Съпругът на Лори Логлин и дизайнер, Мосимо Джанули, поиска да доизлежи присъдата си у дома

През ноември той се призна за виновен за плащане на подкуп при приема на дъщерите му в престижен университет

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Лори Логлин и дизайнер, Мосимо Джанули, поиска да доизлежи присъдата си у дома | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този,американски италианец мяза на човек от Коза Ностра.

абе що се връзвате за какво ги били осъдили, дали "подкуп", няма такова нещо - най обикновени дарения, всички богати задължително дават дарения на университетите, става въпрос особено за престижните университети, защото после децата им като кандидатстват дори и да са изкарали високи оценки не ги приемат, дори питат не само за родителите дали са завършили там, а и за баби и дядовци.Не е така за квотите.А при тия, обвиненията измислени и нагласени започнаха след като се разбра че симпатизират на Тръмп, така разкараха една група последна в холивуд от симпатизанти на Тръмп, тези се бореха доста време и ги заплашваха с 40г затвор, като "признаха" станаха 2-5 месеца. Толкова за правосъдието в сащ, кой както иска да го разбира.

Не ги познавам тия хора...

Трябва да осъдят приемащите подкупа ръководители на университета. Човека искал дъртите му да получат добро образование. Тука при нас директно си купуват дипломи за 4 или 5 хилки и нищо не им пра всяка.

Аз искам да ме изпратят на заточение на Малдивите!!

Никога няма да забравя как в началото на века дъщерята на Надежда Михайлова беше изключена от най-скъпият колеж в Европа, който се намира в Швейцария, заради нисък успех и се прибра в България, за да довърши средното си образование. А след това по вестниците писаха, че изкарала 6.00 на приемните изпити в Софийския университет...

Не е до успех а до ПЛАЩАНЕ НА ТАКСИТЕ. Двата внука на Жириновски учат в този Колеж и годишната такса е $500, 000.00. Там е Клуб за бъдещи политици и елит от целият свят и има ИМУЩЕСТВЕН ЦЕНЗ. Надето минава за еврейка в България но .....БЕЗСПЛАТНО.

И в Русия и у нас без подкупи не може и до тоалетна да отидеш,трябва да платим повече ,за да ни дадат две листчета тоалетна хартия!

Нямам абсолютно никакво съмнение, че територията САЩ е населена само и напълно с ИДИОТИ ! При тяхната безпрецедентна улична престъпност , разпространение и употреба на наркотици, при 30 000 загинали САМО от огнестрелни оръжия : намерили за виновни точно тези двамата загрижени за дъщеря си родители !?! Заслужават си и бай-Дончо и бай-Дън !!! Да им е честита и демокрацията и справедливоста !

"Загрижени за дъщеря си родители"?!!! И намираш за редно да купуваш дипломата на себе си или на детето си?! Но сигурно врещиш против корупцията в нашето общество, иначе по принцип, нали? Демек, за някои хора или за някои неща може, за други не може... Пълно безумие!!! Иначе идиотите са там зад океана

Идиотите са тука в България. Една хубава диплома си я купуваш ТВЪРДЕ евтино. А там жената е искала да вкара дъщеря си а не да й купува диплома. В БЪЛхАРИЯ СЕ КУПУВА ВСИЧКО И ТО ЗА МНОГО ПО ЕВТИНО Само на нас обикновените българи ни е скъпо

В САЩ има закони и никой не е над тях! Даването на подкуп(корупцията) е Второто по тяжест престъпление, след НЕПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ. Чак тогава са, по степен на важност за обществото, убийства и наркотърговия.Беден бял, черен, мехико не може да даде подкуп за децата си, защото през живота си не е виждал накуп $500000.00. Именно затова са осъдени семейството дало подкуп. Социалното влияние на това престъпление. С твоят ВАТЕН МОЗЪК не можеш да го проумееш.

Гадно ми изглежда но не съм чувал в Русия да има осъдени за даване на подкуп известни личности.примерно пригожин.

а