Предвид коронавирус пандемията, все още продължаваща да върлува по света, както и наново затегнатите мерки за връщащите се от чужбина сънародници, които трябва да бъдат поставени под карантина или да си направят тестове, тази година местата за летуване са по-ограничени от всякога... Не че това е в състояние да възпре някои от българите, които, въпреки затрудненията и извиващите се пред границата опашки от коли, са се устремили към съседна Гърция.

Но по-голямата част от жителите на страната ни сякаш предпочитат да прекарат жаркия сезон в нейните предели, неволно включвайки се в актуалната за изминалата година кампания "Родното море не е демоде".

Вижте снимки >>

Разбира се, популярните дестинации за ваканция по крайбрежието не са чак толкова много, ето защо не е изключено някои от известните имена у нас да се озоват съвсем случайно на едно и също място... Точно както стана с Биляна Йотовска и Саня Борисова, които не просто едновременно се оказаха в един курорт, но и в един комплекс.

Преди броени часове всяка от тях публикува снимки в личния си Инстаграм профил, които показват, че е избрала да отседне в сграда с апартаменти на хотелски принцип в комплекс, намиращ се на територията на Слънчев бряг.

В социалната мрежа Биляна качи своя снимка, на която си релаксира на терасата на жилището, седнала на стол, с подпрени на парапета крака. На кадъра тя носи къси дънкови панталони и моряшка блуза с класическо синьо-бяло райе.

"Такива сутрини обичам... Stress level 0! A после се отправяме към плажа", написа брюнетката.

От своя страна Саня сподели изображения, разкриващи как се радва на слънчевите лъчи върху мрежест хамак.

Не става ясно дали през престоя си са успели да се засекат, тъй като фитнес моделът и актрисата не са там заедно, както предполагат някои от почитателите им.

Всъщност, Йотовска е на семейна почивка заедно със своя мъж - световният шампион по културизъм Димитър Димитров, и дъщеря им Никол, докато Борисова е в компанията на нейната приятелка Симона Трайкова, която е модел към агенция "Visages".

От известно време звездата от филмите "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут" обикаля родното Черноморие, като пътуването ѝ започна, след като се върна от Париж в средата на миналия месец, където отново бе с Трайкова. Връщайки се в България, бившата съпруга на режисьора Ники Илиев веднага се отправи към красивия Балчик и постепенно започна да се придвижва на юг. Следващата ѝ спирка бе Златни пясъци, а после дойде ред и на Созопол. От някогашна Аполония тя тръгна с корабче, което прекоси Бургаския залив и акостира на пристанището в Свети Влас.