Сара Джесика Паркър е бясна на Крис Нот заради това, че обвиненията в сексуално посегателство, отправени към него от няколко жени, могат да навредят на сериала "И просто ей така".

Източник, близък до 56-годишната актриса, разкрива, че тя е "с разбито сърце" заради репортажите и публикациите в медиите и смята, че "тя е разочаровала всички", съобщи "US Weekly".

Embed from Getty Images

Преди празниците "The Hollywood Reporter" излезе със статия, в която две жени - Зоуи, сега на 40, и Лили, сега на 31, твърдят, че преди години Нот правил секс с тях въпреки отказа им. Той ги поканил в апартамента си, където според разказа им е посегнал. След това още две жени се присъединиха към обвиненията.

Снимка: Getty Images

Паркър била съсипана заради героинята си Кари Брадшоу, която според нея е емблема на правата на жените. Американската медия посочва, че тя изпитва яд, защото е допуснала да се случват такива неща под носа ѝ - да бъдат наранени жени.

Тузара получи инфаркт и почина в първата серия от "И просто ей така" и Паркър сега се "чувствала така, сякаш има два смъртни случая" след тези твърдения.

"Тя приема мисията да бъде Кари Брадшоу много сериозно. С голямата сила идва голямата отговорност и въпреки че Сара знае, че не тя е забъркана в тази история, а колегата ѝ, въпреки това обаче се чувства така, сякаш тя е разочаровала всички", твърди близък до нея.

Първите две обвинителки разправят, че Нот е правил секс с тях пред огледалото, като първото нападение е извършено през 2004 г., докато второто се е случило през 2015 г., три години след като Нот се е оженил за съпругата си Тара Уилсън, с която имат две деца.

Крис Нот със съпругата си Тара

Снимка: Getty Images

Нот категорично отрече всички обвинения за сексуално насилие, но призна, че е имал "срещи по взаимно съгласие" и с двете обвинителки.

Полицейското управление на Лос Анджелис на този етап не разследва твърденията. Адвокатът на актьора Андрю Бретлер казал, че органите на реда все още не са се свързали с клиента му, но той смята да сътрудничи напълно.