Сара Джесика Паркър бясна на Крис Нот заради обвиненията срещу него

Според нея те се отазяват негативно както на сериала, така и на имиджа на Кари Брадшоу

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика Паркър бясна на Крис Нот заради обвиненията срещу него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сара Джесика Паркър, КОНСКА МУТРА и ГРОЗНА - три в едно, че неблагодарна и злобна.

Тая хем е грозна, хем е бездарна...

Сара Джесика Паркър е бясна на Крис Нот. Как така само нея не е пожелал…

селски пръчки какво можеш да очакваш?

Ох! След 20 години изнасилени били!!! А бе ей! Това е някакъв абсурд! Въпроса е коя нормална правосъдна система би осъдила някого на основание "една каза", или три казали?! Това е пълен абсурд!!!

Ами ще е бясна, чукал тая и оная а с нея само на сцената! На такъва грозотия кой ли пък ще скочи..

Разкри се истинският образ зад сладникаво-милата Кари - нагаждачка, която иска да хване вълната. Има такива хора - цял живот го мислиш за добър, накрая се оказва, че цял живот те доносничи примерно. Ким Катрал правилно им тегли майната. а последният сезон не струва.

всичко е бизнес. Понеже филмчето е на митутките т.е. наливат се яки парички за да ни пробутва разни извратени феминистки опорки- жената вечна жертва на мъжа си, а мъжа - сексуалния маниак. И сега да съживят филма и нещо като реклама(май имаха нови серии, не го следя, разбира се) ето какво са измислили продуцентите. Жертват този артист, а жените ще си напълнят джобчето за негова сметка. Това са митутките - организация на златотърсачките.После се чудим защо момчетата още в пубертета се ориентират към другия бряг.

Само да питам, ако втората обвинителка сега е на 31, а случката е отпреди 20 години, тя на 11 ли е била?! Или дировците пак не са си преписали правилно статията...

В статията ясно пише че второто е за случка от 2015 година, а първото е от 2004

Kalin

В САЩ това се превърна в доходоносен бизнес и съм сигурен че срещу всеки там който стане известин и може да бъде скубан или така да си правиш пиар ще има такива обвинения.Адвокатите потриват радосно ръце.Те са най на далавера от тая ситуация.

Баба седяща на балкона шестият етаж вижда младеж да върви по улицата и се провиква:" Помощ, изнасилват ме", младежът спира, оглежда се и след като вижда баба учудено я пита" Ама как ви изнасилват, вие сте сама на балкона", а бабата смело отговаря:" А, аз ей сега ще сляза при тебе".

по-скоро се качва да помага: Няма никой, кой те изнасилва? - Ами ето, ти!

Ким Катрал правилно каза, че Паркър е много долна, ако тогава някой не е повярвал сега ще се убеди

Иронията е, че точно Крис Нот защити Паркър срещу обвиненията на Катрал. "Храни куче да те лае"

Тая е бясна щото е останала ненатъртена от тоя...

Tazi sku4ubra za kakva se misli?! Grozna i protivna. A serialwt e pwlna skrwb.

Ако е имал много бройки и ако точно с тези е бил пиян, той човека мое и да не помни за случки от преди 20 години :)))

Когато има посегателство - обвинение и съд на момента. Всичко друго е алабала. Тия мадами 20 години са мислили - искал ли е, аджеба да ме опраши или не? И накрая като две от тях са си казали - ами като не ме опрашва още, значи не сме искали да ни опраши! След шумотевицата още две цветарки са се сетили, че са били опрашени по един път, и май не искали! Но по собствено желание са искали да идат в дома му. Странна работа!

Баси Преди дваесе години, що мълчааа досега а не спасиха други жертви на този ужасен човек като се бяха развикали своевременно. Егоисти!

Реших да го видя що за сериал е този...толкова лоша игра не е истина...а този кон не се ли пенсионира

Ne e kon, a kobila.

Ейй поканил ги човека в апартамента си на чаша чай САМИ и те охотно отишли и той чоплил семки и то преди 20на - 30на години! То и аз ся си мисля ейййй тая преди 20 години как не изпрасках ся ме е яд за това сигурно сега го съдят.........

Аз пак не разбирам. Някоя не насила отишла в апартамента му, после мълчала 20 г ли колко и сега се сетила, че някога не била искала да прави нищо с него. И всички скачат срещу човека. Какво е търсила в апартамента му след като не го е познавала толкова добре, че да не знае какво да очаква? Като не знаеш какво да очакваш и не познаваш човека си стоиш на задните части и не метлосваш по чужди апартаменти.

И коя е тя, че а го съди? Кривокрака магарица.