17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на село не е по-добре Имаме едни, които гледат 2 кучета и ги държат гладни. Вият и лаят денем и нощем. Другият ни съсед купи 3 съседни парцела. Някакъв мастит бизнесмен. Паркира си директно на улицата целия автопарк. Петък и събота е оле майко - чалга до 2-3 посред нощ. Понякога си вика чалга певици за частни концерти около басейна. И те така ...

Не можеш да обичаш нито онзи, от когото се боиш, нито онзи, който се бои от теб. Цицерон

Цвк не е била за този регион. Дори мъжа на младини от бсп много по-добре, нищо, че сме анти. Нямаше това разделение, а от 20 гофини българи и турци напускат града и напускането ще продължи, зашото унищожиха предприятията, а от цяла бг идваха по разпределение от вътрешността.

По-добре роби навън, а не тук гладни. Бб държи къде имащи, а как да имаме, като цели семейства на 48 останахме без работа, а и деца ни бяха по на 14 години, някои бебета. Или както казва бай осман имаш теле.. Ти нямаш и нямаш.. Самотен старец Осман, но щерка туркие.. Добър човек, а е бил най-известният майстор на младини.. Самотен.. Много са самотните старци. Живи умрели... Незнайно как бг наташка от сф попаднала в мгр.. Гл счет в банка.. Искам да съм проста, да имам пари.. Тежка захарна.. Един ден.. Ще си сложа доза голяма инсулин и след два дни починала.?.. Геноцид, бб да си види магариите, а нв рр. От този край разчитат, но може и той нищо, но надеждата умира последба. Отзивите за него са

Тоя пък гладния....

От родопчаните има много умни. Учили са. По всички предмети отлипен и лично той макар и днес пастир, не ви одобрява цвк не става за депутат, а виж нъде.. Много заможен, но с труд и много работа. Но те са ок, защото са единни и си помагат. От тях.. Много неща, но тук не.. Въпроси с много неизвестни... Приятели сме, уважаваме се с него, но той в града е или са от 70 г. Мръсна политика. Друго si e ciganka jivqla v grad 70 g. Възпитана, деца в германия, внуци учат, давам им нещо дребно за ядене, не благодаря цигането, красиво но бабата умна. Нервен, озлобен народ. По живково ченгетста в блок на мвр и ред, дисциплина, всички бяхме млади, а днес, кой влиза, излиза, кой уринира в мазе, асансьор.. Не ми се мисли.. Заключени жилища. Турци млади в германия, българи в сащ и в европа, а старите българи сами.. Не искат турци и бългафи в българия. Заключени. Всичко дойде отвън. По живково 1000 пъти по ок от днес, имаше, ред, дисциплина, много начетени, а днес ограничени, неграмотни и нискоинтелигентни млади. Ние сме пътници. Те раждат бб миш маш.. Много начетени ченгета ги убиха, в преносният, а бяха.. В отвъдното и днес с тия арести още българи ще.. Бг срещу бг. Грехота. Тж им смени имената, а пострадаха от системата, не всички, кой подмазвач и връзкар си остана..

Нямаш ли гръб си никой, а заможните близки гръб, бягат бб, много щети сторихте цц, цвк, озлобени и всеки гледа да те смаже, а кога преди ~ 40 г ми казваха 6 от тотото, а днес сме 0..избягаха с парите комунистите и оставиха бг да се мъчат, деца подхвърлени и не вини рр, защото ббцц са най големите хххй точно вие убихте българите. Рр е на ти, защото е учил и знае повече от банкя, вие само знаете, къде има муфта, а къде в родопите. Те са гостоприемни и с много пари..

Пич, егаси и тъпото копеле си

.. И дори до днес са с вирнати глави, а по соца не ни поздравяваха. На запад богатите живеят в богати квартали, а в бг днес от кол и въже. Кой има по много апартаменти си намира нащин, а кой няма търпи проститутки, търпи роми в една стая, търпи наводнения, мъката си остава, без права сме, 20 г затворени, но от дс, ако им кажеш нещо за услуга, никога, а аз съм човек правя добро и то голямо и накрая от българите им е унизително думата да кажат, благодаря,. Голямо съмочувствие. И ако знаех днес щеше да е над 50 самотен старец, а той върти и.. Неуважение, но те винаги дс с големкте връзки, кой мен, нас дори, кога разбра, че при.. Навън ххй аха фиьиономия и тръшна врата да, те винаги прави, а ние ударени и всеки те мачка, да, 20 г у дома, и циганката ми ни хвърлеше кафе и налуснаха много бг но и тук защита, кои сме, боклуци ни казват, а бе той на първите страници, но днес и децата ни боклуци само комунистите на бойко и всички ви сте най най най

Всичко е много относително. И всичко идва от немотия, от бедността. Виждаш как едни живеят в охолство, а други цял живот.., а не че са нещо повече, от изостанали села, но родени с късмет. Харесваше ми по тж и не ми харесваше. Първото че бяхме в бкока млади и подбрани. По долните с по една две стаи, а от дс ченгетата с огромни 5 стаи и.. Но времена се промениха. Ние без работа, а те от дс и са..

