Сърбинът Алекса спечели "Игри на волята“ и 100 000 лв.

Влезлият като резерва в състезанието борец победи в супер оспорван финал Георги и Филип

Обратно в новината

Коментари - Сърбинът Алекса спечели "Игри на волята“ и 100 000 лв. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е съмнително,как толкова бързо нареди пъзела ,според мен той го е знаел този пъзел.Ако беше толкова добър на пъзели Алекса щеше само той да ги решава .Нагласено предаване

Въореки манипулациите и противния сценароий, това предаване ни показа едни интересни характери - едни кадърни, смпатични и способнои българи/ки. Визирам по-специално Фифо, Гого, Георги, Генчо, Михаела, Ралица, Мирела. успех и м пожелавам, И ако съм забравил някого, да ме извинява. Имаше и други свестни хора като цяло.

Ядосвам се, че хора, които са в пъти по- добри / визирам Фифо, Георги, Гого/ и го показаха с играта си, отпаднаха. Видяхме, че игрите се правят за определени хора, като цяло всичко е манипулирано. Даже, нескопосаните "скрити" реклами на месо и напитки, зле режисирани и изпълнени от главните героини и герои на предаването. Като цяло разиграха ни един театър с предизвестен край, а накрая останахме като измамените камилчета в очакване на развръзката, в която доброто побеждава. Всъщност победиха, рекламодателите и продуцентите. Нас ни употребиха / тези които гледаха с часове рекламите, покрай зрелището/.

Кой му пречеше на Фифо да нареди пъзела макар, че почна първи? Или на Гого да вкара последното си топче? Жоро дойде и успя да вкара и трите докато Гого се мъчеше с последното си.

аз визирам цялостната игра, а не последната. Алекса беше бутан, толериран, промотиран, възхваляван и добутан до победа.

ти кажа ли кой? Продуцентите с несправедливо даденото предимство на Алекса пред другите. Защо продукцията не предложи варинт на другите - имунитет или предимство? нека те си преценят.

Нямам нищо против националността на Алекса, дали е сърбин или българин, даже много ме накефи, че миналия сезон спечели Андрей. Въпросът е дали притежава тези качества, за които го хвалиха през цялото време. Обгради се с жени - бушони, пред тях и нас обяснява, че ги пази, а всъщност много хитро и много умело ги използваше до края за собствена облага. Той сам си каза, играе шах. Ще кажете, въпрос на стратегия. Ок, но тогава на тази добре измислена изпълнена стратегия не я подменяйте с гръмки думи, като джентълмен и пр. Видяхме колко е добър, като сдъвка и изплю Фейгин и Жоро.

Това предаване ме разочарова още в първия сезон. В интерес на истината - четвърти сезон не виждам по-подготвен физически от Юлиян от първата година. Миналата година пък бутаха оная Мани, дето единственото, което можеше, бе изометрията и точно на нея отпадна един силен играч /вече не помня кой/, защото ясно се видя в кадър как водещият на предаването бутна нареденото от него. Тааа... Не съм и очаквала нещо различно в този сезон. Просто си губят зрителите. А как сърбина изпързаля всички жени с идеята, че ги пази - как никоя не се усети, че най-големият им враг е той - е не е истина, че са толкова прости, ама се обиждат и принципно са феминистки. Това наистина му го признавам на Алекса - разката им играта на всички патици, без дори да се усетят, че ги клати, че и се кефеха. Баси вица!

Това е победителя, собственикът на Нова ТВ -- https://en.wikipedia.org/wiki/Dragan%C5%A0olak(businessman)

Както беше и при Виктория играта, при която без никакви качества, а само с късмет тя успя да добута до полуфинал, така и снощи на финала, въпреки, че Филип беше в пъти по - добър, спечели този, който първи нареди, много съмнително при това, пъзел!?!? Между впрочем, Филип беше през цялото време от началото на игрите по - добър от Алекса. Питам, защо направо не им дадоха от самото начало редене на пъзел и това да бъде цялата игра ? Толкова много други компоненти се обезмислят,след като един пъзел решава финала. На финала не трябваше да има пъзел. Иначе, изключително добра игра от Филип и Жоро. Браво на това младо момче. Впечатлен съм от бързината, с която плува и от всички битки, които сам спечели! Пълно разочарование от побутването от страна на продукцията към Алкса. Не им прави чест!

