”Дикoff” и ”На светло с Люба Кулезич” падат от ”Нова тв”

Публицистичните предавания на Сашо Диков и на Люба Кулезич падат от програмната схема на "Нова телевизия" от 1 септември.

Обратно в новината

Коментари - ”Дикoff” и ”На светло с Люба Кулезич” падат от ”Нова тв” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У БЪЛГАРИЯ НЕ МОГАТ ДА ВИРЕЯТ ЖУЛНАЛИСТИ, КАТО КУЛЕЗИЧ. ДРУГО НЕЩО СА ЛОРА, НАТАЛИЯ, МЕГЛЕНА, ГАЛА, ИВАН И АНДРЕЙ, СЛАВИ, ХАЛВАДЖАН. ХОРА УМНИ, ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ПЛЮС ЗОМБИРАНИ ЗРИТЕЛИ РАВНО НА БЪЛГАРИЯ. ДАЖЕ И ДЕЦА НЕ ВИРЕЯТ В ТОЗИ ЧОВЕШКИ КЛИМАТ!!!

ЖАЛКО ЗА КУЛЕЗИЧ. ИМА УМ, ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, СМЕЛОСТ И ХЪС. ПРЕДАВАНЕТО Й БЛЕСТИ СРЕД СИВИЯ ПОТОК НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА. ЗАПУШИХА Й УСТАТА. ЗА САШО ДИКОВ, КОЙТО Е ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ГЛУПОСТ , ПРОСТОТИЯ И ПОДМАЗВАЧЕСТВО НЕ СЪЖАЛЯВАМ. ТОЙ БЕШЕ НЕНУЖЕН В ЕФИРА.

ЖАЛКО ЗА КУЛЕЗИЧ. ИМА УМ, ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, СМЕЛОСТ И ХЪС. ПРЕДАВАНЕТО Й БЛЕСТИ СРЕД СИВИЯ ПОТОК НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА. ЗАПУШИХА Й УСТАТА. ЗА САШО ДИКОВ, КОЙТО Е ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ГЛУПОСТ , ПРОСТОТИЯ И ПОДМАЗВАЧЕСТВО НЕ СЪЖАЛЯВАМ. ТОЙ БЕШЕ НЕНУЖЕН В ЕФИРА.

Арогантни водещи, самозабравили се. Радвам се, че няма да ги виждаме

Нова тв си вкарва автогол, защото и двете предавания бяха интересни и различни, за разлика от сивия поток, който ни залива. ЖАЛКО!

Дикофф не го гледам - даже ми е чудно, че в последо време получи такова развитие... има някаква неизкоренима простотия в него... Виж.. другарката Кулезич ми беше интересна. Именно затова НЯМА независима журналистика в БГ! Защото който плаща - той поръчва музиката. А тия, дето плащат - нямат интерес да се говорят НЕлюбезни неща за тях.

от един див селянин и прост спортен журналист не може да се очаква повече!

Стига им вече, да взимат по 18 000 лв на месец и бонуси от поръчки...

по коя телевизия Курлизич ще лиже и маже шлифера на Боко?

Язък! С удоволствие ги пропусках и двете! Сега какво ще пропускам?

Още, като и намалиха на Кулезич часовете на предаването предположих подобно развитие, жалко гледах я с голям интерес

Последно Нова ТВ на кой е, не може да махат такива култови журналисти, като Кулезич и Диков даже с цялата си простотия - интересен е...

ама да не забравяме, че и Кулезич е комунистка

кому ниска, кому висока, на нЕкой си му е таман! :-)))

Костовистка е

Да замениш ДикоFF с "Комбина" е все едно да замениш камион с комбайна - да все е превозно средство. А публиката, която Кулезич събира в събота и неделя няма да замени гледаното предаване, а по-скоро канала. Но ... "Нова" плащат и те решават. Нищо, време беше и бТВ да възстанови позиции

Напълно съм съгласна. Кулезич трябва да остане! Но, който, каквото си направи.....Значи ще е бтв или другооо....

Износеността на лицата щеше да е проблем, ако имаше кой да ги замени. С други думи - старите нямат алтернатива и продължители, дори и такива каквито са - с всичките си безумни кусури и недостойнства. Телевизиите са в шах в този недостиг и сами са изправени пред проблем, който осъзнават, но неглижират. От там нататъка кой кого е дребна подробност. Докато силиконът властва и там, няма конкуретност и същински предавания, все едно е кой е водещят.

От всички предавания на нова тв гледах (отвреме-навреме) само Кулезич. Но Л. Кулезич започна да задава доста неудобни въпроси и ето резултата! 100-процентова и КРАЙНО ПОЗОРНА цензура.

Диков Колезич и Коритаров да ги махат стари мухали , вече никой не ги гледа ! Те работят срещу България и получават пари от НПО !

Как така мухали?Ами до 65г.пенсионна възраст знаеш ли още колко вода ще се изпие,забрави ли?

Той Сашо вода не пие, забравихте ли?

Диков може и простотии да говори , но се гледаше. Явно от Нова искат да си спестят доста хилядарки месечно и да извадят продуцентите от играта. А и наистина предаването на Кулезич лесно може да се копира модела и телевизията да си го прави сама

какво да искаш от чалгарска телевизия - да оцени Кулезич ли? Ха-ха! Освен, ако не премчта обръчи или си дере гърлото в нчкое от стоте тъпи предавания на Халваджияните

Незнам какво си мислят в Нова те- левизия,. за да заменят предаванията на Диков и Колезич с новото нищо неструващо предаване на двете гъски Крумова и Щърбева. Явно, че чадърът им е доста голям, а и цензората работи на пълни обороти,

Да беше видяла как се пише КУлезич и цензУра. Доста си неграмотна за да оценяваш Крумова и Щърбева.

Акъл и грамотност не винаги вървят ръка за ръка.

Хубаво че я махнаха тази набръчканата , аз и така не я гледах ! Да си ходи на М....... !!!!! Да махат и Коритаров мръсния агент на ДС !!!

я глей! Dick off вместо Дикоff. и На вънка вместо На светло. тънка разлика, па колко недоволни потарпефшите... :))))))

Очевидно сте много интелигентен и образован мъж и често коментарите Ви са доста духовити, но постоянното използване на диалект досажда. Всяко преекспониране води до отрицание. Приятна вечер!

Да, благодарим :) Отдавна чакам и тази реплика. Некси шсе погодиме ;)