17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извратеняци.

Новината на годината.

мърляккк

A с бившия на Чоева кога ще ходят на почивка?

оргия

Кой като него с ДВЕ, че и знак V, с подтексто "две"

ЗВЕЗДАТА? един от четирима приятели в един не чак толкова уникален филм. некадърно "мамино синче" ама класически пример на репликата.

Аууу...момченцето на мама, решило да се прави на дубайски шейх с харема си на почивка... Само дето не му достигат известно количество $$$ И затва придава фасоните си само у нас.

Този е по лигав и дразнещ дори от майка си Катето Мъдо.

Този “Мамин Кольо” за пример ли ни го дават? Това за постижение ли да го смятаме или за тенденция? И защо трябва да сме информирани къде се плицика и с кого. Някаква посредствена личност, която си дрънка незначителни неща по телевизията и се размотава там благодарение на майка си. Която също не е нищо особено впрочем.

Тоя льольо как успя да излъже тея двете? А и двете са готини. Тва жените наистина нямат акъл, важното е да е мамин синковец. И майка му има една съществена роля и тва е.

Чолева явно също не обича секса или поне с приятеля си :) Кадиев е луд геймър и няма време за такива хамалски неща!

ще се присъедини към тази славна група и неговият гей приятел?

",,,,,майка му - Екатерина Евро, която написа, че се гордее с него" С кое се гордееш? Че изневери и заряза на майката на детето си? Ми отървала се е жената. Ама наскоро май беше, Катето се обясняваше, че не са разделени синчето и жена му. Не е лесно, Саше, не е лесно

Многоженецът! Сега дават “В търсене на още една жена”. Някои от глупост,други от уж религиозни подбуди...При всички случаи си е оргия. Но в години на жендъри,хомо или хетеро......Боже,помогни!

Саше, ми тя бившата по-хубава от настоящата. Верно, манекенката е по-млада, но без грим е нищо особено, а и кожата й хич я няма. Една младост и дълги крака. Танчето е друго нещо, може да гони 40-така, но си е мацка, та дрънка.

Удри, баце Сашо, сега ти е паднало. Само пола на детето нещо ми убягва?

По-хубава в лицето, но надолу е като бидон!

Мамин Сашко счупи тъпомера. Жалко за Таня, че трябва да търпи тази бутафория. А каква знойна танцьорка е...

Туй новото като старото бе!

измекяр за такива кратко и ясно. а,че са му се вързали двете..техен си проблем. "въпроса е да сме в медиите"

Ох, този е по-неприятен и от гол охлюв. Кой изобщо се интересува и от бившата, и от настоящата му партньорка? Освен с това, че е син на майка си, няма с какво друго да бъде известен.

Щастливи са и двете и се харесват, щото и двете знаят, че момчето е на левия бряг и голям зор да се снима с жени. Ама основно и само се снима. Другото не го влече много много.

da go duhash tapak i pedal

Тия и тримата са достатъчно тъпи и дърти, за да могат сами да решат кога и колко да се изложат публично. Обаче - горкото детенце!

Голямото недоразумение с връзките. Кой се интересува ?!?

Мамин синко не е известен с нищо друго освен с простотиите, които дрънка по телевизията набутан от лигавата си и некадърна майка. Крушата не пада по далеч от дървото и е точно така при тез двамцата. Жалко, че ни ги навират навсякъде.

Страхотни миндили! Срам, позор...... Повръща ми се от такива преструвки.....

Хубавото на нашите телевизии е че няма нужда да си харесван или гледан. Само трябва да си жрица на подходящите мутри.. мамин сашко добре го доказва това

чак пък актьор?! бахти новината 3 дебила в курвенски момент

сам

'Много си тъп Сашееее...!!' и тЕ така :)

Някои жени нямат себеуважение! И какво прави тая с тях? Каква безлична жена!

Танчето ако е самотна, мога да я полазя веднага!

_stankow

Вие си рекламирайте разводите, за това ви плащат, за пропаганда на разпада на семейството. Но разводът си е трагедия. За големите и за децата.

Жените обичат да се въртят покрай такива безопасни игли като тоя. Сега е модерно...

Са ми отвратителни. Невероятни простаци , но какво да правиш някой ги харесват. Интересно ми е в една стая ли спят всичките?

Няма широко скроена жена (освен ако не е дебела). Под "широко скроена" да се разбира, примирена, все още не е намерила друг мъж ( за момента), правеща компромис заради детето и използваща ресурсите платени с чувството за вина на бившия. Лятото ще свърши, и.....?

Боклук!

Съвсем нормално за човек с обратна резба!

Той Сашко си има любовник. Ти не знаеше ли!

За Сашко можа само да кажа, че майка му е голям лигоч и много проста. Но те българите такива хора харесват.

В случая бившата е по-готина от настоящата. Има повече харизма и красива усмивка, излъчва повече страст и чар, позитивизъм. Да му имам вкуса на Сашко. Иначе ми допада чувството му за хумор и разсъжденията, но тук изборът му ме изненадва неприятно. Няма как хубавото им детенце, сладката Кати, да е щастлива така. Тати прегърнал някаква нахална кака, мама и тя е прегърнала от благодарност, че й разби семейството.

И аз така съм решил. Ако един ден жената иде при друг, и аз отивам с тях.

Циганска работа!

Е кой кого ашладисва сега?!

Извратена работа. Той напусна родния си дом, за да си вее оная работа по чуждо. А жена му с детето останаха при майка му и до сега и въртят заедно каравани под наем на морето.

Новата му уж по млада, а толкова безлична и невзрачна. Да напуснеш хубавата си жена и дъщеря за една безлична кака, пък била и корица на Вог. Това мъжете са странни птици, а после все жените били к...ви.

Го гледам и все повече стигам до извода че майка му е трябвало да го преглътне

И аз искам с две ама моята мумия ще ме закопа. Нейната майка

ау няма ми жълтия куфар