова добри гени не бива да се затриват. Грехота е.

Саня, време е за деца. Красотата отминава, време е за поколение и семейство.

Малко жени изглеждат младолики, тъй като на повечето им се налага да бачкат и не обикалят по 8 месеца в годината по курорти, а работят по 8 или 9 часа на ден.

Ама те децата наследяват гени и от двамата родители. Освен това не е само до гени - каква полза, ако са красиви, пък са невъзпитани и порочни. Не е само да ги пръкнеш. Оказват влияние и времето и мястото и социалния статус и обкръжението. Инак - колко му е да зачене от първия срещнат и да е самотна майка! И още нещо - ами представете си, че има проблем, поради който пък не може да има деца, нима трябва да бие тъпан, за да може да избегне подмятанията на невъзпитани и примитивни хора като вас?

На Шрек само кутрето на ръката му само е 5 пъти по-дебело от твоя, бе!

Саня е типичен представител на зодия Риби или с две думи - уникална красавица. Жената Риби е най-магнетичната в зодиака. Представителките на тази зодия /в повечето случаи/ са много красиви, нежни, изящни, женствени и омайни, като винаги привличат вниманието на противоположния пол и завистта на жените. Но също така много летят в облаците и цял живот чакат принца на белия кон. Остават си едни големи непораснали деца, което всъщност не е лошо - чисти души са. Тези жени имат нужда от силно мъжко рамо. Не са от жените, които ще се борят сами в живота. Винаги имат нужда от мъжката закрила, защото са нежни, крехки и много женствени.

САНя е меко казано с отблъскваща физиономия. красота ама ледено студена

Нямат кинти за чужбина и затова на лайноморието . А може и да са на муфта ако са ги поканили да рекламират

Въпрос на вкус. За мен е изключително красива и се поддържа много добре. Изобщо не ме отблъсква, напротив има топло излъчване.

Проблемът при красивите и открояващи жени е, че нормалните и свестни мъже не смеят да ги доближат. Около тях обикновено се навъртат мутри и съмнителни обекти. Дето се вика може и свястна да е, но самата й красота респектира и един мъж с нормални възможности няма да има самочувствие дори да я заговори. Ще й се любува отстрани, но ще предпочете да се насочи към по-обикновено изглеждаща. Красотата понякога повече пречи. Факт!

Като ще ги сравнявате и двете, младежи, имайте едно на ум, че Биляна вече е раждала... Саня да не се ослушва. Ще стане още по-хубава след това.

Значи нито си свестен, нито си с нормални възможности... Яс така мисла. И щи кажа що. Нормално е да си поискаш от жена. Няма нищо лошо в това, ако ти откаже. Но трябва да знаеш как да си поискаш... А дали ще повториш зависи изцяло от това как ще се представиш.

Дали не си пробвал на Шрек кутрето, та си толкова запознат?

Първата задача: Коя претендентка пърди по-звучно? Залагам на Билянчето! Има по-големи Д...адености ♥️♥️♥️

Саня ми изглежда супер нещастна и самотна.Поне на снимките де.

Възниква неизбежния въпрос, като са на едно място тарифата еднаква ли е или има разлики?

Абе ти като си поръчаш заешко и пилешко, на една цена ли са, щото нали в един и същ ресторант ги правят?

:-(

Сънито е много депресиращо. Затворени хотели... неподдържано и не е това...

Двете с какво се занимават, какво работят, вероятно инфлуенсърки?

перфектна комбинация за тройка

краставите магарета се надушват :)

Аааа не, тя си изглежда глупава, това е просто.

Проблемът не е в красивите жени, а в предразсъдъците на мъжете и като цяло на обществото спрямо тях. Сега, зависи какво разбираш под красива жена. Ако харесваш силиконови момичета, които ни налагат в обществото като "красавици". За тях определено трябва да си финансово красив, мутра и т.н. Но ако говорим за нормални естествено красиви момичета - в голяма заблуда си. Хубавите момичета просто се радват на по-голямо мъжко внимание, имат повече ухажори и по-голям избор. Но това в каква среда ще избере да бъде една жена няма нищо общо с нейната красота. Конкретно за Саня не се е чуло да излиза с мутри. Бившият й съпруг е много красив, интелигентен, възпитан и приятен. Двамата бяха много красива двойка. Но чувствата се променят. Много добре са ти отговорили. Наистина няма нищо лошо в това да ти откажат. Всеки човек бива отхвърлен в живота си. Красивите жени също са отхвърлени, изоставяни, на тях също им изневеряват. Красотата не е равна на безметежно щастие. Следващият път, когато ти хареса някое хубаво момиче не тръгвай с предразсъдъци спрямо нея, а опитай. Винаги е по-добре да опиташ, отколкото никога да не се престрашиш. Успех!

Специално Биляна си я платих при едно гостуване на балета и, за 1200лв колкото ми взе нищо особено, доста е разработена отзад☺️

И двете са много развартяни!

Може ли така да я издаваш. Довечера ще изяде боя от мъжа си.

Да приемем, че е вярно това за Биляна. Смяташ ли, че е мъжка постъпка да се хвалиш с коя си спал, колко си платил и какви умения има в леглото. Такива момичета драпат за слава, за да може комплексари като вас да им плащат, за да се похвалят с коя са спали. Колкото по-известна е, толкова по-висока тарифа ще има. Но не очаквай да й е златна. Биляна може да не е стока, но и ти не падаш по-долу.