Сара Мишел Гелар и Фреди Принс отпразнуваха 13 г. брак

Сара Мишел Гелар (38) и Фреди Принс Джуниър (39) отпразнуваха цели 13 години брак, което си е рекорд за Холивуд.

Обратно в новината

Коментари - Сара Мишел Гелар и Фреди Принс отпразнуваха 13 г. брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето тези са пример за готина холивудска двойка! Свежари и симпатяги са, макар че като актьори се котираха само в разни тийнейджърски трилъри, драми и комедии; дори не знам дали все още се снимат във филми. А Фреди беше много красиво момче и все още е сладурче, макар и поостарял! Живи и здрави!

е това "живи и здрави" е трепач! Фамилиарничене, характерно за определени хора, не особено интелигентни и , явно, за нашите балкански ширини.

Лоли, не виждам какво фамилиарничане си открила в едно добронамерено пожелание към позитивно изглеждащи хора, които по някакъв начин ме радват, дори и без да ги познавам. По-скоро твоят коментар е нискоинтелигентен и изтъкан от злоба. Защо така, момиче? Онзи ден четох нещо за Ричард Гиър, което ме впечатли: че при всеки контакт с хора мислено им пожелава щастие и това прави живота му по-хубав. Бъди щастлива, Лоли, и изчисти съзнанието си от натрупания негативизъм - не е полезно за теб самата!

Симпатяги

А сега, ако ни кажете и кои са тези, цена няма да имате!

Докато пишеш тоя коментар да беше отишъл в google. Още ли чакаш някой да ти отговори, или?...

защо да си губя времето да търся кои са тези,след като до сега не знам, значи не са никои известни.

Поредните треторазредни актьори, с които дираджиите си запълват лайфа. И както днес са щастливи, така утре "говорител" на семейството като нищо може да обяви раздялата им.

Сладури!

Сладури! Да са живи и здрави, дълго да се обичат!