Всеки от участниците е взел някакви пари - никой няма да се бъхти три месеца залудо! Съответно са подписали договор за конфиденциалност. Едната слава от тАлАвизора къща не храни. Но, в крайна сметка всичко е бизнез - с даването на победата на някой чужденец, продуцентите си осигуряват добре платен пазар извън България. Това е положението - всичко е за пари!

Да допълня, че този сезон изкараха и "книга със съвети за бъдещите участници" - еми и от високия тираж книжки да изкарат парички.

От средата на предаването беше ясно, че сръбския селянин го бутат към финала, и после О, изненада! Спечелил 100к бона... Догодина някой шиптър, или украинец за по политкоректно.

Ми не, некоя орка путева ще е!

Виваком са сърби. Ха честито на пИчелившитИ.

Тези заслужават, нито един българин да не отиде на кастинг...явно целта е да се покаже колко българите, не са джентълмени, слабохарактерни, слаби атлети или тъпаци и т.н. Нека си играят там чужденци и да си печелят..

Е що се ядосвате за тия простотии, като са фалш?? То се знае отдавна, че тия риалитита са менте отвсякъде. Още първия Биг Брадър беше измама с оня Здравко, а после и жена му.

Най-смешно беше как едни кухи женки бяха упоитребени като жив щит. Уж 'пазени' от джентълмена А когато им идваше реда - жервотоговно и с радост си отиваха, защото тяхната най-висша цел била, видите ли, той да станел победител. Безценно!

Да, така ги изманипулирваше, че просто не истина. Все едно са влезли в предаването да поддържат Елица и Алекса. Мира през цялото време баеше на Елица. Ако не друго ясно се показа, как слабохарактерните се поддават на манипулация.

Учудващо е само, че не беше украинец.

Нагласена победа!След като отпадна Гого-много силен играч,когото чакаха на финал,на финала наредиби силови игри като за тежки атлети.А Георги не можеше да се впише нв тях!И въпреки това ги настигна и за малко да бие и Филип!Браво на това младо момче!Само на 21 г.!!

Ма не цъкай минуси,ами си пусни запис,ако си кьорав!

Супер нагласено.Наполуфиналадори не отсече дъската с брадвата а директно въжето.През цялото време го побутват и мудадоха пъзел, който ередил.Същона полуфинала едвам ходи,а на другия ден носи 150кг. Сто процента е бил с допинг/

Вярно е и аз го видях,докато другите блъскаха по дървото,Алекса сляза въжето!И никой от продукцията не го видя,хаха!

Повече няма да си губя времето с бозите на Нова, особено с тия ужасни водещи..

Не само че те са го видели, но го и скриха от хората

Подредбата, за да спечели сръбчето е ясна. Но трябва да се сменят и водещите. Мъжът ( казват бил артист) , само крещеше ( коментарите му ясно личаха, че са допълнително записани) . Жената , и тя май е актриса, правеше опити да разклаща участниците навлизайки в твърде лични въпроси. А тя умее успя да разведе един наш заможен волейболист , вкарвайки го в кревата си.

Актриса да! И най популярна от рекламата на Ленор. ахахаха

Мноого хейтъри, разбирачи и супер мачовци, тука бе...

А ти си? Сополив гей от сценаристите? Али комплексирана непоглефната женка? нема лошо и вие сте хора.

Просто обективни! Не припадаме по разни гЪзообразни индивиди от оттатък Калотина, problem my friend?

Проблемът не е, че е сърбин. Проблемът е, че спечели един непочтен човек. Криещ се зад жените. За мен той нароно пусна тежката торба, за да не му пратят Филип, а да си избере някоя жена за съперница. и така Зори отпадна.

+ чиста проба загуба на време

Зрелището бепе ниско разрядно. Трети проблем нема леп

Мисля че състезанието трябва да се преименува в " Игри за чужденци"! Миналата година беше спечелено от украинец, тази година от сърбин! Смятам че догодина трябва да дадат парите на някой македонец!

беше казахстанец

Македонеца беше в Сървайвър, лятото.

БРАВО на Алекса!!! Жалко е,че сърбин трябваше да покаже на нашите т.н. мъже,какво значи да си преди всичко ЧОВЕК!!!

Ти си "т.н. мъж". А какво конкретно т ие показал Алекса, не е съвсем ясно. Интриги, връзкарщина и изкуствено надут балон. Ако това е показното, мерси, немаше нужда.

