Коментари - Съпругът на Аня Пенчева търси уединение във "Фермата" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи тоя бил баджанака на комплексаря мушмурок сашко диков

Батко ми Сашо Диков ОТДАВНА намери това "уединение" ... някой се мъчат да "подражават", но само за ден, два ...

... е новият синоним на кинти. Всички закъсали "звезди" опират до долнопробни риалитита, като това. Смешници-безделници, които биват гледани от още по-големи смешници-безделници. Невероятна нация!

... е новият синоним на кинти. Всички закъсали "звезди" опират до долнопробни риалитита, като това. Смешници-безделници, които биват гледани от още по-големи смешници-безделници. Невероятна нация!

Той е много свестен пич и му желая успех !

Ивайло Караньотов ако ще страда за семейството си,изобщо да не влиза,че от ревльовци пълнещи телевизонни предаваня ни писна.

Абсурд е да търси уединение в риалити формат. Уединение от какво ? Май с годините му се отварят очите с кого си има работа. Не искам да си спомням участието на жена му във Вип брадър.

аз съм на същото мнение изначало за квадратната тиква,респективно лице и уста като чекмедже. Но като са казали хубава та секс символ(за старците при онова време,пък и достъпна ......

ИВАЙЛО Е СИН НА ВЕЛИКАТА СЛАВКА СЛАВОВА И ВИДЕН БЪЛГАРСКИ ЛЕКОАТЛЕТ.

И кво? Славка си е Славка, Ивайло си е Ивайло. Нема никво значение кой на кого е син. Гените така се измятат, че често не можеш да повярваш, че някои са роднини камо ли родители и деца. А това, че е бил лекоатлет само доказва мнението ми, че е тъп като галош.

Ами поохарчил се е като отърва келешчето си да му се размине за простотията в МОЛ-а и сега търси от къде да си възстанови загубите.

Как и от къде идват парите за наградата. Това т.по предаване кой го гледа,освен иван и андрей тъп..ците.

Според мен търси: ЛЕСНИ ПАРИ И ЕВТИНА МОМЕНТНА СЛАВА. "много пъти ме каниха" ???!!!

ами върви и ти да спечелиш лесни пари или е по-лесно да търкаш билетчета и да чакаш

От ден на ден по-тъпи заглавия. Ще търси уединение къде?!?! В телевизионно предаване естествено, къде другаде.

От съпругата ще се уедини, че няма спасение от тдя секс символ...

Безпаричието е епидемия-разбирам го.

Аз се сещам за една- единствена, във "Време разделно", играе Севда - влюбена в Манол, съгрешила по време на сватбата му с Горан и първата, която слага фереджето. Млада и наистина красива е в този филм, а и ролята си играе добре.

то на село само филми имаше,театрите са по градовете та за това се сещаш само за една роля

Ми ролите на Аня-квадратната тиква са сходни на друга голЕма бабичка- красавица Лила Мълявила- и двете само ги е-т. Лила особено само за голи сцени и е-ване я търсят професионално, като актриси и двете са кръгла нула, но с претенции. А и двете са като разплетени дамаджани в главите-май не знаят какво е гребен.

Разборам, че иска да се скатае за малко от чумата с квадратната глава, дето се мисли за голЕмата актриса. Много ми е смешна бабката му- видях я на улицата-чорлява, кичозна и страдаща от грандомания стрина. Представям си какво е щастие да ти е в къщи!

ти па си много убав/убава на улицата

и пари също

Съпругът на Аня Пенчева търси уединение във "Фермата Уединение от Аня Пенчева ли?

че кой не търси уединение от дълъг брачен живот та било то и коя да е секси леличка:)

Най-тъпото предаване, измислено от двама силно лансирани некадърници! Отврат!

Така е ,това е тъпизъм даван в най-гледаното и скъпо време на БТВ. тАКИВА ПРЕДАВАНИЯ ,КАТО ФЕРМАТА,БИГ БРАДЪР и т.н. могат да изтрият мозъчните гънки на човек.

Скъсал е джоба..

Да те гледа цяла България, а ти да си мислиш, че си се уединил е лекинко неадекватно...може да е грешка на изказа.

Зависи за кого става дума. Той е професионален спортист. Разбира ритъма на мускулите си, но не разбира ритъма на мислите си, ако въобще ги има. Вижте как се уединяват спортистите - в кръчмите, баровете, някой и друг търкал, някакво скандалче...

когато не познаваш някой човек а даваш мнение само от някакви предавания вероятността да се изложиш повече от него е огромна както във вашия случай но тук явно е така и се плаща

'Търсел уединение! Всичко, което търсят всички , които влизат в тия риалити формати е само ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ. Тая ламя до него е ненаситна

а твоята ламя сита ли е бе "ха ха",че всеки ден си тук и си храчиш?Явно и твоята е доста гладна за да седиш по цял ден и да ръсиш простотии

На тоя рогата му са от на лос по-големи.

Какво нещо е опита-да са те питали на времето караибрахиме как влизаш в телефона кабина???

И този ли остана без пари,че иска да припечели от разни глупашки предавания. Не му ли стигат парите от дъртата артистка.

Ами дърта е вече и той търси уединение с някоя по-млада "коза" във Фермата.

Защо не мога да се сетя за една роля на тази така наречена артистка, а само за това, че я набедиха за секс символ.

казах вече,че по селата освен филми друго няма а и за да видиш требе и да отидеш на театър у градо селско моме но у дискотеката е по-интересно за такива като теб чалгарки