Коментари - Съпругът на Аня Пенчева търси уединение във "Фермата" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този ли остана без пари,че иска да припечели от разни глупашки предавания. Не му ли стигат парите от дъртата артистка.

На тоя рогата му са от на лос по-големи.

'Търсел уединение! Всичко, което търсят всички , които влизат в тия риалити формати е само ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ. Тая ламя до него е ненаситна

Да те гледа цяла България, а ти да си мислиш, че си се уединил е лекинко неадекватно...може да е грешка на изказа.

Скъсал е джоба..

Най-тъпото предаване, измислено от двама силно лансирани некадърници! Отврат!

Съпругът на Аня Пенчева търси уединение във "Фермата Уединение от Аня Пенчева ли?

Така е ,това е тъпизъм даван в най-гледаното и скъпо време на БТВ. тАКИВА ПРЕДАВАНИЯ ,КАТО ФЕРМАТА,БИГ БРАДЪР и т.н. могат да изтрият мозъчните гънки на човек.

Ами дърта е вече и той търси уединение с някоя по-млада "коза" във Фермата.

Защо не мога да се сетя за една роля на тази така наречена артистка, а само за това, че я набедиха за секс символ.

и пари също

Разборам, че иска да се скатае за малко от чумата с квадратната глава, дето се мисли за голЕмата актриса. Много ми е смешна бабката му- видях я на улицата-чорлява, кичозна и страдаща от грандомания стрина. Представям си какво е щастие да ти е в къщи!

ти па си много убав/убава на улицата

Аз се сещам за една- единствена, във "Време разделно", играе Севда - влюбена в Манол, съгрешила по време на сватбата му с Горан и първата, която слага фереджето. Млада и наистина красива е в този филм, а и ролята си играе добре.

Безпаричието е епидемия-разбирам го.

От ден на ден по-тъпи заглавия. Ще търси уединение къде?!?! В телевизионно предаване естествено, къде другаде.

Зависи за кого става дума. Той е професионален спортист. Разбира ритъма на мускулите си, но не разбира ритъма на мислите си, ако въобще ги има. Вижте как се уединяват спортистите - в кръчмите, баровете, някой и друг търкал, някакво скандалче...

Според мен търси: ЛЕСНИ ПАРИ И ЕВТИНА МОМЕНТНА СЛАВА. "много пъти ме каниха" ???!!!

Как и от къде идват парите за наградата. Това т.по предаване кой го гледа,освен иван и андрей тъп..ците.

Ами поохарчил се е като отърва келешчето си да му се размине за простотията в МОЛ-а и сега търси от къде да си възстанови загубите.

ами върви и ти да спечелиш лесни пари или е по-лесно да търкаш билетчета и да чакаш

то на село само филми имаше,театрите са по градовете та за това се сещаш само за една роля

че кой не търси уединение от дълъг брачен живот та било то и коя да е секси леличка:)

когато не познаваш някой човек а даваш мнение само от някакви предавания вероятността да се изложиш повече от него е огромна както във вашия случай но тук явно е така и се плаща

а твоята ламя сита ли е бе "ха ха",че всеки ден си тук и си храчиш?Явно и твоята е доста гладна за да седиш по цял ден и да ръсиш простотии

Какво нещо е опита-да са те питали на времето караибрахиме как влизаш в телефона кабина???

казах вече,че по селата освен филми друго няма а и за да видиш требе и да отидеш на театър у градо селско моме но у дискотеката е по-интересно за такива като теб чалгарки

Ми ролите на Аня-квадратната тиква са сходни на друга голЕма бабичка- красавица Лила Мълявила- и двете само ги е-т. Лила особено само за голи сцени и е-ване я търсят професионално, като актриси и двете са кръгла нула, но с претенции. А и двете са като разплетени дамаджани в главите-май не знаят какво е гребен.

ИВАЙЛО Е СИН НА ВЕЛИКАТА СЛАВКА СЛАВОВА И ВИДЕН БЪЛГАРСКИ ЛЕКОАТЛЕТ.

аз съм на същото мнение изначало за квадратната тиква,респективно лице и уста като чекмедже. Но като са казали хубава та секс символ(за старците при онова време,пък и достъпна ......

Абсурд е да търси уединение в риалити формат. Уединение от какво ? Май с годините му се отварят очите с кого си има работа. Не искам да си спомням участието на жена му във Вип брадър.

Ивайло Караньотов ако ще страда за семейството си,изобщо да не влиза,че от ревльовци пълнещи телевизонни предаваня ни писна.

Той е много свестен пич и му желая успех !

... е новият синоним на кинти. Всички закъсали "звезди" опират до долнопробни риалитита, като това. Смешници-безделници, които биват гледани от още по-големи смешници-безделници. Невероятна нация!

... е новият синоним на кинти. Всички закъсали "звезди" опират до долнопробни риалитита, като това. Смешници-безделници, които биват гледани от още по-големи смешници-безделници. Невероятна нация!

От съпругата ще се уедини, че няма спасение от тдя секс символ...

И кво? Славка си е Славка, Ивайло си е Ивайло. Нема никво значение кой на кого е син. Гените така се измятат, че често не можеш да повярваш, че някои са роднини камо ли родители и деца. А това, че е бил лекоатлет само доказва мнението ми, че е тъп като галош.

Батко ми Сашо Диков ОТДАВНА намери това "уединение" ... някой се мъчат да "подражават", но само за ден, два ...

значи тоя бил баджанака на комплексаря мушмурок сашко диков