Смърт за сърбина, да ти е#а майката сръпски циганин

Свърши тази простотия НАЙ - НАКРАЯ. НИЩО, догодина - нов сезон. Плебса трябва да се ангажира с нещо, за да не мисли глупости.

с нова серия победители от чужбина, бутани от журето

Показа на много отворените българи какво е чест, морал, ценностна система!!! Гого беше също много достоен в играта си! Отровата Джаферович достоен представител на българската незадоволена, зла жена! Фифо не успя да прикрие злобата си също през целия сезон!

Ккава чест е показал? Загуби куп битки , но сценаристите го запазиха и му дадоха куп предимства. Семейният му интерес беше опакован като някаква общочовешка ценност. Постоянно мърмореше как щял да пази жнеките, но оигра за себе си. А и това "пазене" е обидно за жените. Един вид, не мога тда се преборят ,ма трябва сръбският каун да ги пази, поне докато са му удобни. Целият му балон го надуха някакви коментари от страна на водещите и някои играчи и тези коментари звучаха кухо като от кух сценарий.

Това по - красиво и достойно ли беше?

И двете бяха пълна боза!

Всичко е манипулирано от самото начало. Интервюта само с Альокса, камерата следи само него и женките. никакви негативни коментари от участниците спрямо нагласените игри и помощниците, които помагат в игрите на опредлени участници. "Малки" хитринки - срязани летви, които сами се разпадат, плитко закопани вериги с незнайно тегло. един мъкне 120 кила, друг 80. спиране на реденето на пъзели и хвърляне на топчета за да може друг да напредне. Докато не стане онлайн и всеки да може да го гледа, ако иска разбира се, от -до няма да стане. сега, не че има значение, но станаха за присмех дългата вещица и трътльо.

Имали бол пари, дали му. Имали сте бол време - губили сте го пред екрана. Като понасяте всичко безропотно, и по-зле ще става.

не е проблем в това, че пак чужденец спечели, не е проблем, че всичко е толкова удобно нагласено...проблем е, че българите сме си мазохисти и продължаваме да си ни водят за носовете...завършени магарета

+ 1000000 Да, проблемът е , че простата публика търпи всичко. Дори на едно измислено риалити не щат да зарадват простия материал.

Видите ли състезание с пъзели, прехвърляйте канала. По-голяма безсмислица от това няма! Печели този, който е виждал пъзела.

Нова Тв измама. Няма проблем - риалититата по дефиниция са фалш. Обаче има един проблем. Защо сценаристите не се позстараха да направят кефа на бг публиката? Явно бг публиката не струва 5 пари и кефа й няма никакво значение.

Аз съм бг публиката и на мен ми беше кеф. И ся кво

ти си мазохист и роб и нямаш вкус, щото си падаш по фалш.. И И си малко шизо, щом смяташ че си 1 милион души. Мисля ,че последното се коригира с хапове. Първите 3 са непоправими.

Цял сезон от продукцията го бутаха сърбина. Всички знаехме, кой печели. За съжаление отпадна още едно предаване, което гледах с години.

Него и благоверната му. Май не очакваха тя да загуби физическа биутка и взе , че отпадна. То не бяха коалиции, не бяха преидмства, не беше подзмазване.... блях.

Ако не е коивид, то Игри на волята ще ви е конспирация, баси живота живеете

Да бе, дебил, те риалититата са истина от а до я. И пред прозороца ти има летящ роизив слон. И като използваш политическия етикет "конспирации" веднагическ иси спечелил спора. Гений си на реториката.

Къв политически термин бе, тва ти е живота

Щом не можеш да схванеш коя политическо клише имам предвид, то не си струва да се говори с тебе. А какво ми е живота няма как да знаеп, защото не ме познмаваш, откачалнико. Честно, отиди си пусни една молба за социален асистент. Едва ли можеш да покриеш теста за недебил.

трансджендър ром да победи, а всички хетеро бг мъже да отпаднет преди полуфиналите. на полуфинала могат да изиграят едно състезание на пилон и "пъзел". Щото , нали, по дриуг начин интелекта не може да се премери осве с пъзел, който може да бъде решен за нула време от всеки който птредваритлено е видял картинката поне веднъж.

Цялата червена паплач изпадна в робски екстаз по темата.