Тухлена кооперация, строена с нечие трибуквие. От 20 апартамента, 15 са обитаеми. Имаме си френетичен фен на чесъна и запръжките. Една кукумявка, която събира стадо наркоманчета и спретват купони до седем сутринта. Едно хлапе на шест, което от прохождането си търчи и тропоти, винаги между 14,00 и 16,00 и след 22,00 ч., докъм полунощ. Майка му и тя е купонджийка, ама от ония сбърканите, дето редуват Азис с Дистърб. Две-три клюкарки, двама старци-разбойници, двама-трима неплащащи за входа. А черешката са едни новодомци, които правят ремонт от миналата година. Направиха апартамента си на швейцарско сирене от пробиване и разместване на стени. Как не падна кооперацията, още се чудя. Ама като работим от вкъщи няколко месеца, търпим ги. Домакинята, която пуска пералня, миксер, прахосмукачка, точно когато всичко е утихнало. Котки и кучета има в почти всеки апартамент. И ние сме с два кастрата, но тоалетната им е закрита и с всякакви филтри, освен това от миризмата на оня с чесъна няма как да усетиш котешката. Не искам да си помисля какво щеше да е, ако бяхме в блок с 60-70 апартамента. Та, така, живот си живеем. Само да е здраве!

И на село не е по-добре!!!

С купонджията е по-лесно да се справиш ако не спазва часовете. Идва полиция, предупреждават първо, после пишат актове. Готвещите и другите с миризмите са по-костеливи орехи. Имаме нова съседка-наемателка и делим обща врата за двата апартамента. Разнасят се миризми на някакви туршии, бульони от кости като че ли - повдигало ми се е като се прибирам от работа.

Хахаха, много смешно. Ама точно така е : D

Какъв беше смисълът от статията?! Просто да "категоризира"?

Tези би трябвало да бъдат избивани без да ае търси отговорност от извършителя.

Очаквах съвет как да се справим с всеки един от типажите! А иначе- к"во? Да не готвят жените, мъжете да не си оправят жените, децата да левитират, да не ходиш в тоалетна, да не боледуваш от настинка, да не пробиеш някоя дупка за картина или стойка за телевизор, гости да не посрещаш.... На село, в 10 дка. двор и съседи на 3 км. от Вас е спокойствие и тишина, бре!

О пространството ограничено от системата (Без болка в затворения свят. Никола Събев.), единственият начин да привлечеш вниманието на (Пабло Неруда: Умира бавно този, който... ) онези които искат да се опознаят и променят е, ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА.

Единствено шумът ми бърка здравата в мозъка. Иначе съм почитател на максимата, че всеки може да прави каквото си поиска У ТЯХ, стига да не пречи на другите. Един път се опитах да обясня на хората, че има малки деца, има ученици, работещи коити стават рано и за това е нужно да има някакъв ред и спокойствие. А когато на идиоти обясниш че в годината има 52 уикенда, като прибавиш имени и рождени дни, всеки втор ден трябва да е дандания. Нека се празнува, до полунощ даже и по късно да е но да бъде с мярка. Иначе не може да се избяга от клюкари / ки, сърдити и вечно недоволни лелки и миризма на манджи.

Имам поне 8 от персонажите описани по горе -за съседи.

В ЕПК блок на последен етаж беше толкова спокойно, а сега в шибан тухлен " нов" блок знам кой кога сере и се къпе ...Водата направо свири по тръбите през картонените стени, а съседите отляво и отдясно все пак днес са при мен в стаята. ...и това ново строителство струва 150 000 евро ,а 70 кв обща площ която включва и общите площи... Затова хората почнаха да се избиват, особено ако живееш до някоя Калканджиева проста алкохоличка

0

Е що в такова бедняшко строителство с кнауфове стени си си изсипал парите, бе пич? По снимка ли го купува?

Стадо говеда, мърши, не народ

0

С тва заглавие помислих, че е статия за Русия

разбра че е за САЩ...

Не, пазбра че е за майка ти

А къде са тримата строителни работници под наем, които периодично организирят запои и около заплата водят проститутки?