17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНС и Прокуратурата да вземат да открият мародерите и да ги покажат публично, а не да се занимават с глупости.

Желая й успшно лечение, здраве и дълголетие!

Защо събират пари, при условие, че съпругът й има здравна застраховка, към която Сашка и децата са автоматично застраховани. Това е фамилна застраховка .И означава, че операцията й ще е напълно безплатна. Ще дължи само по 10 евро на нощувка в болницата, и то до 28-мия ден. Отделно съпругът й е много богат, бизнесмен, с имение, в съседство със световно известни звезди като Борис Бекер...Имат и имоти в България, имение, апартамент в София, мерцедеси, джипове. И защо 90 000 евро ? Мой приятел беше опериран като частен пациент в най известната им клиника за неврохирургия в Германия, която е в Хановер, преди 2 години за сумата между 30 000 и 40 000 евро мисля беше, като всичко си плащаше от джоба. При това туморът му беше злокачествен и разположен на такова място, че никой в Бг не пожела да го премахне. И защо да е животозастрашяваща операцията на Сашка, след като тя е преживяла с тумора цели 10 години ? Ако туморът й беше злокачествен, тя нямаше да ежива 10 години. Значи е доброкачествен. И лекарите в Германия ще й помогнат . Жал ми е за истински бедните и болни хорица в Бг, които нямат финансова възможност за никакво лечение дори и в Бг. Но те не се оплакват, не реват, не събират пари. И никой не мисли за тях. Камо ли да им събира пари. Успех на Сашка ! Живея в Германия и знам, че тук тя ще получи най-доброто възможно лечение и ще се възстанови. И то напълно безплатно, благодарение на фамилната здравна застраховка на съпруга й. Няма място за отчаяние и ревове.

Сега пък събират 80 000 лева. Съобщиха го по бтв, в Преди обед.

За 90000 евро ще я лекуват добре и ще намерят време да я вместят в графици те си, за които обикновените хора, на прехвалената семейна осигуровка чакат месеци наред, дори да са местни. Още повече, че качеството на медицинското обслужване за източноевропейците се различава много от това за местните, ако не е на частно, дори на пръв поглед на някои да им изглежда еднакво. Изненадвам се от розовото мнение за немското здравеопазване. Повечето с такова мнение за Германия, които съм чул през годините, отдавна паднаха от облаците.

Пълни глупости. В Германия, никой не карат да чака при онкологични злокачествени заболявания, когато животът наистина е застрашен. Не просто доволен, а предоволен съм от немската здравна система. Никога за никой и за нищо не съм чакал. Винаги съм получавал термин, който сам избирам. Перфектно обслужване и грижи. Много високо ниво на медицината. Любезен, мил, възпитан персонал, пациентът е издигнат на пиедистал. Имал съм дори операция насрочена за 21:00 часа, от днес за утре...Не те знам ти къде си точно в Германия, но аз съм в северната част, източно европеец съм и съм с възможно най евтината фамилна застраховка, от която се ползва цялото ми семейство. Наскоро жена ми ползва и стоматологични услуги и беше супер доволна. Напълно безплатно. Аз пък съм все още жив, благодарениие на тукашната медицина и грижи. Само тъпотии дрънкате и все сте недоволни, все по някой плюете. Като не ти понася тука ходи в Бг да те лекуват нашенските "специалисти", да те ругаят разни тьотки и да лежиш по мръсни кочини, пълни с хлебарки...Ама си напълни джоба с пари, че без тях и толкова няма да получиш. Чак дискриминиран се изкара, че бил източно европеец. Все недоволни. Доколкото знам на юг и югозапад нещата стоят още по-добре от севера.

явно в случая не става дума за животоспасяваща операция при Сашка. щом и 10 години е живяла с това образувание. стига сте драматизирали. май не сте наясно какво значи смъртта да ти диша във врата. никой доктор в DE не би неглижирал сериозно болен и не би го карал да чака. тук медиците все още имат морал, съвест и отговорност.

Ти май в никаква германия ни живейш ами си в булгаристан. кви обикновени и необикновени хора те гонят бе ????? хахахаха от 25 години съм в германия и съм прост работник никога не са ме карали да се чуствам дескримениран или по долу от местните щом съм обикновен ти не си наред

Пропуснах и най-важното. С най-евтината застраховка съм, от която се ползва цялото ми семейство. Нито съм необикновен, нито съм западноевропеец. И получавам отлично здравеобслужване всеки път. Минал съм през много операции, многократно съм лежал по болници, получавал съм домашни грижи, контролни прегледи, регулярни кръвни изследвания, специфични образни изследвания, какво ли не. Посещавал съм всякакви специалисти, професори...и никога нито съм чакал, нито съм бил пренебрегван, нито ми е било отказвано каквото и да било. Понякога имам чувството, че с някои хора живеем на различни планети. Същото чувство имам и като чета как днес се плюе по соца... А сега пък и по немската здравна система, една от най добрите в света, наред със скандинавската, австрийската, швейцарската и израелската. Само наш ми ти Ганьо пак й намира кусури и пак недоволен, прецакан, дискриминиран....

Няма да коментирам творчеството на Сашка. Не защото го мразя, а просто винаги съм бил с краен безинтерес към всичко около нея. Помня само че беше популярна в зората на демокрацията, нищо повече. Но искам да изкажа възхищение от това, че двамата със съпруга и се справят сами в тази тежка ситуация и им пожелавам успех. Сигурен съм, че на нея не и харесва медийния интерес в този момент, но тя е избрала да е медийна личност и за съжаление това ще го има и в хубаво, и в лошо.

Има много като тях, и далеч по-тежки и сериозни случаи, наистина животозастрашаващи, със злокачествени образувания, но те просто не са медийно известни... Да не би съпругът на Нана Гладуиш да не обърна света за нея, човекът беше неотлъчно до нея и не е занимавал хората, нито е събирал пари ? И то на два пъти. Закара я чак в Израел. Спаси й живота. В случая Сашка 10 години живее с проблема си, и е отишла при съпруга си, на хиляда и няколко километра само, където и без него ще бъде отлично лекувана в Германия.

дано да се оправи

Жалко за неправилно поставената диагноза. Дано се излекува жената!

"....преглеждащите я специалисти са сбъркали в определянето на нейното заболяване..." Какви ли кинти са гушнали тези "светила" в бели престилки за цяло десетилетие!?! Дано да има късмет!

Не съм фен на Сашка,определено ми е била дразнеща,но дано операцията е успешна! Пожелавам и здраве!

Не съм фен на чалгата, но гледах случайно интервю с нея и ми направи много добро впечатление на скромен и възпитан човек. Успех в лечението!

Успех и желая.Дано се оправи.

С пожелания за успешно и бързо излекуване!

Дано се оправи жената!

Лекуването в БГ е сигурна смърт!

за днес това е първата истина,която прочетох - така е !

Когато правехте сеир с разводи и скандали ви беше добре, нали? Но идва, момент когато човек не може да режисира живота и случките около себе си -тогава става неприятно. Дано се оправи и да им дойде акъла.

За първи път срещам мнение, че когато някой има неприятности в семейството, от рода на неразбирателство и развод, му е добре. Що за нелепост.

Има късмета и възможностите да се лекува извън България. Дано се оправи и да бъде здрава.