14 българи не успели да елиминират сърбина. И как да не са успели? Че той има повече загуби от победи срещу българските момчета, отколкото победи. Просто сценаристите решиха тези загуби да не се фатални. Как става така почват капитанските битки да са преки елоиминации, точно когато той губи битката, тя НЕ Е пряка елоиминация, но още следващата палк е пряка елиминация? Много хитро Ама в случая сценариттие неприкрито ршеиха кой да продължи и кой не. Фалш!

Капитанска битка - губи неудобният играч и хоп - "Това е битка на живот и смърт - единия отпада!" Капитанска битка - "Това е битка на живот и смърт!". Обаче пада големият Дож Жуан. и ...... Казах това е битка на живот с смърт, всмисъл, че ше умрете от глад, зашото няма да ви дам тези келяви кремвирши. Територията ви очаква. Ако са искали да го елиминират, имаха възможност. Мерси, но нова губи семсйтвото ми като зрители.

Стига плюйте по Алекса, давайте сега по Джокович и по отбора им по футбол на които Нова ТV написа сценариите. Прост народ слаба държава.

Нямам нищо против Джокович. Колкото до отборът им по футбил ако им бяха писали сценария същите сценаристи, щяха да има 6 точки ,а не една и да са пред отпадане. Ходи сега в хоремага да си спомняш как сте обиеали мандри ендо време.

Сякаш сценария е писан от Ниннова, а зад камерата е бил Гуцанов.

Догодина циганин ще е победителят

По отвратителна жена от виктория не съм виждал и по хитър селянин от алекса също

Браво . Преместих си го .

Победител ще е северомакедонски трансджендър с любовник албанец. Двамата непрекъснато ще се пазят по съвети и ще печелят битки с "пъзели".

Всичко е сценарий продажно племе сме

Какво са виновни хората, че някакви си мишки сценаристи са решили да правят евтини фалшификати.

Докато българите дърпаха другите българи надолу,сърбина спечели.

В България няма мъже ,само гейове . Имат пенис между краката,но в действителност са путки .

Съди по себе си

Това е шампион по борба. И срещу български мъже реализира повече загуби, отколкото победи.

се в правилната посока - тая година србни, догодина джендър !

На финала да бяхте подредили да се бият Алекса, неговата "Любов" Елица и Виктория и тоя да се чуди от коя да отпадне...да има съспенз и някаква любовна драма...така е доста безлично...хубавото след това предаване е че спирам да гледам подобен тип глупости..три месеца да гледаш как се подиграват с българи...не мерси

Другия път поставате афганистанец да спечели!

От 20 българи НИТО ЕДИН не победи един сърбин. Може АЗ да съм долен, завистлив, зъл и подъл ВО ТОВА МИ Е В ПОВЕЧЕ! На тая скапана България всякакви чужденци и се изреждат - руснаци, американци, гърци СЕВЕРНО МАКЕДОНЦИ. Сега и сърби! Еми ве ми фаворит сърбина, бил с добро сърце голяма работа, аз съм жесток и долен бугарин без сърце!!! ГОЛЯМА СЛАГАЧЕСТВО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ!

Сърбия ще ни бие на война, футбол, волейбол, баскетбол,красиви жени ,чистота ,магистрали , икономика.

Как ще победиш в нагласен мач и дори не мач а направо писан сценарий?

Не стига, че нямаме бюджет, ами и каквото е останало, отиде пак в чужбина......Василев там сигурно много се кефи сега.

Да бе, те сърбите НАГЛАСЕНО построиха преди нас магистралата, газопровода, железница с 260 кмч скорост, сглобяват ФИАТ, пътищата им са пъти по добри от нашите .... Всичко това е нагласено от Нова нали. Ей долно завистливо племе племенце сме си и толкоз.

Ей като вземе някой да ми хвали, някой друг. Като ида в Съърбия се връщам в 90те години в България, толкова за "великите" сърби. Имат късмет, че не са ЕС и, че политиците им не крадат като за последно. Това обаче е черта на българина от векове. Не случайно си имаме герой Бай Ганьо.

Слез на земята, стига скача по върбите.

Ей го шосето - за час си у Сърбия, какво правиш тук?

А те сърбите понеже не са долни и завистливи, дали са допуснали на кастинг в тяхно риалити българин? Забележи, не да победи, не да участва, а само на кастинг?!?!?!